icon

Šéf preradil môjho muža do inej prevádzky

5. nov 2022

Ahojte ...
Ja neviem...vcera mojho muza sef preradil do inej prevadzky "v mojom videni ho vlastne "vyhodil" a hned nato ho pozval na nedelu k nemu domov na kavu, ze si o tom pokecaju....
Co si o tom myslite?

Strana
z2
autor
5. nov 2022

Berem to ako podraz od toho sefa ...sere ma to...riadne ... a nechapem co tym pozvanim sleduje

jaskolka
5. nov 2022

Tak preradil, alebo vyhodil? Sú prevádzky, kde sa preraduje, prečo v tom hľadáš niečo iné? No a ze ho pozval na kávu, tiež nechápem, čo ti v tom vadí.

pribinak
5. nov 2022

Prečo vyhodil? Veď keby ho vyhodil tak už má výpoveď v ruke
Nepíšeš o akú prácu sa jedna, čo bude jeho uloha, ako to bude s platom, …..

mikadooo
5. nov 2022

Pozvaním sleduje to, že cíti, že spravil podraz a chce si to s ním vydebatiť, a prípadne mu podrobnejšie vysvetliť dôvody preradenia (šéf asi chápe, že muž je nahnevaný). Na tú kávu by som šla, výpoveď môžem hodiť na stôl aj po káve. Myslím si, že šéf si to chce nejak vyžehliť a vysvetliť s tvojim mužom, aby napriek preradeniu výpoveď nedával.

autor
5. nov 2022

@pribinak lebo mu uz davno slubil, ze bude pracovat iba v tejto prevadzke...
Ta ina prevadzka je raz tak daleko a tym padom je to nevyhoda - casovo, financne(teraz aky je drahy benzin...
A mohol ten sef tomu preradeniu zabranit (to iba jednemu kolegovi nebol sympaticky)nooooo nemaaaam slov..
A teraz sa ide kavickovat? Nechapem, nieco za tym bude

ckocka
5. nov 2022

Nechaj chlapov nech si to vybavia medzi sebou.

pribinak
5. nov 2022

Nemôže to muž odmietnuť? Snáď má nejaký svoj názor na celu situáciu

autor
5. nov 2022

@mikadooo povedala som mu nech tam nejde.. :( 😞 taka som vytocena
Takze ma ist? Nechcem sa s nini kavickovat...aby to nedopadlo tak ze on sa potom nanominuje ku nam..

zuzubb007
5. nov 2022

No hadam ma tvoj chlap gule a vie si povedat svoj nazor a nieje obycajny podpapucnik co si necha rozkazovat ako zena piska, boze ja som vytocena z takychto zien

pribinak
5. nov 2022

Prečo tam nemá ísť? Veď toto si treba celé odkomunikovať a nie hrať urazeného
Ty tam nechod, ty si nasrata a asi už nemáš odstup aby si mala nejakú konštruktívnu úlohu v tomto

Len nech ide, viac sa dozvie a podľa tohto sa rozhodne

autor
5. nov 2022

@pribinak nemoze, potrebuje robotu

autor
5. nov 2022

@ckocka dobre

pribinak
5. nov 2022

Čo robí? Akú má funkciu? Vzdelanie? Nemôže si nájsť niečo iné?
Keď ho šéf vola na kávu, tak asi to nebude robotník za pasom

mpg
5. nov 2022

Práveže by tam mal ísť, uvidí čo bude šéf hovoriť a on by mu mal povedať, nech mu o niečo zvýšia plat (na zvýšené cestovné, ktoré bude). Mňa tiež raz tak preložili a na tom novom mieste sa mi oveľa lepšie pracovalo.

mikadooo
5. nov 2022

Určite choďte. Šéf sa chce porozprávať normálne, ja by som šla. Ako som písala, výpoveď môže dať muž kľudne aj po kávičke. A ty ich pozývať k vám nemusíš. Tam podľa mňa nejde o to, že by čakal následne pozvanie od vás. Chce aby ste pochopili, prečo ho preradil. Ale možno sa mýlim. Veď potom napíš, ako dopadla kávička. Netvrdím, že šéf nemôže byť aj chrapúň 🤷.

eeffka
5. nov 2022

Hlavne si treba precitat pracovnu zmluvu co je v nej uvedene ako pracovisko a nie ze co mi "slubili". Nasledne je priestor na vyjednanie si kompenzacnych priplatkov. Manzel ma 19? Ze nevie ake ma moznosti?

saraxyz
5. nov 2022

Štve to iba Teba, ci aj muza?

autor
5. nov 2022

@pribinak riadi nejakych 10- 15ludi, ma bc - nic svetoborne ale roboty tu nieje mooc ... kazdy si strazi co ma...bojim sa ze nakoniec aj o robotu pride
Jeho sef mi nepride moc korektny

pribinak
5. nov 2022

Nebud dopredu nasrata lebo otrávis aj muža, počkaj s čím príde v nedeľu a potom sa uvidi.

autor
5. nov 2022

@pribinak dakujeeeeeeem ti moc velmi, moooc si mi pomohla.. DAKUJEM ..

autor
5. nov 2022

@mikadooo napisem, dakujeeem ..zlata si ...

cacianka
5. nov 2022

Prečo dopredu robíš búrku v šerbli a hneď to vesias sem ?
Darmo sa zduvaš, keď ani nepoznáš obsah prácovnej zmluvy, pracovnu náplň, a všetky náležitosti okolo.
Najprv ste si ju mali vytiahnuť zo šuflíka, prečítať a komunikovať so šéfom a podľa toho reagovať vo firme

autor
5. nov 2022

@cacianka nepoznam tu zmluvu to je pravda, robi tam uz 9rokov...ale je take nepisane pravidlo ze preradit ho moze...ale slubil, ze nie...(a teraz kvoli tomu typkovi ho preradil- ale ten typek sa extremne vtiera a robi pre sefa jednu extra robotu)
Ale aj tak ...no zlakla som sa ..a bojim co este moze prist... o chvilu este dalej ho preradi ci Co?

loginexistuje
5. nov 2022

zavisi od toho co ma v pracovnej zmluve ako miesto vykonu prace
a preco sa neznesie s tym druhym clovekom ? a teda ten druhy preberie jeho pracu na tej pobocke ?
ako ja by som bola obozretna na muzovom mieste

viestta
5. nov 2022

To, že ty si nasrať je jedna vec. Dôležité je ako to berie tvoj chlap. A život nie je prechádzka ružovým sadom. Stávajú sa veci, ktoré nám celkom nesedia. Buďte radi, že ho nevyhodil. Na druhej strane, ak sau to nepáči, nemusí prijať a môže podať vypoved

autor
5. nov 2022

@loginexistuje ano preberie si myslim...on sa tam uz dlho ako "sef" sprava...zakerny je, pretvaruje sa ......on uz v tej prevadzke kam ide teraz moj muz pracoval a este v jednej ..nikde ho nechceli nikde nebol spokojny

dilino
5. nov 2022

Ide ti o to že bol tvoj muž nejaký vedúci pracovník a teraz ked pôjde na nove miesto už šéfovať nebude. Alebo o to že ked bol vedúci tak mal vyšší plát ked mal na starosti ľudí a teraz s plátom pôjde dole ked že bude preradený na inú prácu. Ja by som s takých chlapom veru na kávu nešla a tvoj muž by to mal prehodnotiť.

adalmba
5. nov 2022

Ty máš prácu? Keď sa tak staráš do manželovej? Či si doma a robíš z komára somára?

autor
5. nov 2022

@adalmba ja pracujem

loginexistuje
5. nov 2022

na mieste tvojho muza na tu kavu urcite idem a uvidi co a ako mozno s nim sef nie je spokojny a preto ho dava inam dolezite je co bude tam robit a ako to bude s platom

Strana
z2