icon

Som tehotná a tlačia ma do PNky.

4. mar 2020

Zdravim, som tehotná s cim v práci doteraz nebol problem veduca aj vsetci ostatný mi vychadzali v ústrety, sama vedúca ma posielala oddychut si aj ked som to nepotrebovala uz som stihla zaucit aj nahradu za mna. Pracu zvladam celkom v pohode kedze mame nepravidelnu smenovost tak nastane tyzden ked mame 6 poobednych smien.No a problém nastal zo dna na den ked bola predposledná poobedna ku koncu som uz nevládala keďže pracujem v obchode a nastala apapokalypsa meno coronavirus, tak hovorim kolegom Nech pustia anku(nahrada) z kasy lebo uz nevladzem strasne ma boleli krize aj brucho mala som pocit ze maly zo mňa vypadne 😞 jasne nastal problém krik na moju osobu vraj som len leniva pi×× ktora využíva tehotenstvo... Na druhy den som neprisla napisala som sms keďže som bola na pohotovosti odporučili mi oddych..... Dnes pridem do prace nikto so mnou nekomunikuje, vedúca mi dava absencku lebo im ziadna sms odomna neprišla 😮 tak som jej ukázala v mojom mobile este mi aj odpovedali na tu sms ktoru nedostali 🤔 ale cely den ma buzeruje a vraj keď nemam na to mam ist na pnku.... Ale ja ziaden problem nemam lekár ma ani na pn nevypise.... Neviem ci plakať ci sa smiat ako sa ľudia za den dokazu zmenit iba koli tomu ze vas nepotrebuju....keďže tym padom te je tam anka ja som uz iba do plusu

veronikaszabova
4. mar 2020

Naco zakladas duplicitne temy? Nestaci jedna?

autor
4. mar 2020

Nejde mi to zmazat

evittam
6. mar 2020

Ak ta nepotrebujú tak nemusíš ist na PN, môžeš byt domas plnou náhradou mzdy.