icon

Skúsenosti učiteliek s nadriadenými v školách

7. mar 2024

Čaue zienky ucitelky.
Poprosim Vas zapojit sa do debaty len tie,ktore ste ucili alebo ucite, aby sa to nezvrtlo smerom, ktorym nema.
Ako sa sprava vasa nadriadena - riaditel, riaditelka??
Mna praca bavi, len v poslednej dobe sa pohravam s myslienkou ist prec kvoli riaditelke. Nepaci sa mi jej pristup. Casto vytahuje osobne veci zamestnancov na porade, ak im chce nieco vytknut, zosmuesnuje ich pred kolegami.
Musi mat vzdy pravdu, je tak autoritatovna,ze kvoli nej odislo xy ludi prec. Mna rano tiez boli zaludok,ked si pomyslim,ze sa uvidime. Podla mna prijma ludi na nove miesto nestandardne. Neviem ci to tak bezne robia. Na jednu poziciu vezme 3-4ludi, da im pracovnu zmluvu a potom urci,ktore hodiny bude kto ucit. Pride sa pozriet a jednemu z tych ludi da na druhy den okamzitu vypoved, az ostane len jeden.
V praci musime byt v pondelok do 16tej, ostatne dni do 13.30, aj kes ucime 4 hodiny...
Zeny, ako je to u vas?? Je to tak vsade? Bojim sa,ze pojdem z kaluze do blata. Ziaden konflikt som s riaditelkou nemala, ale citim sa v tejto atmosfere fost zle.

Strana
z2
krtko1313
7. mar 2024

Zaujímavé,že prišli aj na anonymný podnet. Mne rovno povedali, že keď tam nebude meno, tak sťažnosť ide do koša.

benit
7. mar 2024

U nas je pracovna dobs od 7,30 do 14,00 kazdy den a pre vsetkych. Ked je porada, mz, rodicko, skoldnie tak samozrejme treba tam byt.
U nas je celkom fajn, len teda sme 2kategorie zsmestnancov: kanisky a donasaci a ti ostatni. Ked si clovek zvykne, neriesi. Co pocuvam po okoli vsade je nieco a u nas este celkom fajn.

kiki68
7. mar 2024

Je to dost zvlastne spravanie, vacsinou by to malo byt take priatelskejsie a podporovat tych ucitelov.

kaktusik007
10. mar 2024

fuuu, tak som rada asi kde som 🤷🏼‍♀️ porady v pondelky - kym neskoncia odist nemozes, rodicko do 18:00 ked je...... ale teda zase ked mam v piatok styri hodiny o 12:00 som uz doma

Strana
z2