icon

Šéfka mi zaplatila obed

22. feb 2022

Ženy cítom sa dosť nepríjemne..
Objednávame obed so šéfkou a z jedného miesta aby sme nemuseli platiť zvlásť za rozvoz lenže..tam sa nedá platiť kartou a je nemám pri sebe hotovosť. Navrhla ona, že zaplatí. Veľmi milé od nej, tak si pýtam číslo účtu , že pošlem peniažky. No ona odmieta dať, že tých 5€ ju nezabije.
Cítim sa kvoli tomu dosť zle. Platí mi šéfka obed. Neobjednávame si nikdy , varia nám tu ale dnes ani jedna z nás to nemá rada. Preto nemám pri sebe hotovosť a ani možnosť pozvať ju späť. Priniesť jej peniaze zajtra mi príde divné už. Nechať tak?

Strana
z2
karolinav
Odpoveď bola odstránená
jankapepe
22. feb 2022

Ved zajtra jej obed zaplať ty.

bilancia
23. feb 2022

nabuduce ju pozvi ty 🙂

h2
23. feb 2022

@jankapepe
@bilancia 🤦🏻‍♀️

jankapepe
23. feb 2022

@h2 co sa plieskas po čele? 🙂

h2
23. feb 2022

@jankapepe Plieskam sa, lebo hoci autorka píše, že si obedy nikdy neobjednávajú a nemá možnosť jej to týmto spôsobom vrátiť a hoci som to sem aj ja už predtým napísala, tuším aj dvakrát, aj s citátom, kde o tom autorka píše, stále sa nájdu osoby, ktoré jej radia, aby jej na druhý deň zaplatila obed ona. Ako keby také niečo nikoho nenapadlo. Keby si obed objednávali denne, predpokladám, že autorka by vedela aj sama, že jej ho môže na druhý deň zaplatiť. Takže, pre toto sa plieskam po čele. 😁

marca12
23. feb 2022

Co je divne na tom,ze jej das 5€ zajtra? U nas v praci je to bezne,ked nema niekto,zatiahneme zanho a na druhy den nam da peniaze. Skor si o tebe vytvori zly obraz,ak sa nechas takto pozvat a ani sa nepokusis jej vratit peniaze. A c.u.ludia neradi davaju. To by ma ani nenapadlo pytat,rovno by som povedala,ze zajtra vratim a nezaujima ma,ci sa bude zdrahat.

odesi
23. feb 2022

Neriesila by som to nejako, ked povedala, ze je to ok, myslim, ze bude este prilezitost jej to oplatit a budete si potom na rovnom 🙂

jankapepe
23. feb 2022

@h2 a aky problém je obed objednať druhy krát? Kde je napísané že nemôže obed objednať? Ci raz a dosť?

h2
23. feb 2022

@jankapepe Tak ešte raz a už fakt naposledy: autorka písala, že si nikdy neobjednávajú, teraz to bolo prvý raz. Varia im v robote. Bola to výnimočná situácia, kedy im obom jedlo v práci nevyhovovalo. Inokedy im zrejme vyhovuje, keďže si doteraz obed neobjednávali. Samozrejme, že si môžu objednať aj inokedy. Ale ktovie, kedy to zase bude, keď to nerobievajú.
Ja fakt neviem, kde je problém dať šéfke na stôl 5€ a povedať "to je za ten včerajší obed, ďakujem". 🤷🏻‍♀️

mironka
23. feb 2022

@h2 suhlasim s Vami...sefka reagovala spontánne,ludsky..obedy zaplatila,lebo 5 Eur ju nezabije...pisala autorka,ze ju sefka pozvala? mne by bolo blbe pytat od sefky c.uctu... to by som pekne podakovala a hned zajtra by som jej 5 Eur dala s takou lahkostou: ze,peniazky za vcerajsi obed .....ak by odmietla s tym"ze ma pozvala,povedala by som jej,ze potom som to zle pochopila...ak by aj tak peniaze nechcela vziat,oplatila by som jej to inokedy niecim inym...

Strana
z2