Skúsenosti s pohovormi po zaevidovaní na úrade práce
Ahojte žienky , máte prosím Vás niektorá skúsenosti s tým, že Vás hneď po zaevidovaní na úrad niekam poslali na pohovor? Ide o to, že sa chcem od 25.7. zaevidovať, ale 1.8 odchádzam na dovolenku aby mi niečo medzitým neprišlo a nebrali to ako nespolupracovanie s úradom. Prípadne , či jej mám oznámiť že budem preč týždeň. Ďakujem za odpoveď
@domi_b7 a tebe volali ci mailom poslali na pohovor?
Normálne oznamis že ideš na dovolenku. Každý má nárok si oddýchnuť. A je to bežná vec.
Ja som sa registrovala teraz a rovno sa pytala ci sa v lete chystam na dovolenku.takze nemyslim,ze by s tym robili dake problemi
Nezvyknu posielat hned na pohovory,najprv ti nechaju cas,aby si si nasla sama. Ja som nikomu neoznamovala,ze idem na dovolenku,pokial som vtedy nemala termin kontroly na urade. Ich to vobec nezaujima,kde travis cas medzi kontrolami.
ako volaju na pohovory? mailom ci telefonicky?
@anonym_c81ed9 príde ti list a do 3 dní musíš ísť na pohovor
@anonym_c81ed9 Asi ako kto. Mne nikto nevolal a nasla som si papier v schranke,ze som sa mala dostavit dalsi den na pohovor🤦♀️ Mas rozne uradnicky.
@anonym_c81ed9 Asi ako kto. Mne nikto nevolal a nasla som si papier v schranke,ze som sa mala dostavit dalsi den na pohovor🤦♀️ Mas rozne uradnicky.
@anonym_c81ed9 keď nepôjdeš na pohovor, vyradia ta pre nespolupracu
@anonym_c81ed9 Nie, iba raz som sa s tym stretla. Mala som taku aktivnu pracovnicku. Ale ja uz som mala dohodnutu robotu,tak som tam dosla aj so zmluvou a oznamila jej,ze na ziadny pohovor nejdem.
@anonym_c81ed9 Ja som to mala len v schranke hodene, ziadne ze do vlastnych ruk. Kludne sa mohlo stat,ze by mi to neprislo.

@domi_b7 samozrejme, oznám, ze ides na dovolenku. Tato situacia je bezna.