Skúsenosti s HACCP pre rýchle občerstvenie
Baby, mám otázku. Ideme otvárať rýchle občerstvenie a chcem sa tak dopredu informovať, ak má niekto s tým aj reálnu skúsenosť, ako to je s HACCP ? Mám konkrétne na myslí tie papiere vo forme väčšinou tabuliek, ako je, že musíš zapísať teplotu chladničiek a podobne, tak máte niekto s tým reálne skúsenosť ? Aké všetky papiere - tabuľky mi budú treba na denné vypĺňanie ? Vraj keď to je len takýto ako málopredaj, sú tak nejaké výnimky ako keď je to napr. školská jedáleň. Ďakujem za ochotu 🙂
Najdes nieco aj na nete, nie je to komplikovane.
My sme malu na prevadzje " knihu" a v nej boli vsetky tabulky. Zapisovali sme kazdy den.
@krisbar no nenašla som, neviem ktoré je správne, tak preto sa reku skúsim spýtať
Napis mi mail do sukromnej spravy, poslem ti co mam v obchode.

najlepšie je zavolať alebo poslať mail na príslušný RÚVZ na hygienu výživy oni ti pošlú k tomu informácie, ktoré sú najnovšie a platné, prípadne na ÚVZ SR