icon

Som povinná počas PN riešiť prácu?

alenacseto
14. nov 2024

Ahojte chcem sa poradiť...som povinná počas svojej PNky riešiť pracu? Mam na mysli, ze nevedia co robiť a budú ma otravovať aby som im pomohla...
Samozrejme, oni vypiekli so mnou a nemienim im pomáhať.
Ďakujem

sweet20
14. nov 2024

@alenacseto ja by som vypla telefon

lucka_ke
14. nov 2024

si povinná dodržiavať liečebný režim, prácu nech riešia tí, ktorí sú práceschopní

sweet20
14. nov 2024

@alenacseto nedavno tu bola diskusia, ze pani na pnke gyn. Problemy a jej chodili navstevy neziaduce z prace.. takze vypni mobil, si pn

petracandle
14. nov 2024

@alenacseto PN - práce NESCHOPNÁ, čiže nie, vôbec im nie si povinná pomáhať. Vôbec im nedvíhaj

kavasmliekom
14. nov 2024

@alenacseto nie, nie si povinná. Daj tichý režim, aby si nemusela vypínať mobil a nie si povinná ani zdvihnúť telefón. Povinná si len oznámiť PN a ukončenie PN 🙂

zmrzlinka2021
14. nov 2024

@alenacseto nie si povinná. Ja však osobné s tým nemám problém, mám skvelý kolektív, rada poradim

ibrunova
14. nov 2024

Povinná nie si, je to na tebe. Ja osobne som bola rada, ak mi radšej zavolali, aby mi niečo nedobabrali. Ale my máme dobré vzťahy, takže mi to nerobí problém, ani ostatným.

grof_monte_christo
14. nov 2024

Je to na tebe. Chces sa do tejto práce ešte vrátiť alebo si mienis hľadať novú prácu? Všetci sme nahraditelni, aj keď tie začiatky bez teba budú možno drsné. Môžu ti to dat pocítiť, keď sa vrátiš po PN a vzťahy na pracovisku budú ešte horšie. Záležalo by na tom, akou formou by ma požiadali o pomoc a nebola by som k dispozícii nonstop, ale ja by som určila časový rámec.

petronela1985
14. nov 2024

@alenacseto povinná nie si určite, je to tvoja dobrá vôľa. Mňa, keď som zostala na PN sa z času na čas niečo spýtala kolegyňa, ale bolo to v rámci osobného/telefonického kontaktu, viac menej sa poradiť. Pracovné veci som nechala v práci. Ale naša vedúca týmto ani ľudí na PN, OČR, MD... nezaťažuje.

mamina7070
14. nov 2024

Ja osobne nemam problem poradit, radsej nech sa spytaju
ale ja mam dobre vztahy
ty sa najskor tam uz neplanujes vratit tak ti to moze byt jedno

za nas ale ked uz volame rieisme tak viem ze je to dolezite a nie blbosti

melanta
14. nov 2024

@grof_monte_christo
@mamina7070
@petronela1985
@ibrunova
@zmrzlinka2021 otázne je, či jej volajú, aby sa poradili, alebo aby reálne pracovala z domu. Ten prvý prípad je samozrejmý. Ja som však v prvom momente otázky pochopila tak, že ona aj reálne pracuje doma. A na to nevidím dôvod, ak je človek PN. Aj dobré vzťahy musia mať svoje hranice.

alenacseto
autor
19. nov 2024

Ja sa do prace už vrátiť nemienim. To som mohla napísať hneď 😅

zmrzlinka2021
20. nov 2024

@melanta No to som tak ani nemyslela, urcite nie pracovat na PN