icon

Skĺbiť kariéru s rodinnými povinnosťami a zdravím?

4. jan 2024

Naskytla sa mi prilezitost mozno zivotna, ktora sa uz nemusi zopakovat. Myslim pracu. Vyborna pozicia na vyssom poste za kralovsky plat... Momentalne som na predlzenom rodicovskom chodim len tak na brigadu strazit deti pratat domacnost na 2-3 dni v tyzdni je to vyslovene len take privyrobenie. Preco je tu ALE poberam invalidny ciastocny kvoli tazkym depresiam neviem ci by som to zvladla plus mam male deti ktore chodia do skolky. Ak budu chore nema ich absolutne kto postrazit len ja alebo manzel. Museli by sme sa striedat. A ja teraz neviem co mam robit. Pred materstvom a depresiou ktora vybuchla v obdobi tych materskych som pracovala na podobnej pozicii len nizsie. Nebola som az na manazerskej pozicii ale pracovna napln je relativne podobna a robila som v rovnakom programe. Takze prosim o rady.nco by ste urobili na mojom mieste 😔 berme do uvahy tie ale prosim. Bojim sa ze premrham sancu ktora mi doslova spadla z neba 😕

Strana
z2
barborachors
4. jan 2024

Ja sa teda veľmi čudujem, kolko ludi zapreda svoje zdravie za par stovák navyše. Manažér predaja - jasne ze ta hned vzali, lebo je to tak náročná a vyčerpávajúca robota ze ten človek pred tebou s tym sekol asi zo dna na den, ked tak rýchlo potrebovali náhradu. Mne je to podozrivé ak firma z noci na ráno potrebuje človeka. A mozes mat aj sto opatrovateliek, ked budes robiť aj nadčasy, lebo nebudeš napr stíhať, alebo si budes robotu nosit domov, minimálne v hlave. Plus spĺňať čísla, čeliť neustálemu tlaku a nárokom... Neviem, či ti to za to stojí, k depresiam pridať ešte vyhorenie.... Určite to vsak skus a potom napíš, ako si dopadla. Ja osobne by som takú prácu nebrala. Co sa na začiatok zdá byť ako dream job, väčšinou sa z toho vykľuje obyčajná otrocina a daň za pár susnov navyše je vyhorenie a ine stavy.

katka700
4. jan 2024

Deti budú choré či budeš mať dobre alebo zle platenú prácu. Z tej lepšie platenej uhradis opatrovateľku. Vyskúšaj to a pred skončením skúšobnej doby sa rozhodni či chceš pokračovať, či je ten plat primeraný náročnosti práce a hlavne či sa ti zo stresu z práce nezhorsuje zdravie.

luccija
4. jan 2024

Určite aspoň vyskúšať.Mozno nájdeš zmysel v práci a na depresie zabudneš.Ale zase treba dávať pozor, aby si do toho nedala veľa a nezvalcovalo ťa to.Vhupnut do managerskej pozície z kľudu aký máš teraz môže byť slušný zahuk na psychiku

autor
4. jan 2024

@barborachors nie je to zo dna na den. Oni hladali dlhsie ... Kazdopadne dakujem za nazor

trdelnik234
4. jan 2024

Ahoj, blahozelam k takej ponuke.
Neviem,ci bol dobry napad to sem pisat,ale ponuknem ti iny pohlad.
Mozem?
Ja mam tri deti a nikdy som sa nastastie nemusela pracovne prisposobit detom az tak,ze by som musela nechat pracu,ktora ma bavi a niekde brigadne upratovat.
A to tiez chodili do skolky.
Preto ti poradim to,co väcsina.
Zober,vyskusaj. Odist sa da vzdy.
Bude to dobra skusenost a okrem ineho zistis,ci manzel vie fungovat aj otec,ked mas aj ty pracovne povinnosti.
Co on na to? Tesi sa s tebou?Podporuje ta? (Pré mna toto bol zaklad pri vyberie partnera. Vedel,ze dlhodobo doma kvoli detom nebudem a on to ani nechcel).
Ta jeho podpora bude pré teba dolezita.
O depresii neviem nic,tak neporadim.

Tie uvahy n'a Mk o platoch,to si nevsimaj.
Zalezi, KDE zijes,co vies,ci mas co ponuknut atd.
Ale ako tu pisali predo mnou, neber to kvoli platu,teda iba kvoli tomu.
Fakt nie.
Drzim ti place. A tesim sa s tebou.
Je super dostat pour RD taku sancu.

mamina7070
4. jan 2024

je pravdou ze tato pozicia je narocna aj pre cloveka so standardnou psychickou odolnostou
ak mas ID na psyc ochorenie tazku depresiu musela si absolvovat aj hospitalizacie atd
manazer predaja je fackovaci panak pre vedenie na splnenie planov predaja pre zakaznikov pre riesenie reklamacii atd a pre podriadenych tiez musis riesit

urcite to nie je pozicia kde po 7:30 hodinach denne zavriec notas a ides a urcite to nie je pozicia kde si vezmes raz mesacne OCR na tyzden

taynee
Odpoveď bola odstránená
lolita555
4. jan 2024

Nie nešla by som keď si tak ako si zdravotne,ale to je len môj názor .píšeš že berieš kopec liekov ,tak si zober nebudeš tam len hodinu dve v práci ,čiže nátlak v práci ,potom doma decka okolo všetko koniec podľa mňa ak máš depresie z toho že si nezvládala chod domácnosti plus decka keď boli malé a z toho ti vypuklo.ak sa mýlim prepáč ,ale je to môj názor .tu nevieme aké stavy máš keď ťa to lapne

autor
4. jan 2024

@lolita555 vobec nie z toho mi zacali depresie. Ze z deti a domacnosti. Problem bol uplne inde. Ale viem ako to myslis. Vdaka

autor
4. jan 2024

@trdelnik234 ano manzel hned ze ak sa citim nato a budem zvladat mam ist do toho. Ze urcite mi pomoze ako bude vediet 🙂

lolita555
4. jan 2024

Ano nemyslím to vôbec zle ,len tiež by ma lákalo ano peniaze ale vieš sama že zdravie je zdravie

mogaa
4. jan 2024

poviem to tak...manažérka predaja - budeš tlačená do plnenia plánov, takže stresy, stresy, stresy.....do toho riešiť čo s dieťaťom keď bude choré, keďže pri takýchto pozíciach sa veľmi neakceptuje že si OČR s dieťaťom....takže sa rozhodni podľa seba ako sa cítiš psychicky ty - či sa vôbec cítiš na to byť v neustálom strese alebo ti to za to nestojí....ale nevyskúšaš - nevieš.....ale ak by ti to malo pohoršiť psychicky a mať vplyv na depresie, tak by som do toho nešla....žiadne peniaze nestoja na úkor zdravia

marca12
4. jan 2024

Vzala by som tu pracu. Ak to nebudes z akehokolvek dovodu zvladat,vzdy mozes odist. Som za to,aby sa clovek chopil kazdej prilezitosti. Treba skusit,ak neskusis,budes lutovat. Pri chorobach deti sa mozte s muzom striedat alebo zaplatit opatrovanie.

iveta7677
4. jan 2024

Treba to určite skúsiť. Držím palce.

Strana
z2