SLSP 4-dňový pracovný týždeň
Ahojte, mala by som otázku na tie z vás, ktoré robíte v slsp..
Napokon bolo to všade.. Zavádzajú vám 4 dňový pracovný týždeň tak by ma zaujimalo, či sa to niektorých z vás už aj dotklo.
Akých oddelení sa to dotklo, znížili vám pracovný čas naozaj na 4 dni týždenne, alebo musíte aj tak odrobiť 40 hodín?
Ďakujem vopred.
jasne ze musis odrobit 40 hod. t.j. 4 dni dlhsi pracovny cas aby si mohla mat den volna
Osobne si nemyslim,ze je to take super robit 10h denne a potom mat 1 den volno. Uz po 8h.za PC mam dost.
najprv 4prac dni a potom zrusenie prac. miesta
Pre mňa sú 4 prac.dni dlhý týždeň....a mám aj krátky týždeň.Ale robím 12 tky
Hlavne slsp nema 40h tyzden,ale 37,5h. Denne 7,5h a nie 8. A za dalsie nie,nebude sa tych 7,5h delit medzi ostatne dni.
ak ide o zvysenie kvality zivota a balancu medzi pracou a osobnym zivotom, tak nedava absolutne logiku, aby pocas tych styroch dni dohanali cas, ktori by mali travit v praci v piatok, cize 4 dni po 8 resp. 7,5 h a koniec
@22betka11 urcite. Da sa jednat o navyseni,trebars na 8,5h. To by stale bolo velmi lakave. Alebo ubrat z toho tyzdna dovolenky navyse. V kazdom pripade to nebude povinne,ludia su budu moct vybrat model,ktory vyhovuje im individualne. A aj ti na 5 dnovom budu mat s najvacsou pravdepodobnostou rovnaky pocet hodin na tyzden.

oooj toto je moj sen...