Súkromný detektív - cena za službu
Existuje vôbec niečo také?.koľko stojí taká služba chcem zistiť kam chodí muž po nociach minimálne 3 krát za týždeň.
Kuk firmu deteco.
A nebolo by lacnejšie sa ho opýtať?Možno chodí brigádovať a vykladať tovar,aby si sa aj ty mala dobre🤔A to akože odchádza keď ty spíš,alebo len tak sa postaví a odíde?
keby mi muž chodil tri krát v týždni po nociach, tak by som súkromného detektíva nepotrebovala. Šetrila by som fianancie na dobu, keď budem bez neho
A neoplatilo by sa ti radšej požiadať niekoho, komu veríš aby prišiel pred váš byt/dom a čakal až pôjde manžel preč a odsledoval ti ho? Minimálne by si sa dozvedela adresu kam išiel. A stálo by ťa to kávu? Vino? Čokoládu? Detektív ťa isto bude stáť veľa. Potom už uvidíš či sa ti oplatí riešiť viac alebo nie. Možno fakt ma len brigádu.. neviem... I keď prečo by si o tom nevedela...
@elizabet173 presne tak ako pišeš namiesto odkladania penazi pre seba a deti tak by minala nehorazne pálky na detektíva.
A vy sa nerozpravate? Veď sa ho opýtaj kam ide, ja už by som podľa tónu hlasu ako to povie vedela či je to pravda či nie..netreba platiť detektíva
Ale veď ti musí dať nejaké vysvetlenie kam ide, ešte k tomu v noci, nie? Ja si neviem predstaviť, že by môj manžel len tak večer odišiel a ani by mi nedal vedieť kam ide a všetci by sme boli spokojní 😅
Podľa toho čo ti povie by som sa rozhodla ďalej, ale už by mi napriek všetkému blikali všetky kontrolky v hlave …
Dnes tu je nižšie diskusia, že na čom si ženy dávajú záležať. Také že vlasy, vôňa atď. Ja som tam písala, že si dávam záležať na výbere partnera. A toto je krásny príklad toho, ako to dopadne, keď si niekto vyberie nevhodného partnera. Pretože nikto normálny neodchádza v noci bez vysvetlenia. A na druhej strane, žiadna normálna žena nebude riešiť detektíva, ale sa na rovinu opýta. Pretože komunikácia je úplný základ vzťahov. Ak nie je ochotný odpovedať, tak normálna žena mu zbalí veci, aby sa mohol odsťahovať tam, kam v noci chodieva.
@ivkazba 👏🏼👏🏼🙏🏽💋 100% !!!
@ivkazba husté reči ale žial ľudia su nevyspytateľní a nikto z nás nemá "návod na život" v rukách..Aj ľudia sa menia, aj situácie aj celý vesmír..nič nie je stabilné.Ani ty nemôžeš povedať že ťa aj kľudne o rok niekto z Tvojích ľudí, nezradí, nesklame...Samozrejme by sme si všetky priali aby to bolo inak..
Radšej tie peniaze investuje na seba.Su to veľké sumy.A tebe čo povie kam ide?vôbec si to neviem predstaviť, predáva drogy, chodí kradnúť?normálny človek v noci spí.Po nociach znamená čo, že o 20 niekam ide za chalanmi príde opitý?neviem si predstaviť s niekým žiť a nepovie mi kam ide
@cocolino234 a ty ju osobne poznas ked vies ako dlho to trva a co je za tym?tusim to ovladas lepsie ako ona sama..
@macko_usko222 toto nie sú husté reči. Ak žene chlap chodí týždenne 3x v noci preč a ona nevie kam, tak je sprostá. A vôbec sa nebudem za tento výraz ospravedlňovať. Normálna žena nepotrebuje detektíva. Normálna žena sa opýta a ak jej muž neodpovie, tak je úplne jedno, kam chodí, vzťah skončil. Pretože ak nie je dôvera. tak vzťah neexistuje. Ja mám dosť rokov, dosť som toho zažila v živote, husté reči mať nepotrebujem.
@macko_usko222 a áno, môže za rok partner zradiť aj mňa, ale ak ma niekto zradí, tak ho odstránim zo života, ani náhodou mu nebudem venovať energiu a už vôbec nie život. Často tu píšu ženy, ako sú nešťastné z mužov, že im nepomáhajú s deťmi, že chodia do krčmy atd atd. A potom sa zistí, že vlastne taký bol ten chlap od začiatku, len si žena myslela, že sa zmení, alebo že jej to nebude vadiť. A presne o tom som písala, keď som písala, že si treba nájsť normálneho partnera. Veľa žien žije s chumajmi, ktorí sú chumaji od začiatku. Potom z môjho pohľadu sa nemajú na čo sťažovať, ak majú na hovno život, pretože taký si vybrali dobrovoľne. Áno, ľudia sa menia, ale väčšina debilov sú debilmi celý život. A ak s takým začnem žiť, tak idem do toho dobrovoľne. A to je hlúposť. Nemyslím si, že je mať husté reči, ak poviem, že s debilom si nezačnem vzťah.
@ivkazba prosim ta neoznacuj ma.mne sa nechce citat take texty..ak sa chces vyjadrit, smeruj to k autorke.
Vysvetlím situáciu vzťah 11 Rokov dve deti 2mesiac nežijeme spolu začalo to príznakmi nespavosť odchod na jednu noc , branie zálohy z práce. Jasné že som pre svoje deti nechcela taký vzor zabalila som tašku ,žije u rodičov . Do práce chodí. Nás videl asi dva krát za to obdobie . Niesom zaslepena ľúbim ho chcem mu pomôcť či je v Tom iná ? Netuším ,,či sú v Tom drogy? Je to viac pravdepodobne, nespavosť chudnutie nezáujem . Ano jedno z riešení vysrať sa mu na hlavu ale aj pomôcť keď vám ešte stále záleží na Tom človekovi. Takže toľko k tomu a detektív? Chcem vedieť s kým je keď doma nie je ozaj aj tie tri dni za sebou.. prijať pravdu aká je a vedieť na čom som.
Neodpovedala si na otázku, či ste sa o tom rozprávali. Pýtala si sa ho, kam chodí, čo ho trápi, prečo si v práci pýta zálohu, prečo všetky tie zmeny? Rozprávajte sa, v kľude, bez emócii, tak aby ste mali čas a nebehalo dieťa okolo, nech vidí, že ťa to trápi a nech vidí, že si tu pre neho (ak teda nejde o neveru). Bez spoločného rozprávania ti bude aj informácia od detektíva zbytočná.
Tu sa ti dostanú samé moralisticke reči a čo by robili alebo nerobili druhé. Keď chces detektíva tak áno máš takú možnosť. Google nájde snimi sa dohodnes čo ako to funguje a hotovo.
@macko_usko222 ty si prvá označila mňa a napísala mi, že mám husté reči. Ak máš nejaký komplex, tak si ho rieš inde a nie označovaním ľudí, ktorým keď odpovedia tak odpíšeš, aby ťa neoznačovali. Pekný deň ti prajem a mier v duši, to potrebuješ evidentne.
@cocolino234 ešte si aj sama lajkla svoju odpoveď, ktorú mi poslala. Chúďa, škoda energie.
@ivkazba veľa krát sme sa rozprávali komunikovali podala pomocnú ruku lenže to bolo ako hádzať hrach o stenu celý týždeň ok prišiel piatok a zas odchod na bicykli v sobotu ráno o piatej v ten deň sice bol doma ale v noci nespal opäť , navrhla som psychológa žeby sme išli ako pár . Je mi ľúto zahodiť roky lebo nieje zlý ale asi sa stretáva s niekým kto na neho nemá dobrý vplyv
@ivkazba vy to nejako hrotite, ja ju chapem co myslela, jasne ze ak by to partner robil od zaciatku tak s nim ziadna normalna neostane, no co v pripade ze to zacne robit po 10 rokoch napriklad? Pisete ako keby vy ste vedeli co sa stane o 10 rokov, nikto nevie naisto povedat a mozete vyberat ako dobre chcete, ked raz jednemu prepne mozte potom nadavat na druhych kolko chcete ze si mali vyberat lepsie, lenze kto to mal vtedy vediet? Ked 10 rojov bolo vsetko vporiadku a zrazu toto? Aj takto to mohlo kludne byt
@ivkazba bože ty mas asi nejaký problem sama so sebou...ja este jeden text zvladnem, ale uz mi tu odpisujes o 100 6 a to by uz aj stacilo :D ale take texty dlhe ani necitam.. niekedy sa da vyjadrit k veci aj par slovami.Ale tvoje subjektivne litanie nemienim citat lebo su odrazom len tvojho " dokonaleho" ja a sveta ktory bude evidentne za kazdych okolnosti dokonalý
@matqa411211 aj to tak bolo 10 rokov normálny vzťah