Skúšali ste začať robiť niečo iné ako doteraz?
Zdravím Vás, baby, je tu niektorá, ktorá sa dala na kurzy krásy uz dávno po skole a darí sa jej v tom podnikať?
Pracujem momentálne uz 3roky vo výrobe na 3 zmeny (prijem 800e v cistom),ale syn mi ide do 1ej triedy v septembri. Tak premýšľam nad zmenou zamestnania. Som žena samozivitelka.
Už ma nebaví pracovat na smeny a dosť tazko manualne a hlavne tie vzťahy na pracovisku - hrôza.
Pre to by som najradsej začala pracovať sama ako sama sebe paňou. Len sa toho bojím, ci v tom môžem byt dosť dobrá, aby ma to uzivilo. Musela by som absolvovat kurz pedikerstva, casom gelove nechty... je to jediné, co ma láka a myslím, ze by ma aj bavilo. Pomohli by mi nejaké rady , vaše skúsenosti... Ďakujem
@jana585 ak ta to laka, tak chod do toho. Hlavne si musis veriť, že budes dosť dobra a uzivis sa. Treba byť vzdy o krok popredu, s novymi a inymi nápadmi. Len sa hlavne neboj 🙂 držím palce, aj ked to zo začiatku nebude lahke, nevzdavaj sa a chod si zs svojim snom 🙂 uvidíš aka budes potom na seba hrda a tvoje dieťatko tiež 😍😍
@jana585 Rataj s tym, ze prve mesiace/roky kym sa poriadne rekvalifikujes, naberies aku-taku prax a nejake zakaznicky, referencie tak budes pravdepodobne v strate. Rataj so vstupnym kapitalom - nielen na skolenia, ale aj na material, vybavenie. Ak chces robit cisto sama na seba, tak aj nejake miesto a kompletne zariadenie.
Ak si to mozes dovolit, ze mas rezervu z coho zit, kym sa ti toto rozbehne, tak to vies vyskusat. Ale aj tak nemas zaruku, ze sa ti bude naozaj darit.
A tiez rataj s tym, ze zakaznicky chcu prist velakrat po svojej praci, alebo cez vikend, to znamena robit od 16tej mozno do 20tej, alebo aj dlhsie a tiez asi aj cez vikend. Takze je otazne, ci to bude lepsie co sa tyka casovej stranky.

Neporadim ale držím ti palce.