icon

Skúsenosti s upratovaním vchodov

7. júl 2025

Ahojte, mate niekto skusenosti s touto pracou? Ďakujem

janickacrazy
7. júl 2025

@anonym_autor kamarátka to robila a teda povedala, že otrasná robota

luxus10
7. júl 2025

a my mame konecne taku firmu, a taku pani, ktora to robi poriadne, a vsetko je vonave a ciste...a ona je spokojna...

mamadievcatiek
8. júl 2025

Počas covidu túto prácu robila moja známa.Pracuje na živnosť, upratovala paneláky 8 hodín denne.V noci sa budila na to že má stuhnuté prsty na pravéj ruky a musela rozcvičovať ruku.Keby robila dlhšie takúto prácu, úplne si zničí kĺby.Najskôr musela pozametať a ohnúť chrbát a zdvihnúť každú rohožku pred bytom.Potom upratať výťah, vyleštiť vchodové dvere a ako posledné poumývať.Každé 2 pochodia meniť vodu.Celý deň na nohách a nadrapovať sa s ťažkými vedrami vody.A ako bonus nemala kde ísť na wc, pumpa kde jej odporúčali chodiť bola ďaleko a bolo jej to aj trapné chodiť každý deň viackrát.Každý deň ju bolelo komplet celé telo. Slabo platené a zo života nič z takéjto ťažké práce.Teraz upratuje poobede kancelárie kde vysáva, umýva chodbu, wc a kuchynku a zavčasu ráno upratuje fitko.

katkaa01
8. júl 2025
@mamadievcatiek

Počas covidu túto prácu robila moja známa.Pracuje na živnosť, upratovala paneláky 8 hodín denne.V noci sa budila na to že má stuhnuté prsty na pravéj ruky a musela rozcvičovať ruku.Keby robila dlhšie takúto prácu, úplne si zničí kĺby.Najskôr musela pozametať a ohnúť chrbát a zdvihnúť každú rohožku pred bytom.Potom upratať výťah, vyleštiť vchodové dvere a ako posledné poumývať.Každé 2 pochodia meniť vodu.Celý deň na nohách a nadrapovať sa s ťažkými vedrami vody.A ako bonus nemala kde ísť na wc, pumpa kde jej odporúčali chodiť bola ďaleko a bolo jej to aj trapné chodiť každý deň viackrát.Každý deň ju bolelo komplet celé telo. Slabo platené a zo života nič z takéjto ťažké práce.Teraz upratuje poobede kancelárie kde vysáva, umýva chodbu, wc a kuchynku a zavčasu ráno upratuje fitko.

@mamadievcatiek no tak teda u nás sa nedvíha rohozka.Pani umyje výťah, brány,predný zadný vchod a prejde sa po schodisku a hotovo.Ked sú normálny nájomníci a nerobia bordel tak sa nenarobi

spongebob1
12. júl 2025
@mamadievcatiek

@mamadievcatiek Este by som chcela vidiet upratovacku, ktora zameta. 🤔 3 poschodia olizu 1 vedrom vody, na dverach prelesti sklo a behom 20 minut to ma hotove. Zazila som xy upratovaciek vsetkych vekovych kategorii 🙉 a absolutne maju na haku ako to vyzera.

mamadievcatiek
12. júl 2025
@spongebob1

@mamadievcatiek Este by som chcela vidiet upratovacku, ktora zameta. 🤔 3 poschodia olizu 1 vedrom vody, na dverach prelesti sklo a behom 20 minut to ma hotove. Zazila som xy upratovaciek vsetkych vekovych kategorii 🙉 a absolutne maju na haku ako to vyzera.

@spongebob1 Toto bola práca pre upratovaciu firmu na živnosť ktorí chodili po upratovačkach kontrolovať kvalitu práce.Keby si v 8 poschodovom paneláku ohla chrbát a zdvihla rohožku pred každym bytom a pozametala...je to otročina.

mamadievcatiek
12. júl 2025

Táto paní mala niekolko vchodov vedla seba, už si nepamätám kolko ale pracovala 8 hodín denne.Do práce dochádzala autobusom, po šichte keď išla domov, ledva vystupila z autobusu.Tak bola narobená.

spongebob1
13. júl 2025
@mamadievcatiek

@spongebob1 Toto bola práca pre upratovaciu firmu na živnosť ktorí chodili po upratovačkach kontrolovať kvalitu práce.Keby si v 8 poschodovom paneláku ohla chrbát a zdvihla rohožku pred každym bytom a pozametala...je to otročina.

@mamadievcatiek V kuchyni pracovat je otrocina, za pasom tiez, v polnohospodarstve za kazdeho pocasia este vacsia otrocina. Upratovanie vchodov ani nie. Nie je to 5* hotel, kde musi byt vsetko tip top.

barbora1401
12. nov 2025
@mamadievcatiek

@mamadievcatiek musím sa zapojiť, lebo sama upratujem vchody popri práci ako brigadka, ale príde mi strašné vtipné, že načo robí tú prácu, keď jej to nerobí dobre, ja sama som vystriedala XY prác, vždy záležo na mne a mojom pocite, keď sa mi nepáči nerobím a idem inde 😁 a ešte vtipnejšie je keď v každej práci bol niekto kto sa sťažoval 😁 nevladzeš, niesi spokojný choď inde, najviac sa opúšťali tí, ktorí neboli schopný urobiť krok pre zmenu, pripadne vyjsť zo svojej komfortnej zóny, vždy vieš byť v robote spokojný a výhovorky typu, že ty nie, ty nemáš na výber, sú len strach skúsiť niečo iné a aj starší ľudia si vedia nájsť prácu vhodnú pre ich zdravotný stav a kondíciu, len treba zmeniť ich nastavenie 😁