icon

Šéf preradil môjho muža do inej prevádzky

5. nov 2022

Ahojte ...
Ja neviem...vcera mojho muza sef preradil do inej prevadzky "v mojom videni ho vlastne "vyhodil" a hned nato ho pozval na nedelu k nemu domov na kavu, ze si o tom pokecaju....
Co si o tom myslite?

Strana
z2
adalmba
5. nov 2022

Tak potom daj zajtra vedieť, ako sa dohodli.

maranco
5. nov 2022

Pozri pracovnú zmluvu ako má určené miesto výkonu práce.

Ak má tam iba tú jednu prevádzku tak ho nemôže presunúť inde, bez jeho súhlasu.
Ak s presunom nesúhlasí a nevie mu tam dať prácu na pôvodnej prevádzke, tak ostáva jedine výpoveď + odstupné.

Ak má uvedené všetky prevádzky firmy tak ho môže presúvať podľa potreby kde ho práve potrebuje.
Bežne sa to robí cez dovolenky a PN, že presúvajú ľudí z jednej prevádzky do druhej na zastupovanie.

tykat
5. nov 2022

A muz co na to hovori?

autor
5. nov 2022

@tykat tiez nechape co to kavickovanie ma znamenat ... ten sef je taky nevyspitatelny ..nikdy clovek nevie na com je...jeden mesiac extra premie na druhy "vyhadzov". Moj muz je taky tichy, nekonfliktny ..
A najhorsie na tom je, ze som to presne tusila, ze sa to stane uz pred mesiacom aaaa je to tu!
Ja taketo veci vytusim..pospajam si vela indicii a je to tu....
Moj muz je v tomto slepy ...
Uz ja dochadzam 35min do roboty a teraz aj on
No co uz...taky je zivot...

autor
5. nov 2022

@maranco pozrela som to..moze ho presuvat zial noo, dor..ti, ale slubil, ze nie...co sa s tymi ludmi deje..

eeffka
5. nov 2022

Je to jeho sef nie kamarat a ocividne nic mimo prac.zmluvy s nim nerobi,takze bohuzial. Sama si napisala ze ten druhy ma pre vedenie vyssiu hodnotu.

lulaby1982
5. nov 2022

Tak ho vyhodil alebo preradil? Som sa stratila ,ako keď politici vypravaju tie ich anekdoty ako sa o nas starajú .No takého šéfa som ešte nestretla,ešteze ho aj pozve na pitie čaju a povypravaju o Tom,fajny šéf a obed bol? Normálne , šéf pochopil,že Vás muž má nadanie na iný typ práce a presúva ho na inú pozíciu , buďte rada ,že má zatiaľ prácu a čas dokáže kto sa mýlil ,či šéf alebo manžel. A potom príde čo,sloboda resp.vypoved,nemajte strach niekto ju už len poda, či už boss alebo mangel. I keď vedenia sa nikdy nedotýka i keď je na zemi.

cacianka
5. nov 2022

Pracovná zmluva je viac ako sľub. Na ten sa nedá spoľahnúť, lebo sa menia okolností.
Tak počkajte na rozhovor, muž nech si pripraví otázky a argumenty, potom uvidíte.

Strana
z2