Rozumie niekto kováčskej práci?
Ahojte,
prosim, je tu niekto, kto sa rozumie klasickej kovacskej praci? Potrebovala by som sa opytat par veci.
Vdaka 🙂
Zalezi co....moj manžel zacalsa Venovať
poznam kovacku. dam ti kontakt?
Potrebovala by som vediet nasledovne: ak sa klasicky kovana (teda nie z polotovarov) brana/branka/plotovka nepozinkuje, iba natrie farbou (hoci 3x), aku to ma trvacnost? Teda za kolko rokov to bude znova treba pretriet? Chceli by sme totiz kovanu, len ten pan (tradicny, uz starsi, kovac) hovori, ze on nezinkuje a zase sa bojim, ze nepozinkovana moc nevydrzi - nemuselo by ani byt ziarove zinkovanie, stacil by zinkovy zaklad
@lunademonica
@zuzkaa1991
@kolonica4 ahojte, vdaka za reakciu, vyssie som napisala, o co ide, vdaka za pripadne rady
Napis na modru strechu. Tam ti lepsie poradia.
My mame zabradlie a natierali sme pred 4 rokmi a neodlupilo sa este vodec nic, ale tak isto sme natreli plechovu sopu pred 4 rokmi. Steny sa zacali lupat po 2 rokoch ale strecha uz po 1 roku bola hrozna. Ak tu branku pouzivate denne, tak by som povedala ze bude treba natriet kazde 2 roky. Ak sa bude tad, tak by som pretrela tie odlupene casti par rokov. Inak sa ti tam hned chyti hrdza.