icon

Sociálna úzkosť a práca čašníčky

9. máj 2023

Máte niekto túto kombináciu?Ako dlho ste vydržali,alebo ako ste zvládali?

zuzikak
9. máj 2023

Nemam s tymto skusenosti ale poradila by som ti vyskusat to. So socialnou uzkostou sa da velmi pekne pracovat a tato praca by ti v tom pomohla. S vedenim psychologa by si to vedela zvladnut a je mozne, ze by sa tvoja uzkost zmiernila natolko, ze v praci vydrzis dlho. Zosilnies, budes vediet ako s tym zit a pracovat.

autor
9. máj 2023

@zuzikak tiež myslím vyskúšať😊

marsmykkok
9. máj 2023

Myslím, že záleží aj podnik a klientela. Niekde kde budeš vydávať menučká a povieš len, čo si prosíte, zákazník povie menu číslo 2 a už nič nechce a potom len povieš sumu, ktorú platí nebude problém. Rovnako niekde, kde sa schádzajú ľudia na biznis kávu alebo chodia rodiny s deťmi. Ale niekde, kde chodia ľudia osamote a majú tendenciu sadnúť si na bar a konverzovať so čašníkmi ti to príjemné nemusí byť ak to tak bude celý deň a nie každý ten zákazník bude tvoja krvná skupina.

autor
9. máj 2023

@marsmykkok
Tiež pravda,

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
9. máj 2023

@mamula20 áno,aj ty máš pravdu

autor
9. máj 2023

Viac menej mi to odporúčate teda s určitými vyhranený

autor
9. máj 2023

mi pozíciami,kedy to môže a nemusí fungovať.

autor
9. máj 2023

Ďakujem Vam

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kkatka22
9. máj 2023

Tak ja som pracovala ako casnicka a teda ludia hlavne na svk vedia byt neprijemny,takze sa nato priprav,že ružove to nebude ale to je pri kazdom povolani kde pracujes s ludmi hoci aj ako predavačka a pod.Neviem ja sice nemam uzkosti ale už ku koncu ako som prestavala s tou robotou som bola radsej so psom ako s ludmi.Nechcem ta odradit skus snaď ti to pomože ale nebud sklamana keď to nepojde lebo praca s ludmi je psycho proste 😉

autor
9. máj 2023

@kkatka22 vďaka

autor
9. máj 2023

Ďakujem všetkým za skúsenosti,nazory