Stretli ste sa s útekom zamestnanca z práce?
Stretli ste sa s niecom takym, ze zamestnanec usiel z prace a viac sa uz nikdy neukazal a proste odmlcal ? Ziaden telefon, ziadne kontaktovanie..Ucitelka v skolke nam to urobila pred mesiacom.
Áno, stalo. Ale nikto to už po mesiaci neriešil 😁
@alickapusinka nie, rano uz nedosla do prace. Neotvorila skolku. Rodicia tam stali a vedenie sa jej uz nikdy nedovolalo
@domka222 vyplatili jej este mzdu za minuly mesiac ? Neviete ?
Tak to netuším
Ja áno.Dokonca sa nám stalo,že zamestnanec išiel na obedovu prestávku ( 30 min) a už sa nevrátil.Pracovne oblečenie zavesil na plot.🤷🏻♀️
Tak mohlo sa jej niečo stať.
stalo... aj to sa stalo co sa tu opisalo, ze sa zdvihol, a odisiel a neprisiel :DD za dorobene obdbie mzdu dostal, co neodrobil nedostal. Ukonil sa PP kvoli poruseniu PD, absenciam. Doklady isli postou. Vybavene.
Trošku odlahcim - pri dnešných deťoch sa ani nedivím 🫣
Ludia to asi robia proste
Bolo to v BA?
@simca06022011 👍🏻
@andrea_prestastna ano
Ja sa necudujem pri dnesnych ľuďoch
Áno, kamarát ma food stánok s jedlom chalan mal dve práce a, keď mal cez obed veľa ľudí bol tam sám tak mu zavolal, že odchádza, že to nezvláda zamkol a odišiel ľudia stáli a čakali na jedlo, pokým nepríde majitel.Pracoval u neho roky nebol novacik
O týždeň sa vrátil, že bol prepracovaný a zle zareagoval aj ho zobral späť.To, že tam bol sám nebola výnimočná situácia, tak mali pracovať.
A je v poriadku?Nic sa jej nestalo?Asi by nebolo odveci kontrolovat lepsie psychicku sposobilost pri zamestnaniach,kde ma clovek zverene deti alebo starych ludi.Toto sa moze stat studentovi brigadnikovi,nie ucitelke ktora ma na starosti male deti takyto skrat.
Ano, sme sa vsetci smiali a krutilu hlavou( okrem toho, co mu pozical asi 200 SK ak si pamätam dobre) v asi 2005 roku.vo Volkswagene v Bratislave. Prisla nova varka ľudi, bol 5 den od ich nastupu a po obednej prestavke montaznika nikde. Hladali ho a SBS sa pytali. Tí im na to - mal take ( uz neviem farbu) botasky a tricko? Videli sme ho prechadzat turniketmi von, nik si nepamätal- tak kukli kameru. A potvrdilo sa to. Nik ho viac nevidel🤣
@maminkadeticiek nevieme uz o nej nic odvtedy vôbec. :/
Ja žasnem že to ludia proste robia bezne . Co uz.
Ak bola v skúšobnej dobe tak mohla bez vysvetlenia dať výpoveď . Stáva sa hocičo.
@larisa po 1,5 roku tpp riadne.
@maminkadeticiek skrat by bol,keby nechala samé deti. Zase nepreháňaj.Vieš koľko ľudí takto zo dňa na deň nepríde do práce? Kvantum.
Nie konkretne v mojom zamestnani, ale kamarat co robi v jednej firme mal takeho kolegu. Jedneho dna proste odisiel z prace a uz sa neukazal.
Tak zas nerobme z toho výnimočnú udalosť.Kazdy občas máme chuť sa zdvihnúť a odísť uprostred pracovnej doby.Alebo tam ani nedojst.
Alebo sa jej mohlo niečo stať.
Mali sme jedného zamestnanca,ktory hneď v prvý deň po pár hodinách musel odist,lebo jeho dcéru zrazilo auto.Nikdy viac sa neozval a nevideli sme ho🤷🏻♀️
Ano, stalo. Po niekolkych dňoch manazerke dvihla telefon jej sestra a oznámila, že dievča zomrelo. Bola to mladá sikovna zodpovedná cca 20 rocna študentka, ak sa nemylim, umrela na encefalitidu. Pre nás vsetkych to bol hrozny šok a este teraz mi je jej luto.
A bol niekto za ňou v mieste jej bydliska? Ako ste ukončili s ňou PP?
Na zmluve sú osobné údaje. Na adrese ju nebol nikto pozrieť? Ja som tak skončila v práci ale teda na konci dňa som povedala že končím. Hneď mi bolo samozrejme povedané, že odomna môžu vymáhať spôsobenú škodu keď len tak neprídem. Áno, zmluva tak bola postavená. Na ďalší deň ma sami vyrazili so slovami, že sa na mňa už nemôžu pozerať.
Poslali sme za porusenie pracovnej discipliny vypoved na adresu tp.
@hylary
Ja som mala brigádu popri zamestnaní, ale šéfka mi každý deň vravela ako poriadne to mám robiť. Bola dosť prísna na mňa. Mala som s nej stres. Tak jedného dňa som tam viac neprišla. A hneď bol pre mna život krajší....
@animus a nenapisala si im este vecer okamzitu vypoved ? Aj to sa da..keby aspon to nam poslalal vieme sa rano zariadit bez chaosu..Ale ked to uz nejde tak nejde… Mzdu ti vyplatili za obdobie odpracovane ?

a deti čo nechala len tak a ušla.