icon

Šéf je hnusný

12. sep 2022

Bola som dnes pri kolegyni v miestnosti a nemala som pri nej byť. Mala som byť na svojom mieste lenže prácu som si urobila a mala som trochu čas tak som išla za kolegyňou len sa jej opýtať niečo. V tom má šéf uvidel, neviem kedy sa tam zjavil. A povedal mi Danka vypadni odtiaľ a choďte tam kde máte byt. Nuž viem že som urobila chybu ale napriek tomu sa nemá právo so mnou takto rozprávať nie ? Dalo sa to povedať slusnejsie. Plus že mi tykal mi a bavil sa somnou ako s prasivym psom. Ako s nulou.

Strana
z2
evkakorcek
13. sep 2022

On urobil dobre. Mali ste byť na svojom mieste. Je jedno, či ste sa niečo pýtali kolegyni, je jedno či ste mali prácu hotovú. Mali ste byť na svojom mieste.
Žiadne výhovorky.... A to ako to povedal.... To fakt toto chcete riešiť?
Vy ste neposlúchli nadriadeného co je najvyššia drzosť.
Vzhľadom na situáciu..... By som bola na vašom mieste tichucko.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
veronicka1901
21. okt 2022

Nech je akokoľvek, takáto rétorika do pracovných vzťahov nepatrí, vyjadrovanie šéfa teda o ničom, že vypadni ☹️.

malacibulka
22. okt 2022

Som sokovana ako tu ludia mozu pisat, ze si si to zasluzila. Takato dynamika na ziadne pracovisko nepatri, bez ohladu na to, aku chybu si mohla urobit. Na tvojom mieste idem prikladom a ako profesional ho poziadam o vysvetlenie, kde nastal problem. Osobne a nie pred kolegynou. V pripade ze by osocovanie pokracovalo, dalsie stretnutie by som uz riesila s personalistom.

Strana
z2