Skúsenosti a recenzie práce v Union call centre

5. nov 2025

Ahojte zienky 🙂 chcela by som sa poradit, ze ci niektora z Vas nepracuje pre call centrum poistovne Union? nasla som ich ponuku na profesii, ale chcela som vediet, ze ci tam aj niekto realne pracuje a ma nejake skusenosti s pracou, kolektivom, benefitmi a pod.
Vopred dakujem za odpoved

5. nov 2025

Na CC momentalne primaju predajcov, cize outbound priame oslovovanie klientov s ponukou poistenia cross selling.

@anonym_5cee09

@anonym_5cee09 Dakujem ti za odpoved 🙂 a ty tam konkretne pracujes ci niekto znamy? ide mi hlavne o to,ze ci je to aj zakaznicka podpora alebo len cisty predaj a ziskavanie klientov.

@anonym_autor

@anonym_autor čítala si popis práce? Tam by to malo byť spomenuté. Nejedná sa o zdravotné poistenie.

@anonym_5cee09

@anonym_5cee09 Ano citala, kedze ponuky boli dve - Operator aj Konzultant, prislo mi to dost podobne, ale chcela som len vediet, ze ci je tam aj zakaz.podpora, ale v poriadku. Je to teda cisto predaj. Vdaka za radu

@anonym_autor

@anonym_autor operátor je 50/50, konzultant iba predaj - odchádzajúce hovory.

@anonym_5cee09

@anonym_autor operátor je 50/50, konzultant iba predaj - odchádzajúce hovory.

@anonym_5cee09 Vdaka za informacie, tak si to premyslim. Pekny vecer este