icon

Skúsenosti s prácou v Jecture Slovakia

marcelak21
Dnes o 00:14

Zdravím, ak máte nejaké skúsenosti, chcem len vedieť, či sa tam dá slušne zarobiť, alebo je to zas len ďalšia otročina, kde pri 3 zmenách človek zarobí ledva 900€?

anonym_64fad8
Dnes o 05:38

Mne to nepríde ako zlá ponuka. Kontrolór má len základ nad 1000 eur. Teraz k tomu má príplatky, pozerám, že dochádzkový bonus 100 eur. Čiže v hrubom to bude určite okolo 1250-1300 eur. Stravovanie za 1 eur, doprava zdarma, k tomu 13. a 14 plat je myslím férová ponuka. Hlavne ide p čistú zdravotnícku výrobu, žiadna špina, prach. Ja poznám ľudí, čo robia v horšej výrobe a základ majú 900 eur. Zaujalo ma, že dávajú hneď dobu neurčitú. Za mňa pekná férová ponuka.

marcelak21
autor
Dnes o 12:42
@anonym_64fad8

Mne to nepríde ako zlá ponuka. Kontrolór má len základ nad 1000 eur. Teraz k tomu má príplatky, pozerám, že dochádzkový bonus 100 eur. Čiže v hrubom to bude určite okolo 1250-1300 eur. Stravovanie za 1 eur, doprava zdarma, k tomu 13. a 14 plat je myslím férová ponuka. Hlavne ide p čistú zdravotnícku výrobu, žiadna špina, prach. Ja poznám ľudí, čo robia v horšej výrobe a základ majú 900 eur. Zaujalo ma, že dávajú hneď dobu neurčitú. Za mňa pekná férová ponuka.

@anonym_64fad8 ďakujem za názor. Len už som sa stretla viac krát s tým, že v inzeráte ponúkajú celkom slušné peniaze, ale na pohovore mi zrazu povedia minimálku a že až po čase sa dá dosiahnuť slušná výplata. Preto sa pýtam, či tam niekto pracuje a vie mi povedať, koľko v skutočnosti zarobí.

anonym_1f59e0
Dnes o 18:11

Ja tam pracujem od novembra a za mňa veľké sklamanie. Som priamo vo výrobe, práca ani kolektív zlý nie je, avšak plat áno. Základ na mojej pozícií je cca 950€ brutto, k tomu 100€ dochádzkový bonus a asi 120€ ti spravia príplatky za nočné. V decembri mi prišlo na účet 870€ v čistom, v januári 900 aj niečo. Lákali na možnosť nadčasov a nadčasové bonusy kde vieš mať aj 1800€ v hrubom, avšak nabrali toľko ľudí že nadčasy sa momentálne nerobia a tak skoro ani nebudú. Hľadám si momentálne novú prácu lebo z 900€ neprežijem.

anonym_1f59e0
Dnes o 18:18

Ešte dodám, sú aj výkonnostné príplatky kde sa musíš fakt naháňať, ale ani to nie je vždy možné lebo častokrát býva nedostatok pracovných nástrojov a musíme čakať kým sa uvoľnia z iného oddelenia. Keď je dobrý deň a je všetkého dostatok môžeš spraviť 200%, ale na druhý deň keď kotúče a zásobníky nie sú, si rada za 50-80% výkonu a pokazí sa ti celý priemer. 3 zmenka je tiež diskutabilná, tak si rozmysli či ti to za to stojí.