Študentský servis odmietol poskytnúť brigádu nezamestnaným?
Dobry den vraj nezamestnanym neponukaju brigady ???
Prisla som a povedali mi arogantne neviete citat pise sa Studentsky servis ,pokial nieste studentka tak mate smolu....
@danyelia brigadovala som tam asi 3 roky dozadu a ponukali aj nezamestnanym
Ta sluzba je pre studentov, pre teba je urad prace....
@anjelicek26 ja som na urade ale neberiem ani cent
@anjelicek26 a inak ta sluzba bola poskytovanaaj nezamestnanym pokial viem
Tak mozno za tie tri roky zmenili podmienky.
@vanilkovazmrzka toto maju napisane na nete ..
Pravidelná brigáda popri škole alebo zamestnaní - zarobte si pravidelnou prácou ako anketár alebo promotérka.
A nie je to tak, ze je to do urciteho veku a lebo studentom - vsak si precitaj ich aktualne podmienky
@prasiatko30 Precitala ponukaju aj nezamestnanym aj popri praci tak neviem
https://www.studentservis.sk/nase-rady/kto-moze/ nie je to len pre študentov... mala si smolu, že si na pobočke narazila na niekoho nepríjemného, kto asi ani nevie kde robí... ak aj by si niečo nespĺňala, všetko sa dá komunikovať inak... po takejto skúsenosti by som ale tak či tak cez nich robiť nechcela, ak budú takto komunikovať pri akýchkoľvek problémoch... ak chceš ísť cez agentúru, sú aj ďalšie, pozri inú 🙂
Ponukaju brigadu. Nikde nie je pisane, ze maju povinnost ti ju sprostredkovat. Druha vec je, ze mozno nesplnas podmienky
@lindous dakujem pekne ,no ano arogantne spravanie uplne
@viestta Preco by mi ju nemali ponuknut ,to co pisete je totalna somarina
@viestta a podmienky nesplnam haha ako to mohli vediet rovno ma vyhodili ani sa nic neopytali len ci som studentka
https://www.indexnoslus.sk/ponuky-prace/ ... a Noslus uz nefunguje?
Mozno si im nepadla do oka.
Nikto nie je povinný ti poskytnúť prácu. Každý zamestnávateľ či agentúra sa môže slobodne rozhodnúť, koho prijme a koho odmietne. A s vystupovaním ako máš tu, ti prácu ani nikto neponúkne.
@melanta anopre nich zakonnik prace neexistuje jasne
Zakonnik prace neprikazuje zamestnavatelovi zamestnat kazdeho, kto sa pride uchadzat o pracu. To by sa kazdy neuspesny uchadzac o pracu sudil, ze ho nevybrali.
@chodec15 dnes som tam volala a bolo mi povedane ze beru aj nezamestnanych cize dotycna slecna asi nemala naladu ked ma tak odmietla .....Tu nejde o to ale nemaju co klamat ,mohla povedat momentalne mame obsadene alebo nieco ine a nie vyskocit na mna ze beru iba študentov tak smola dovidenia ....Zakonik prace urcuje aj spravanie a to bolo arogantne spravanie ...Ja som sa len pozdravila a dotycna slecna na mna rovno vyskocila a klamala lebo som jej asi nepadla oka neviem ...Dokonca sa pytali ako vyzerala a ze ju budu riesit za to spravanie tak asi nieco v poriadku nieje
@melanta Ak sa Vam nieco nepaci ,tak nekomentujte treba citat s porozumenim o com je rec a nie odpovedat mimo temu a ak chcete urazat tak si urazajte doma a nie tu dovidenia ....Teraz mam zle vystupovanie 🙂
Zákonník práce s tvojim zážitkom nemá nič spoločné
@nops slecna uz je riesena na inspektorate prace
@nops Porusenie etickeho kodexu
🤣🤣🤣🤣🤣

Ahoj, tak ak je to Študentský servis, z toho vyplýva, že brigády poskytujú len študentom 🤷♀️