icon

Skúsenosti s prácou animátora v táboroch CK Boomerang

dominik210
28. apr 2025

Dobrý deň,
nedávno som natrafil na ponuku letnej brigády v detských táboroch CK Boomerang, ktorá ma veľmi zaujala. Možnosť vybrať si počet turnusov a pracovať s deťmi počas leta ma oslovila, keďže práca s deťmi ma teší a som rád, keď im môžem pomôcť v ich kreatívnom rozvoji.

Po krátkom prieskume som však narazil na viacero negatívnych recenzií – či už zo strany bývalých animátorov, alebo samotných účastníkov táborov. Spomínali sa v nich najmä zlé podmienky, v ktorých deti fungovali, problémy s vyplácaním odmien po skončení turnusov, ako aj nutnosť podpisovať príkaznú zmluvu, s ktorou nemám predchádzajúce skúsenosti.

Rád by som preto poprosil o spätnú väzbu tých, ktorí s CK Boomerang pracovali ako animátori, prípadne majú osobnú skúsenosť.
Nechcem si vytvárať jednostranný názor na základe niekoľkých hodnotení no vzhľadom na to, že negatívne skúsenosti výrazne prevažujú nad pozitívnymi, bol by som veľmi vďačný za každú odpoveď.

Predsa len, nikto by nechcel prežiť celé leto v nepríjemnom prostredí, bez istoty, že za svoju prácu na konci dostane aj zaslúženú odmenu.

Vopred ďakujem každému, kto sa podelí o svoju skúsenosť!