Šanca na kariéru v polícii po 30tke
Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či mám vôbec šancu zamestnať sa na polícii, keď mám po 30tke. Súčasná kariéra ma nenapĺňa a hľadám niečo, čo by bolo zmysluplné a čo by mi umožnilo reálne pomáhať iným. Na polícii som videla náborový plagát "Staň sa policajtom" a celkom ma to zaujalo, ale neviem, či nie som na stredoškolské štúdium pristará. Plus musela by som zvládnuť fyzické a psychologické testy. Ďakujem za každú odpoveď 🙂.
Ahoj ja mám čerstvú skúsenosť , môj brat tento rok dokončil v Pezinku školu a začal pracovať, má 32 rokov ...a áno je to pravda , trištvrte ľudí z triedy museli do Ba nastúpiť na dva roky ...on dostal výnimku nakoľko má deti , ale ani tú výnimku nebolo ľahké vybaviť 🙄 ja sa teda tiež čudujem za tie peniaze že sa na to dal
@monera podľa toho pozývajú na pohovor koľko sa im nazbiera uchádzačov. Ja som asi trafila správny čas v piatok som poslala papiere a vo štvrtok som už sedela na pohovore bolo nás 7 ale len 3 pustili ďalej na fyzické.nie je to o tom že po pohovore automaticky pustia všetkých na fyzické. Po pohovore som sla cca o 10dní na fyzické
@marcela1611 ahoj,manžel tiež uvažuje, že by skúsil, ale ma už 46🫣sú tam aj takýto starší? A ešte sa chcem opýtať, papiere si posielala poštou,alebo si sa hlásila cez formulár na stránke stansapolicajtom?dakujem🙂
@marcela1611 ahoj,manžel tiež uvažuje, že by skúsil, ale ma už 46🫣sú tam aj takýto starší? A ešte sa chcem opýtať, papiere si posielala poštou,alebo si sa hlásila cez formulár na stránke stansapolicajtom?dakujem🙂
@anavi007 ahoj chlapov berú len do 40 rokov. A treba vyrobiť 25rokov takže do 71rokov by musel robiť. To sa mu myslím že neoplatí a ani ho nezoberú
@anavi007 ahoj chlapov berú len do 40 rokov. A treba vyrobiť 25rokov takže do 71rokov by musel robiť. To sa mu myslím že neoplatí a ani ho nezoberú
@marcela1611 no teda😳lebo v tej tabuľke na fyzické testy majú vek pisany do 49 rokov🤔
@marcela1611 no teda😳lebo v tej tabuľke na fyzické testy majú vek pisany do 49 rokov🤔
@anavi007 aha áno prepáč ja som kukala tabuľku žien len. Ale aj tak sa mu to neoplatí keďže výsluhový dôchodok dostane len po odpracovaní 25 rokov

Vek nie je až tak dôležitý.
Polož si iné otázky: zvládnem fyzické testy?
Zvládnem psychotesty?
Som ochotná študovať na strednej odbornej policajnej škole?
Bude ma baviť služba na obvodnom oddelení?
Zvládnem naťahovať sa v službe s asociálmi a drzými, arogantnými ľuďmi?
Zvládnem fyzickú konfrontáciu s podnapitými chlapmi o tridsať kíl ťažšími?