Spoločníčka
Je tu niekto kto robí spoločníčky mužom? Chcela by som začať s touto prácou no chcela by som viac info o tom.. alebo neviete kde kontaktujem také ženy aby somnou o tom hodili reč ? Ďakujem pekne
@soldi tak to mne stačí radšej igelitka ako pre kabelku pod alebo nad niekým zduchať 🤪
dievča,lenže ked nechceš robit len šlapku za pár €,tak musíš byt naozaj niečo viac. Musíš sa vediet bavit na urovni,zhovárat sa na urovni,byt vzdelaná,vystupovat na urovni a mat riadny rozhlad. Inak budeš len radová šlapka za pár €.
Zlož si tie ružové okuliare,klientov si vyberat nebudeš moct,i ked budeš tzv spoločníčkou pre vrchných 10 tisíc. A to isté i na ulici.
Mám strednú školu s maturitou. Peniaze chcem hlavne na to aby som mala strechu nad hlavou , stravu a aby som si peniaze mohla aj odložiť a žiť trochu na úrovni, tým myslím, nezit z ruky do huby. Nebaví na takto žiť, nadriem sa ako kôň a nič ani neodlozim. So strednou školou čo teda môžem byť v tejto oblasti? Šľapay na ulici nechcem myslim že nie som na tom až tak zle. Chcela by som niečo viac ale neviem čo keďže nemám žiadne informácie o tom. Preto hľadám ženu ktorá to robí a poradí mi. Poprípade vybaví pracu
Pozri, ak chces robit luxusnu spolocnicku, tak musis byt reprezentativna. Si pestovana? Stihla? S dobrym vkusom? Mas vseobecny prehlad? Vies diskutovat na akukolvek temu? Si scitana? Ovladas etiketu?
Lebo toto vsetko musi ovladat luxusna spolocnicka, ktora si za to vypyta nemaly peniaz v konecnom dosledku. Pokial vies ponuknut len hore spomenutu vaginu, tak nuz, tym jacpot nerobijes a mozes byt na tom horsie ako teraz 🤷♀️
@elizabet173 kludne to ber doslovne. Za 3 ks
autorka,jedného dna ta minulost može dostihnut. Viem o jednej z blízkych zdrojov,nebudem rozvádzat,síce šlapku,eskort nerobila ale išla takmer s kýmkolvek. A že ich bolo😂-nebavíme sa o 10-tich. Teraz,ked už má 40 by chcela niečo vážnejšie. Lenže ked sa náhodou i nejaký nájde,velmy rýchlo stratí záujem,lebo uplne neznáma nie je a k dotyčnému záujemcovi sa to dostane. Takže je sama.
@brembo no kamoska robi normal slapku, ci ako to teda nazvat a ma uz 10 rokov partnera. On o tom vie. Deti nemaju a ani nechcu. Ona uz na 40 pomaly. Jej kolegyne, co mi hovorila maju tiez stalych partnerov. Toto je velmi roznorode. V bdsm komunite poznam mamicku, co robi profi sub a ma partnera, teraz isla na matersku na dva roky. Ma ofiko matersku,nakolko bola ofiko zamestnana v tomto smere. Ta riesila este to, ze ju lekar chcel nechat do 7 mes pracovat. Co uz riskovat nechcela. Takze to bolo take zlozitejsie. Tiez poznam pary, kde napr jeden aj druhy si robia dost ze co chcu a funguje to. Ako to, ze to my nevieme a nedokazali by sme to spracovat neznamena, ze niekto iny to bude mat v pohode aj v naozaj divokom repertoari.
Preberte sa ! To si fakt myslite, ze muž vycaluje peniaze za rozpravanie sa so ženou? Muži su lakomi sa aj zadarmo rozpravat so ženou, nieto ešte za to platiť...chcu sex
To je nejaka herečka ! Ku..a je to ! Ja ji znám.Vždyť s ní žiju !
A polovicu daš pasakovi, ty skoncis v posteli s 30 muzmi a polku driny das pasakovi, parazitovi, co sa cely den vyvaluje, hovno robi a bude z teba zit..A ty riskujes zdravie, kvapavku, syfilis, hiv a herpes..
A na to, aby si hrala prvu ligu asi nemaš za večer 5000, ked sa musiš pytať na mamičkovskom fore
@elizabet173 áno
@martinmmartin Skvelý komentár! 👏👏👏
Ahoj, robím túto prácu už 4. rok a rada ti pomôžem. Napíš mi prosím súkromnú správu.
Sama to robím väčšinou sú to klienti pekný, milý, vzdelaný, príjemný, voňavý, upravený
.
.. ale psychika ktorú po tom radšej pomlcim... mam pocit ze p tom vie už aj moja rodina... no ešte mi nič nepovedali... kamaráti to vedia
.. jedna skupina je pri mne druhá proti... je to ťažké... uz sú to 2 roky tak som si zvykla ze si neviem predstaviť zarábať 800€ mesačne keď to zarobím za 1-2 dní... takže.... ak.to chceš skúsiť mozes .. no priprav sa ze veľa krát sa pozrieš na to aká si. ,,bohatá " a zároveň. Extrémne nešťastná a smutná...

Tu vaginu neviem ci budes tak vela pouzivat, pri dnesnom trende si priprav predok aj zadok, dobre ze nie usne dierky. Ti ludia su fakt prasiatka zial