icon

Šéf je hnusný

12. sep 2022

Bola som dnes pri kolegyni v miestnosti a nemala som pri nej byť. Mala som byť na svojom mieste lenže prácu som si urobila a mala som trochu čas tak som išla za kolegyňou len sa jej opýtať niečo. V tom má šéf uvidel, neviem kedy sa tam zjavil. A povedal mi Danka vypadni odtiaľ a choďte tam kde máte byt. Nuž viem že som urobila chybu ale napriek tomu sa nemá právo so mnou takto rozprávať nie ? Dalo sa to povedať slusnejsie. Plus že mi tykal mi a bavil sa somnou ako s prasivym psom. Ako s nulou.

Strana
z2
autor
12. sep 2022

Zle som napísala to vykanie. On mi tykal nie vykal

deti95060810
12. sep 2022

mala si to s ním okamžite vykonzultovať.
To ti ešte inak dobre povedal, ja som počula už aj o moc horšie...😉

autor
12. sep 2022

@deti95060810 a podotýkam kričal hovoril to nahnevane. Mala som mu sto chutí povedať že ja som snim husy nepasla. Urobila som čo som nemala ale to neznamená že sa nemôže napriek tomu správať ku mne slušne..

simca06022011
12. sep 2022

a mal sa ti poklonit, poprosit a podakovat? 🙂 mozno ma dost a nebavi ho zhanat ludi na svoje pracovne miesta. Vies ze si tam nemala co robit, tak mozes byt ok s tym, ze to dopadlo len takto. Kludne si mu mohla povedat, ze si s nim husy nepasla samozrejme a mohlo to dopadnut aj inak, napr. pokarhanim. Skor by som mu zatykala aj ja, ze jaj jasne idem, prepac, len som sa potrebovala opytat na toto.
V kazdom pripade tu na MK toto nik nevyriesi, neviem velmi co cakas od tejto diskusie.

petamich
12. sep 2022

netusim aku pracu robis a ci je dolezite, aby si bola na svojom pracovnom mieste, netusim, ci je bezne sa bavit s kolegami a len ty mu vadis, netusim, ale vztahy a zvyky su na pracovisku, netusim ci ti doteraz vykal a zrazu ti tykal = prilis malo informacii, aby sme vedeli posudit, ako vela si "dovolil"

kazdopadne ja na tvojom mieste by som mu povedala okamzite, ze som za kolegynou sla, aby som sa jej spytala pracovnu otazku (co uz ty teraz nevies spravit) a ze nechapes tomu "vypadni" ale dobre a teraz ex post, by som za nim tiez sla, ci ma nejaku negativnu spatnu vazbu na moju pracu alebo jej kvalitu, ked reagoval akoby som sa flakala a vykecavala s kolegami

luccija
12. sep 2022

Zakezi ako to mate rozdelene, ked mas byt na svojom mieste nemala si ist za kolegynou.Tak si mala argumentovat, ze si sa isla nieco spytat...uz teraz je neskoro, zajtra za nim asi nepojdes ci to vydiskutovat...alebo by som isla za nim, ze sa Ta to dotklo ako sa s tebou rozpraval...zalezi ake mate vztahy vo firme a preco musis byt na mieste...

luccija
12. sep 2022

Mne raz sef zavolal zhora na mna pozeral z presklenenej kancelarie preco zujem jablko, ze na to bola desiata😆a nebol tam ziadny zakaznik

autor
12. sep 2022

@simca06022011 nie nemal sa mi pokloniť ja sa skôr pýtam na názor či je v poriadku sa takto baviť človekom. Pretože mohol napr povedať, Danka choďte hneď na svoje miesto a už to neopakuje. To je normálne že keď človek má nervy tak musí brechat na druhého ako pes ? Podľa mňa to ukazuje jeho inteligenciu. Keď človek vie riešiť veci s kľudom normálne a keď vrieskanim. A mne sa to dalo v kľude povedať keďže ja som to urobila len raz a vie dobre že nemám problém počúvnut. Vie dobre že niesom ten typ ktorý sa flaka a robí blbosti. Robotu som mala urobenu vždy a nikdy sa mi na robotu nesťažoval. Takže preto ma to zaskočilo. Zároveň buzerácia, keďže prácu som mala urobenu a aj tak mal problém a za druhé správanie. Keby som bola nejaký rebel pochopím že sa takto somnou baví, to by bolo na mieste. Lenže ja som k nemu vždy bola zdvorila a počúvala som ho VZDY. A neflakala som sa nikdy, plus k nemu som bola vždy slušná. Preto nerozumiem

autor
12. sep 2022

@petamich no presne toto keby sa flakam pochopím. A keby to robím často tiež pochopím. Ale urobila som to RAZ .. a taka reakcia ? A ešte keď ja som k nemu bola vždy slušná.

lalenka33
12. sep 2022

Vedela si, že nemáš ísť ku kolegyni, ale aj tak si išla. Je jedno, že si to spravila prvý krát. Vykecávať s kolegyňou sa máš po práci. Mohol ti to povedať aj inak, to je pravda. Očividne ho v ten deň naštvalo viac ľudí a ty si už bola poslednou kvapkou v pohári. Nabudúce nerob to, čo nemáš a šéf nebude po tebe štekať.

doriiis
12. sep 2022

Urobil dobre...

cacianka
12. sep 2022

Ja som mala raz šéfa fakt debila. Študovaný, starosta obce, ale bulo. To by si inak čumela ako sa správal.

syslik81
12. sep 2022

obaja ste spravili chybu tak si nemate c vycitat ... ty nabuduce sed na prdeli a nezdrzuj klegynu -kedze ona tu pracu na rozdiel od teba zrejme hotovu nemala .. a ak ti este raz zatyka a tebe to tak vadi hld h na t upozorni - v sukromi -zajdi za nim do officu priznaj si chybu spravedln sa a pziadaj aj jeh aby zachoval slusne spravanie a uz si s tebou netykal ...

autor
12. sep 2022

@lalenka33 nevedela som že za ňou nemôžem ísť. Keby som vedela tak nejdem.

autor
12. sep 2022

@lalenka33 a pýtala som sa jej o práci niečo, chcela som poradiť . Žiadne vykecavacky

tomika
12. sep 2022

@doriiis neurobili dobre.. Sme ľudia, mali by sme sa k sebe aj tak správať. Bohužiaľ ludia si radi ubližujú, je to smutné. Pritom dá sa aj inak.

lija22
12. sep 2022

on bol zrejme nasraty a ty si mu vosla do rany. Ak je inac vpohode proste to hod za hlavu. Mna napr by sa to nedotklo, tak nebud ani ty taka dotkliva 😉

xena0
12. sep 2022

A čo si ňu nato povedala?:D nevidím na Tom nič zvláštne ani prehnane čo povedal no .. netreba to prežívať

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
luscious
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
12. sep 2022

V uvodnom príspevku píšeš, že si tam nemala byť a mala si byť na mieste, ale keďže si mala robotu hotovú, tak si šla a potom mi napíšeš, že si nevedela, že tam nemáš byť, tak sa rozhodni, ako to vlastne bolo. Chybu ste spravili obaja. Ty tým, že si nebola tam, kde si mala byť, on tým, ako ti to povedal.

liv1
12. sep 2022

Do beznej komunikacie bliakanie a slova ako vypadni nepatria. Medzi nikym. Ani v pracovnej oblasti ani v partnerskom vztahu a ani vo vztahu rodic/dieta. A pokial ste si nepotykali, nemal ti co tykat. Na modrom koni sa ale nachadza tolko buranov, ze takuto komunikaciu povazuju za normalnu. Takze nie, moja odpoved je ze by si to nemal dovolit, mala si si to s nim vykomunikovat hned, alebo kludne aj zajtra. Co dovolis, tym viac si budu k tebe ludia dovolovat. Tak ako detom, tak aj niektorym dospelym treba ukazat hranice. Ak si urobila nieco nespravne, moze ta slusne upozornit, alebo pisomne pokarhat ci ako to nazyvaju, ale toto urcite nie.
Tiez si to vies vydiskutovat na urovni, ukaz mu ze aspon ty ju mas

petamich
12. sep 2022

treba si to ist vydiskutovat, za mna tak ci onak slova ako vypadni do pracovneho vztahu (ak to nebolo pouzite stylom "vypadni uz vikendovat") nepatria 🤷‍♀️

judar
12. sep 2022

Vedela so ze za nou nemas ist aj ked si mala trochu casu nazvys 🤦 chlapi vacsinou ked maju pod sebou zenske neznesu ked ich vidia vykecavat lebo niesi platena za vykecavacky a nie tu este strielat piate cez deviate ze zrazu si nevedela ze za nu nemas ist a potom zrazu ze isla si sa poradit...takze ked to takto pretacas, kto vie kde je realne pravda ked to tu v diskusii cele prevracas🤦....a ked uz to mas podla teba az tak hard ze nemozes sa ist poradit tak chytim telefon a napisem priamo sefovi bud jeho sa opytam alebo sa opytam priamo na jeho zvolenie ci mozes odskocit za kolegynou na radu

adriena9
12. sep 2022

No teraz už to nevyriešis, aj keď sa možno cítiš ukrivdena, mala si si to s ním vydiskutovať na mieste, ale chápem, že si asi ostala zaskočená, keď dovtedy takto nikdy nereagoval, určite si to s ním vydiskutuj hoc aj zajtra, jeho správanie bolo neadekvátne, aj keď si spravila chybu, nemá čo po tebe bliakat a vyvyšovať sa oba preto, že má vyššie postavenie a je šéf aj keby ho 500 ľudí predtým nasralo...

tanickalab
13. sep 2022

Mne takáto komunikácia nepríde vhodná za žiadnych okolností. Bolo by dobré si to aj teraz vykomunikovať kde je problém. Neviem si predstaviť žeby som mala pracovať niekde s niekým kto sa takto správa.

cialota
13. sep 2022

hmmm podla mna je jasne, ze to cloveka zamrzi, predsa len dalo sa to povedat aj inak, len co s tym dokazes spravit, podla mna nic. proste jednym uchom dnu a druhym zas von

pragmaticka
13. sep 2022

Toto nemyslíš vážne!!! Za 20r som takéto jednanie nezažila. Ja by som toto nedala. Bud sa sťažovať u jeho nadriadeného okamžite!!!! Alebo sa hned zbalit a ist preč. Preboha!!!!! A ze šéf! To co je za debila ze takto jedna so svojimi ľuďmi?!

mladena
13. sep 2022

no aby ti povedal -vypadni, tak to je ozaj silná káva. Si jeho pracovníčka nie poddaná. V takej práci by som sa cítila zle a tiež som zažila podobné, takže nie si sama.

summerparadise
13. sep 2022

Toto si teda neviem predstavit.. uz sa mi vystriedalo v praci vela nadriadenych ale toto si teda nikto nedovolil ku nikomu.. Neviem, ci pracujes v administrative, alebo niekde vo vyrobe "za pasom" ze nesmies opustit svoje pracovisko, ale keby aj áno, tak si nesmie dovolit takto s tebou komunikovat... Bolo to dost cez ciaru... Ak ta chcel upozornit mal volit uplne iny slovnik....
A tiez nechapem tu tie komentare typu, ze urobil dobre.. To ako vazne?! Mne to normalne nepride absolutne!

Strana
z2