icon

Šanca na kariéru v polícii po 30tke

monera
5. nov 2025

Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či mám vôbec šancu zamestnať sa na polícii, keď mám po 30tke. Súčasná kariéra ma nenapĺňa a hľadám niečo, čo by bolo zmysluplné a čo by mi umožnilo reálne pomáhať iným. Na polícii som videla náborový plagát "Staň sa policajtom" a celkom ma to zaujalo, ale neviem, či nie som na stredoškolské štúdium pristará. Plus musela by som zvládnuť fyzické a psychologické testy. Ďakujem za každú odpoveď 🙂.

Strana
z2
orisker
7. nov 2025

Vek nie je až tak dôležitý.
Polož si iné otázky: zvládnem fyzické testy?
Zvládnem psychotesty?
Som ochotná študovať na strednej odbornej policajnej škole?
Bude ma baviť služba na obvodnom oddelení?
Zvládnem naťahovať sa v službe s asociálmi a drzými, arogantnými ľuďmi?
Zvládnem fyzickú konfrontáciu s podnapitými chlapmi o tridsať kíl ťažšími?

anonym_2debe7
10. nov 2025

Ahoj ja mám čerstvú skúsenosť , môj brat tento rok dokončil v Pezinku školu a začal pracovať, má 32 rokov ...a áno je to pravda , trištvrte ľudí z triedy museli do Ba nastúpiť na dva roky ...on dostal výnimku nakoľko má deti , ale ani tú výnimku nebolo ľahké vybaviť 🙄 ja sa teda tiež čudujem za tie peniaze že sa na to dal

anavi007
18. nov 2025
@marcela1611

@monera podľa toho pozývajú na pohovor koľko sa im nazbiera uchádzačov. Ja som asi trafila správny čas v piatok som poslala papiere a vo štvrtok som už sedela na pohovore bolo nás 7 ale len 3 pustili ďalej na fyzické.nie je to o tom že po pohovore automaticky pustia všetkých na fyzické. Po pohovore som sla cca o 10dní na fyzické

@marcela1611 ahoj,manžel tiež uvažuje, že by skúsil, ale ma už 46🫣sú tam aj takýto starší? A ešte sa chcem opýtať, papiere si posielala poštou,alebo si sa hlásila cez formulár na stránke stansapolicajtom?dakujem🙂

marcela1611
18. nov 2025
@anavi007

@marcela1611 ahoj,manžel tiež uvažuje, že by skúsil, ale ma už 46🫣sú tam aj takýto starší? A ešte sa chcem opýtať, papiere si posielala poštou,alebo si sa hlásila cez formulár na stránke stansapolicajtom?dakujem🙂

@anavi007 ahoj chlapov berú len do 40 rokov. A treba vyrobiť 25rokov takže do 71rokov by musel robiť. To sa mu myslím že neoplatí a ani ho nezoberú

anavi007
18. nov 2025
@marcela1611

@anavi007 ahoj chlapov berú len do 40 rokov. A treba vyrobiť 25rokov takže do 71rokov by musel robiť. To sa mu myslím že neoplatí a ani ho nezoberú

@marcela1611 no teda😳lebo v tej tabuľke na fyzické testy majú vek pisany do 49 rokov🤔

marcela1611
19. nov 2025
@anavi007

@marcela1611 no teda😳lebo v tej tabuľke na fyzické testy majú vek pisany do 49 rokov🤔

@anavi007 aha áno prepáč ja som kukala tabuľku žien len. Ale aj tak sa mu to neoplatí keďže výsluhový dôchodok dostane len po odpracovaní 25 rokov

Strana
z2