icon

Spoločníčka

12. sep 2022

Je tu niekto kto robí spoločníčky mužom? Chcela by som začať s touto prácou no chcela by som viac info o tom.. alebo neviete kde kontaktujem také ženy aby somnou o tom hodili reč ? Ďakujem pekne

Strana
z3
kiki68
12. sep 2022

Tu vaginu neviem ci budes tak vela pouzivat, pri dnesnom trende si priprav predok aj zadok, dobre ze nie usne dierky. Ti ludia su fakt prasiatka zial

diwotworna
12. sep 2022

@soldi tak to mne stačí radšej igelitka ako pre kabelku pod alebo nad niekým zduchať 🤪

brembo
12. sep 2022

@soldi lenže k tomu sa treba dopracovat.

brembo
12. sep 2022

@liljana nesmej sa,naozaj su také,čo idu za pár lístkov

brembo
12. sep 2022

dievča,lenže ked nechceš robit len šlapku za pár €,tak musíš byt naozaj niečo viac. Musíš sa vediet bavit na urovni,zhovárat sa na urovni,byt vzdelaná,vystupovat na urovni a mat riadny rozhlad. Inak budeš len radová šlapka za pár €.
Zlož si tie ružové okuliare,klientov si vyberat nebudeš moct,i ked budeš tzv spoločníčkou pre vrchných 10 tisíc. A to isté i na ulici.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
soldi
12. sep 2022

@brembo vsak samozrejme. Ked robi zena eskort na profi urovni, tak je to preto ze chce, nie preto ze musi

oli18
Autor odpoveď zmazal
autor
12. sep 2022

Mám strednú školu s maturitou. Peniaze chcem hlavne na to aby som mala strechu nad hlavou , stravu a aby som si peniaze mohla aj odložiť a žiť trochu na úrovni, tým myslím, nezit z ruky do huby. Nebaví na takto žiť, nadriem sa ako kôň a nič ani neodlozim. So strednou školou čo teda môžem byť v tejto oblasti? Šľapay na ulici nechcem myslim že nie som na tom až tak zle. Chcela by som niečo viac ale neviem čo keďže nemám žiadne informácie o tom. Preto hľadám ženu ktorá to robí a poradí mi. Poprípade vybaví pracu

anonymous87
12. sep 2022

Pozri, ak chces robit luxusnu spolocnicku, tak musis byt reprezentativna. Si pestovana? Stihla? S dobrym vkusom? Mas vseobecny prehlad? Vies diskutovat na akukolvek temu? Si scitana? Ovladas etiketu?
Lebo toto vsetko musi ovladat luxusna spolocnicka, ktora si za to vypyta nemaly peniaz v konecnom dosledku. Pokial vies ponuknut len hore spomenutu vaginu, tak nuz, tym jacpot nerobijes a mozes byt na tom horsie ako teraz 🤷‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
brembo
12. sep 2022

@elizabet173 kludne to ber doslovne. Za 3 ks

oli18
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
brembo
12. sep 2022

autorka,jedného dna ta minulost može dostihnut. Viem o jednej z blízkych zdrojov,nebudem rozvádzat,síce šlapku,eskort nerobila ale išla takmer s kýmkolvek. A že ich bolo😂-nebavíme sa o 10-tich. Teraz,ked už má 40 by chcela niečo vážnejšie. Lenže ked sa náhodou i nejaký nájde,velmy rýchlo stratí záujem,lebo uplne neznáma nie je a k dotyčnému záujemcovi sa to dostane. Takže je sama.

oli18
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kiki68
14. sep 2022

@brembo no kamoska robi normal slapku, ci ako to teda nazvat a ma uz 10 rokov partnera. On o tom vie. Deti nemaju a ani nechcu. Ona uz na 40 pomaly. Jej kolegyne, co mi hovorila maju tiez stalych partnerov. Toto je velmi roznorode. V bdsm komunite poznam mamicku, co robi profi sub a ma partnera, teraz isla na matersku na dva roky. Ma ofiko matersku,nakolko bola ofiko zamestnana v tomto smere. Ta riesila este to, ze ju lekar chcel nechat do 7 mes pracovat. Co uz riskovat nechcela. Takze to bolo take zlozitejsie. Tiez poznam pary, kde napr jeden aj druhy si robia dost ze co chcu a funguje to. Ako to, ze to my nevieme a nedokazali by sme to spracovat neznamena, ze niekto iny to bude mat v pohode aj v naozaj divokom repertoari.

karolinakr
14. sep 2022

Preberte sa ! To si fakt myslite, ze muž vycaluje peniaze za rozpravanie sa so ženou? Muži su lakomi sa aj zadarmo rozpravat so ženou, nieto ešte za to platiť...chcu sex

karolinakr
14. sep 2022

To je nejaka herečka ! Ku..a je to ! Ja ji znám.Vždyť s ní žiju !

karolinakr
14. sep 2022

A polovicu daš pasakovi, ty skoncis v posteli s 30 muzmi a polku driny das pasakovi, parazitovi, co sa cely den vyvaluje, hovno robi a bude z teba zit..A ty riskujes zdravie, kvapavku, syfilis, hiv a herpes..

karolinakr
14. sep 2022

A na to, aby si hrala prvu ligu asi nemaš za večer 5000, ked sa musiš pytať na mamičkovskom fore

liljana
14. sep 2022

@oli18 "keď nádejné vzťahy jej troskotajú jeden za druhým." Ziaden div. Vacsina normalnych muzov (okrem slepych idiotov) vidi, ze kazda baba, co sa zivila prostituciou je proste mimo. Spolocensky, psychicky, mentalne, financne, ...

brembo
15. sep 2022
mirkas76
15. sep 2022

@martinmmartin Skvelý komentár! 👏👏👏

lepetitveronique83
26. sep 2022

Ahoj, robím túto prácu už 4. rok a rada ti pomôžem. Napíš mi prosím súkromnú správu.

rockjane200
4. máj 2023

Sama to robím väčšinou sú to klienti pekný, milý, vzdelaný, príjemný, voňavý, upravený
.
.. ale psychika ktorú po tom radšej pomlcim... mam pocit ze p tom vie už aj moja rodina... no ešte mi nič nepovedali... kamaráti to vedia
.. jedna skupina je pri mne druhá proti... je to ťažké... uz sú to 2 roky tak som si zvykla ze si neviem predstaviť zarábať 800€ mesačne keď to zarobím za 1-2 dní... takže.... ak.to chceš skúsiť mozes .. no priprav sa ze veľa krát sa pozrieš na to aká si. ,,bohatá " a zároveň. Extrémne nešťastná a smutná...

nattinatta
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3