icon

Skazila som pohovor

18. dec 2025

Mala som dnes druhe kolo pohovoru, robila som nan zadanie - dala som si naozaj zalezat, 3 dni som tomu venovala po 5 hodin, kupila som si si pristup do jedneho analytickeho nastroju za 70 eur, bola som s tym naozaj spokojna..pripravila som si to po anglicky..lenze pohovor zacal tym ze sa ma nova osoba (pred tym boli dve, teraz 3) zacala pytat na cv, co som nebola nejak pripravena a v tej anglictine som zacala koktat, proste nepovedala som najlepsie odpovede. (Nie oracovne skusenosti skor nejake suvislosti) ano zalezalo mi na tom a bola som v strese..potom.mi vypadavalo wifi a ked som prezentovala a bola som na 4tom slide, tak mi povedali ze prezentacia sa im neposuva..potom sme to vyriesili ale nevideli moje prve 3 slidey..a cakala som ze sa ma k tomu viac spytaju mozno jednu doplnujucu otazku dali..a napr.az teraz si vybavujem "spravne" odpovede..napr.sa ma pytala na ziskavanie novych obchodnych prilezitosti a az teraz vecer mi napadli ze to v urcitom kontexte robim aj teraz..strasne mi na tom zalezalo takychto prac je malo a ja to takto domrvim..pohovorov mam za sebou dost som vzdy so svojim vykonom spokojna, co nie vzdy znamena ze ma zoberu, ale toto neviem co bolo, citim sa ako uplna neschopna chudera :(

anonym_46f8be
18. dec 2025

❤ nebud nestastna, mozno si uspela a este o tom nevies
mozno ani nikoho do druheho kola nemali okrem teba 🙂
a na druhej strane, aj negativna skusenost je dobra skusenost, posunie ta o nieco dopredu

pribinak
18. dec 2025

Nebola si pripravená na otázky ohľadne CV? To je ako mozne? Veď vedie prezentovať svoje CV je základ

Držím palce, snáď Ti to vyjde 🍀🍀

kitycat
18. dec 2025

To bol online pohovor? Neoverovala si si na zaciatku ci vsetci vidia prezentaciu? A zakoktanie v AJ ohladom CV? Zvlastne ved to mas vediet aj o polnoci

anonym_edad60
18. dec 2025

druhý krát si daj predpísať niečo na upokojenie a bude to Ok. napr. Neurol - stačí dať 1/2 tabl. 2 hodiny pred skúškou, prijímacím konaním, pohovorom... a bude všetko Ok. upokojíš sa a dáš super výkon.
Niekedy postačí aj magnézium, len ten treba brať dlhšie obdobie.

anonym_369475
18. dec 2025

@anonym_autor tiež som dosť zmrvila pohovor do cestovky. Mali sme akože call od zákazníka a mňa chytila taká tréma. Netuším prečo. Zabudla som argumentovať a všetko ku tomu. A to som na takejto pozícii pracovala. 🫣

loliki
18. dec 2025

Všetko zlé je na niečo dobré. Možno sa ti vyskytne niečo lepšie. Človeka to určite mrzí. Ale sú aj také dni. Čo narobíš? Hlavu hore. 🙂

sevrin
18. dec 2025

@anonym_autor nerob si starosti, personalisti majú veľa pohľadov na správneho kandidáta, rozhoduje veľa kritérií.
Nejakých 13 rokov dozadu som bol na pohovore v jednej firme, zhodou okolností tam bola aj jedna moja známa, dlhé blond vlasy, trojky kozy, štekle 10 cm. Počas pohovoru sa nevedela ani poriadne vykoktať, no ale hádaj koho si pozvali do druhého kola.
Správnu odpoveď som naznačil v predchádzajúcej vete.

bystrozraky
18. dec 2025

@anonym_autor Pozri, pripravovala si sa, neodflákla si to. Takže môžeš byť pokojne spokojná. Spravila si to, ako sa v danej chvíli dalo najlepšie. Lepšie ako najlepšie sa to nedá, aj keď spätne vieš, ako sa to dalo lepšie. Buď pokojná a nechaj to na osud už teraz. Očividne z tvojho príspevku cítiť, že si svedomitá osoba a taká nemá problém si nájsť prácu. Vestko je ako ma byt. 👍 A na precvicenie anglictiny ti posielam toto - ked to pochopis (ma to len 4 minuty) a pustis si to pred dalsim interview tak mas vyhrate. Najlepsie ak sa tie 4 minuty naucis naspamat, ver mi: https://www.facebook.com/share/r/1AH1iBNpf9/

anonym_fd30b0
18. dec 2025

Ja ked som bola na jednom pohovore, tak normalne som to sama zabalila. Povedala som im, ze som sice na tu pracu vhodny kandidat, lebo to co po mne chceli, to som v pohode zvladla uz ako absolventka skoly, ale ze dnes nie je moj den. Nemam energiu im dokazovat moje znalosti. Sama som uznala, ze to je des so mnou. Aspon sme sa na tom zasmiali, zazelali si vsetko dobre, ze mozno inokedy 🤷🏻‍♀️. V pohode zenske, dobre by sa mi s nimi pracovalo. Su aj take dni, ze to nejde.

estellas
18. dec 2025

@anonym_autor Autorka, vôbec sa nemusíš cítiť ako chudera. Ja som svoj posledný pohovor pokašľala,
na koniec ma zobrali aj napriek tomu.
To som po pohovore plakala že som všetko pokazila.
Nakoniec ma zobrali.
Ak ťa nezoberú, nevadí na budúce to vyjde.

anonym_fd637c
18. dec 2025

@anonym_autor Inak raz dávno mi spravili na jednom interview, že sa tvárili, že nechápu, čo hovorím... a to nie že 1–2 minúty, ale skoro celé interview to robili... stále: „Vôbec nechápeme, čo tým chcete povedať,“ a podobne. Dobre som išiel z toho interview zničený. Nakoniec ma zobrali a vysvitlo, že chceli vidieť moje reakcie 🙂

domkakvet
18. dec 2025

@anonym_autor este ta mozno zoberu.

anonym_e47cff
18. dec 2025

Mozno to vobec nebolo take zle, ale asi si perfekcionista a sama na seba tlacis. Recruiteri nepozeraju len na 100% odpovede, ale je xy inych faktorov, ktore zavazia… ze sa zakokces, trema je normalna a CV nie je basnicka, ktoru odrapkas, ale ide o spontannu reakciu na doplnujucu otazku … ak by naozaj islo o obsah tvojej prezentacie - nechaju si ju dodatocne preposlat. Technicke problemy su normalne ..mne na pohovore vypadlo Wi-Fi a nevedela som sa pripojit naspat, ked som sa ja pripojila .. po jednom vypadli oni a na kameru sa nevratili, kvoli ich internym systemom. Takze som sa rozpravala s ciernou obrazovkou a aj ked som mala z celejo pohovoru zly dojem, tak ked sme sa bavili o lekarskej prehliadke som povedala, ze vzhladom na vek uz to nie je najlepsie a som aj peimwrane „slepa“ … zobrali ma

marsmykkok
18. dec 2025

@anonym_autor chápem že ťa to mrzí, ak si miesto chcela. Ale asi to tak malo byť a do budúcna možno sa až tak nepripravovať lebo firmy chcú aj poznať ľudskú stránku tvoju a nielen aby si sa niečo nabiflila a išla ako robot.

anonym_12f7ce
18. dec 2025
@bystrozraky

@anonym_autor Pozri, pripravovala si sa, neodflákla si to. Takže môžeš byť pokojne spokojná. Spravila si to, ako sa v danej chvíli dalo najlepšie. Lepšie ako najlepšie sa to nedá, aj keď spätne vieš, ako sa to dalo lepšie. Buď pokojná a nechaj to na osud už teraz. Očividne z tvojho príspevku cítiť, že si svedomitá osoba a taká nemá problém si nájsť prácu. Vestko je ako ma byt. 👍 A na precvicenie anglictiny ti posielam toto - ked to pochopis (ma to len 4 minuty) a pustis si to pred dalsim interview tak mas vyhrate. Najlepsie ak sa tie 4 minuty naucis naspamat, ver mi: https://www.facebook.com/share/r/1AH1iBNpf9/

@bystrozraky co je na pozadi v tom videu?

anonym_12f7ce
Autor odpoveď zmazal
bystrozraky
18. dec 2025
@anonym_12f7ce

@bystrozraky co je na pozadi v tom videu?

@anonym_12f7ce to neviem 🙂 ja to vždy len počúvam 🙂 ale hovorí to Alan Watts a niekto to vystrihol.

anonym_d226e1
18. dec 2025

Som na tom podobne. Presne tento tyzden sa mi stalo to iste. Mam 10+ rocne skusenosti v odbore s najlepsimi referenciami od kazdeho sefa, vzdy som sa vsade vypracovala rychlo, ale to co som naposledy podala za vykon (ked hodnotim prejav o sebe, to bola nula bodov) neskutocne sa hanbim. Ale beriem to tak, ze aj majster tesar sa obcas utne. Mozme byt dokonali 364 dni a 1 den proste nieco nefunguje a nejde to 😁. Ak si veris, ze na tu poziciu mas vlohy, tak urcite sa najde aj ina ponuka, kde ta budu chciet a kde podas lepsi vykon na pohovore. Ber to tak, ze je to zivot, aj kolac mozes piect roky vyborny a raz sa ti z nejakeho zvlastneho dovodu nepodari 😉

chestnut
19. dec 2025
@sevrin

@anonym_autor nerob si starosti, personalisti majú veľa pohľadov na správneho kandidáta, rozhoduje veľa kritérií.
Nejakých 13 rokov dozadu som bol na pohovore v jednej firme, zhodou okolností tam bola aj jedna moja známa, dlhé blond vlasy, trojky kozy, štekle 10 cm. Počas pohovoru sa nevedela ani poriadne vykoktať, no ale hádaj koho si pozvali do druhého kola.
Správnu odpoveď som naznačil v predchádzajúcej vete.

@sevrin tak aj blond s trojkami moze byt schopna a mudra, nepausalizujme…je aj vela hlupych skaredych zien😄
Autorka treba zapracovat na anglictine, na necakanych otazkach vidis level anglictiny

luccija
Včera o 08:29
@anonym_fd30b0

Ja ked som bola na jednom pohovore, tak normalne som to sama zabalila. Povedala som im, ze som sice na tu pracu vhodny kandidat, lebo to co po mne chceli, to som v pohode zvladla uz ako absolventka skoly, ale ze dnes nie je moj den. Nemam energiu im dokazovat moje znalosti. Sama som uznala, ze to je des so mnou. Aspon sme sa na tom zasmiali, zazelali si vsetko dobre, ze mozno inokedy 🤷🏻‍♀️. V pohode zenske, dobre by sa mi s nimi pracovalo. Su aj take dni, ze to nejde.

@anonym_fd30b0 tak toto je výborné ja by som ťa zobrala😉, lebo to svedčí o tvojej sebareflexii a aj o tom, že si len človek a vieš sa povzniesť.
@anonym_autor ešte to môže dobre dopadnúť nebuď na seba taká prísna.Cim väčšia zodpovednosť, tým väčšie chyby a stres.Drzim palce

bomba36
Včera o 08:39

Ako stane sa, že vybuchneš na pohovore, na skúškach, stres urobí svoje.. len dúfam že si im tú prácu neposlala na mail a neurobila tak pre nich task zadarmo. Predpokladám, že to zadanie bola úloha, ktorú by mal vypracovať ich zamestnanec a vykašľal sa na to, lebo aj také prípady som videla. Hlavne ak si si musela kupovať prístupy do systémov.

sevrin
Včera o 11:54
@chestnut

@sevrin tak aj blond s trojkami moze byt schopna a mudra, nepausalizujme…je aj vela hlupych skaredych zien😄
Autorka treba zapracovat na anglictine, na necakanych otazkach vidis level anglictiny

@chestnut vôbec nemám nič proti blondínam s trojkami, práve naopak, ale v tomto prípade to bolo očividné. Ale nevadí, išiel som potom inou cestou a teraz je to lepšie ako by to bolo vtedy.

zelenykvet
Včera o 11:55
@anonym_fd637c

@anonym_autor Inak raz dávno mi spravili na jednom interview, že sa tvárili, že nechápu, čo hovorím... a to nie že 1–2 minúty, ale skoro celé interview to robili... stále: „Vôbec nechápeme, čo tým chcete povedať,“ a podobne. Dobre som išiel z toho interview zničený. Nakoniec ma zobrali a vysvitlo, že chceli vidieť moje reakcie 🙂

@anonym_fd637c akoze tieto psycho hry na deptanie uchadzaca, naco...uz niektori nevedia co od dobroty😒

anonym_c76d39
Včera o 13:21
@zelenykvet

@anonym_fd637c akoze tieto psycho hry na deptanie uchadzaca, naco...uz niektori nevedia co od dobroty😒

@zelenykvet ak to je korporat, aby vedeli do čoho idú🤣

slobodnabaculka
Dnes o 10:15

@anonym_autor tak ja bych im to nedaruvala. Oslovila bych ich právnika, že budem požaduvat preplatenie príprav a aj hodzinovu mzdu za všetko, čo som sa narúvala s tým a minula svoj čas. Není predsa tvoja chyba, že mali zlé pripojenie a nešli im slayady. Ja bych im krk vykrúcila za taky prístup. Aj ušly priemerný ročný plat bych si nehala na súde vyplacit.