Skúsenosti so zarob_s_platbou_po

luckaaaaaa__
6. aug 2022

Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť s týmto pánom? Pán ponúka možnosť zarobenia si podávaním tiketov, poprípade aj investovaním, kedy mu vy pošlete peniaze, on ich podá na Fortune (alebo aj niekde inde) a potom Vám pošle oveľa viac.
Prosím píšte len tí čo máte skúsenosť. Ďakujem

solange7
6. aug 2022

@luckaaaaaa__ samozrejme, ze je to hovadina. To si mozes aj ty tipnut a vyhrat. Naco to posielat nejakemu gemblerovi dobrovolne.

ms_green
6. aug 2022

Neskúšala som nikdy nič také ale do tohto by som teda nešla. Náhodný účet na instagrame, ktorý podľa screenu vyzerá, že je založený pred pár dňami. Absolútne by som to mu neverila. Sledovala som jednu stránku na IG (ak je nájdem dám sem link) a 99% takýchto profilov boli podvody.

ninusa221
6. aug 2022

@luckaaaaaa__ nieco podobne sa stalo bratrancovej frajerke tiez daco s tiketmi ze im posle peniaze ked oni pošlu a bla bla bla ošuškal ju o 200€😀

petamich
6. aug 2022

pan bude asi gembler a hlada sposob ako sa dostat k peniazom a ano, mozno sa zadari a vyhra viac a mozno aj nie a svoje peniaze uz nikdy neuvidis 🤷‍♀️ ja by som to urcite neriskla

domini404
6. aug 2022

Ahoj, určite do toho nechoď, je to podvod 🙂 mam známeho v stávkovej a kontroloval tie ich "výherné tikety", aké podobné stránky dávajú ako vzory do príspevkov. Všetko to boli photoshopove fejky, okrem čísla tiketu nesedel ani jeden zápas a samozrejme ani výhra. Tí ľudia bežné nahádžu do tiketov 10 000€, všetko prehrajú ale im to nevadí, lebo na naivných ľuďoch zarobia aj 5x toľko.