Rozhodnutie medzi novou a starou prácou
Ženy, mám prácu ktorá mi vyhovuje pracovným časom ale finančným ohodnotením nie. Dostala som pracovnú ponuku na dvojnásobok súčasneho platu, samozrejme za dvojnásobok aj nie viac zodpovednosti a pravdepodobne aj veľa nezaplatených nadčasov. Na súčasnom mieste niečo z nadčasov aj preplatia a mám úplne flexibilný pracovný čas. Čo bolo super.ked boli deti malé, ale už podrástli.
V tej spoločnosti som už raz pracovala, pred viac ako päťnástimi rokmi. Vedenie aj kolegovia sa s časti vymenili. Ale je tu velké ale na moje miesto po mojom odchode na materskú nikoho nezobrali. Časť mojej práce sa delegovala na kolegyňu s ktorou som bola v kancelárii časť prebrala vedúca, keďže iba ona má k tej práci potrebnú kvalifikáciu. Kolegyňa však pred tromi rokmi zomrela a stále nič. Vedúca je už na starobnom dôchodku, pravdepodobne časť prác sa delegovala na baby z inej kancelárie. Ale v tomto prípade tú prácu vykonávajú bez potrebnej kvalifikácie.
Má zmysel o tom vôbec uvažovať?
Akonahle sa spomenu neplatene nadcasy...ďakujem,neprosim.
@janinah nuž nie všade je na výber z desiatok pracovných ponúk v okolí
@anonym_autor to neznamena,ze budem robit zadarmo..ked nie je robota v okoli idem dalej,svet je velky...
@janinah a tri deti doma zavesím na klinec aby ma počkali kým dôjdem domov?
@anonym_autor veď prácu máš, nie je to tak že musíš brať čokoľvek, čo príde. A ak nechceš ani flexibilnú prácu s nič moc platom, ani časovo náročnejšiu prácu s lepším platom, tak hľadaj tretiu možnosť.
@anonym_autor veď prácu máš, nie je to tak že musíš brať čokoľvek, čo príde. A ak nechceš ani flexibilnú prácu s nič moc platom, ani časovo náročnejšiu prácu s lepším platom, tak hľadaj tretiu možnosť.
@bomba36 mám prácu, ale mizerné platenú
@anonym_autor je to na tebe co urobiš...ja keby som bola v tvojom veku tak porozmyslam.naplanujem.beriem deti a sťahujeme sa za lepsim zivotom..hoc aj do zahraničia...dnes nik nemusi robit zafarmo nadčasy.ani zarobit len na slanu vodu...moznosti su..len netreba ostat prilepeny na jednom mieste.lebo tu mam dom.tu mam rodičov....
@anonym_autor je to na tebe co urobiš...ja keby som bola v tvojom veku tak porozmyslam.naplanujem.beriem deti a sťahujeme sa za lepsim zivotom..hoc aj do zahraničia...dnes nik nemusi robit zafarmo nadčasy.ani zarobit len na slanu vodu...moznosti su..len netreba ostat prilepeny na jednom mieste.lebo tu mam dom.tu mam rodičov....
@janinah super, ešte mi napíš že som sa pred X rokmi mala naučiť jazyk a takej a takej úrovni, dať rodičov do domova a domáce zvieratá darovať susedom
@janinah super, ešte mi napíš že som sa pred X rokmi mala naučiť jazyk a takej a takej úrovni, dať rodičov do domova a domáce zvieratá darovať susedom
@anonym_autor mne je jedno ako ziješ,moznosti su,ak ich nevyuziješ tak kludne rob aj nadcasy zadarmo,aj vo firme kde robotu deleguju kde ako...len nechapem načo si sa prisla tu radit,ked nic " sa nedá"...
@anonym_autor mne je jedno ako ziješ,moznosti su,ak ich nevyuziješ tak kludne rob aj nadcasy zadarmo,aj vo firme kde robotu deleguju kde ako...len nechapem načo si sa prisla tu radit,ked nic " sa nedá"...
@janinah ??? Samozrejme ty by si šla do zahraničia aj bez znalosti cudzieho jazyka? (resp. viem málo po rusky) Kde tvoja doterajšia prax v odbore by bol úplne na figu? a tvojmu manželovi tiež a rodičom aj mužovým by nemal kto pomôcť ?

Akonahle sa spomenu neplatene nadcasy...ďakujem,neprosim.