icon

Skúsenosti s pohovormi po zaevidovaní na úrade práce

domi_b7
18. júl 2025

Ahojte žienky , máte prosím Vás niektorá skúsenosti s tým, že Vás hneď po zaevidovaní na úrad niekam poslali na pohovor? Ide o to, že sa chcem od 25.7. zaevidovať, ale 1.8 odchádzam na dovolenku aby mi niečo medzitým neprišlo a nebrali to ako nespolupracovanie s úradom. Prípadne , či jej mám oznámiť že budem preč týždeň. Ďakujem za odpoveď

barka1
18. júl 2025

@domi_b7 samozrejme, oznám, ze ides na dovolenku. Tato situacia je bezna.

anonym_c81ed9
18. júl 2025

@domi_b7 a tebe volali ci mailom poslali na pohovor?

bosorkabb
18. júl 2025

Normálne oznamis že ideš na dovolenku. Každý má nárok si oddýchnuť. A je to bežná vec.

misulka22
18. júl 2025

Ja som sa registrovala teraz a rovno sa pytala ci sa v lete chystam na dovolenku.takze nemyslim,ze by s tym robili dake problemi

iwesska
18. júl 2025

Nezvyknu posielat hned na pohovory,najprv ti nechaju cas,aby si si nasla sama. Ja som nikomu neoznamovala,ze idem na dovolenku,pokial som vtedy nemala termin kontroly na urade. Ich to vobec nezaujima,kde travis cas medzi kontrolami.

anonym_c81ed9
18. júl 2025

ako volaju na pohovory? mailom ci telefonicky?

adriena85
20. júl 2025
@anonym_c81ed9

@anonym_c81ed9 príde ti list a do 3 dní musíš ísť na pohovor

iwesska
20. júl 2025
@anonym_c81ed9

@anonym_c81ed9 Asi ako kto. Mne nikto nevolal a nasla som si papier v schranke,ze som sa mala dostavit dalsi den na pohovor🤦‍♀️ Mas rozne uradnicky.

anonym_c81ed9
20. júl 2025
@iwesska

@anonym_c81ed9 Asi ako kto. Mne nikto nevolal a nasla som si papier v schranke,ze som sa mala dostavit dalsi den na pohovor🤦‍♀️ Mas rozne uradnicky.

@adriena85
@iwesska aha no pekne lebo ja sa na tej adrese nezdrziavam. a to vzdy chodili predvolanky? som na urade 3 x v zivote , vzdy som sice bola kratkoale nikdy mi nechodili a co sa stane ak sa nedostanem na pohovor lebo nepreberem postu

adriena85
20. júl 2025
@anonym_c81ed9

@adriena85
@iwesska aha no pekne lebo ja sa na tej adrese nezdrziavam. a to vzdy chodili predvolanky? som na urade 3 x v zivote , vzdy som sice bola kratkoale nikdy mi nechodili a co sa stane ak sa nedostanem na pohovor lebo nepreberem postu

@anonym_c81ed9 keď nepôjdeš na pohovor, vyradia ta pre nespolupracu

bielykral
20. júl 2025

@domi_b7 to sa urcite nemusis bat, po zaevidovani ti daju dalsi termin najskor o mesiac...aspon tak to bolo pred par rokmi a pochybujem zeby sa na tom nieco menilo

bosorkabb
20. júl 2025
@bielykral

@domi_b7 to sa urcite nemusis bat, po zaevidovani ti daju dalsi termin najskor o mesiac...aspon tak to bolo pred par rokmi a pochybujem zeby sa na tom nieco menilo

@bielykral teraz po 3 mesiacoch až.

iwesska
20. júl 2025
@anonym_c81ed9

@adriena85

@anonym_c81ed9 Nie, iba raz som sa s tym stretla. Mala som taku aktivnu pracovnicku. Ale ja uz som mala dohodnutu robotu,tak som tam dosla aj so zmluvou a oznamila jej,ze na ziadny pohovor nejdem.

iwesska
20. júl 2025
@anonym_c81ed9

@adriena85

@anonym_c81ed9 Ja som to mala len v schranke hodene, ziadne ze do vlastnych ruk. Kludne sa mohlo stat,ze by mi to neprislo.