Som nešťastná v práci
Žienky poraďte mi alebo dajte nejaké tipy na prácu v ktorej sa dá rozvíjať, nie je nudná, jednotvárna, kde netreba špeciálne vysokoškolské vzdelanie (lebo ho nemám). Momentálne robím v kancelárii a už mi z toho preskakuje, chodím tam zúfalá a znechutená. Je to z časti aj kvôli šéfke ktorá vie len buzerovať a všetko čo robíme je zle. A nebaví ma ani tá práca. Chcela by som niečo iné, kde sa budem tešiť ísť aj v pondelok a nebudem ráno vstávať otrávená s tým že zas budem 8 hodín počúvať ako je všetko zle.
Wau no to je zaujímavé ja mám byť na každú z vás milá zaobchádzať s vami ako v rukavičkách a vy ma tu môžte zhadzovať ponižovať a osočovať 🤦🏽♀️ Z nevinnej otázky/témy ste urobili obrovskú drámu ale však jasne čo iné som tu mohla čakať
A myslím že je už aj škoda sem niečo ďalej písať a prispievať keďže sa chytíte ako supy každého mojho slova 🙂
My ťa neponižujeme a neosočujeme. Len aj v komentári sa dá vycítiť tón hlasu, aj keď nedokonalo. A keď nevieš ovládnuť svoje pocity, keď máš čas si to premyslieť, ako ich chceš ovládať zoči-voči zákazníkovi?
Nevidím tu jedinú arogantnú či ponižujúcu reakciu voči tebe. Zato vidím veľa štekajúcich reakcií od teba. Takže áno, máš pravdu, škoda sem písať. Pomôcť sa dá len ľuďom, ktorí majú sebareflexiu a aspoň štipku pokory.
@estrella5 aky kurz ci skolu musi mat policajna kynologicka prosim Ta

@limoncino do salonu by sa aj tak nedostala 🤦 neni aj sicka a vobec nema prax a rozhlad v materialoch co je podstatne 😅 ale je to vtipne...nema VS, robi kancelarsku krysu a zarobi niekde cez 1000€ a chce tu typy na pracu s jej snobskym chovanim lebo jej nevyhovuje ta jej kde je spucovavana zrejme aj odovodnene ked uz tu sa prezentuje ala " ze sak dajde mi typy, mne sa nechce rozmyslat a hladat" 🤦