Strach chodiť do práce
Ahojte baby,
potrebovala by som radu. Nastúpila som ešte len teraz do novej práce. Začiatok bol v pohode, no neprešiel ani mesiac a už mám strach tam chodiť. Moja vedúca ma na mňa veľké nároky. Keďže robím v obchode tak chce aby bolo všetko rýchlo povykladane na mojom úseku. No lenže ja keď robím nieco rýchlo tak robím aj chyby a to sa jej nepáči a začne byť hnusná na mňa. Ja uz neviem čo mám robiť. Rozmýšľala som aj nad výpoveďou ale nie som si istá. Alebo aj nad PN som rozmýšľala a behom pn by som si hľadala niečo iné. Naozaj neviem co mam robiť. Snúbenec pracuje v tom istom obchode len na inom oddelení. Alw nemame spoločne smeny. Najprv mi poradil aby som to ešte vyskúšala a dala tomu šancu. No keď videl ze mi je každé ráno zle tak zmenil názor a povedal mi aby som šla na pn alebo dala vypoved. Moja rodina mi hovorí aby som to vydržala ze aj tak každý to mal ťažké. Lenže ja uz cítim ze začínam mať z toho zdravotné a aj psychické problémy.
Poraďte prosím.
@simona2001 odíď. To je úplne jedno, ktorým z tých dvoch spôsobov. To nie je o vydržaní. Toto je o blbej šéfke a môže to z teba časom spraviť úplnú trosku. Určite odíď a hľadaj niečo iné.

@simona2001 za psychického problémy ti to nestoji
Hľadaj inú robotu