Súkromný detektív - cena za službu
Existuje vôbec niečo také?.koľko stojí taká služba chcem zistiť kam chodí muž po nociach minimálne 3 krát za týždeň.
@ivkazba že si to rozmyslí to bolo jedina odpoveď . No ale výzorovo sa zmenil veľmi zanedbany chudý mne je to ľúto ale Neviem ako mu pomôcť keď že tvrdohlavá povaha
ty mu nepomôžeš nijako, ak on sám nebude chcieť niečo na svojom živote meniť. Aj keď zistíš, kam po nociach chodí a čo robí, tak ti to žiaľ nepomôže, rozhodnúť by sa musel sám. Ja ťa chápem, že sa snažíš robiť všetko možné aj nemožné, že chceš späť muža, ktorého si mala kedysi, ale tým, že zistíš, čo a kde robí, to žiaľ nezmeníš.
Ked sa z neho stava troska,bud hrava automaty,alebo ozaj prepadol drogam. Keby mal frajerku,tak by sa nezanedbaval. Videla som v mojom okoli mladych, na ktorych by to nikto nepovedal,ako ich drogy zmenili vyzorovo. Hlavne schudli,zuby im vypadali,boli apaticki ...
Sleduj si ho sama. Ak máš podozrenie, väčšinou je to pravda.
Asi v tom budu urcite drogy znicia cloveka total
Podľa toho čo píšeš, sama tušíš že o neveru nepôjde. Takže buď drogy alebo automaty. Ak by v tom bol alkohol, určite by si si to všimla. Ak automaty (čo ale pochybujem) nezačinali sa vám míňať peniaze?.. podľa tvojho opisu, myslím že drogy, ako sa správal v tie dni keď nespal? Ako sa správal v tie dni keď bol doma? Keď odišiel von a vrátil sa, nespozorovala si na ňom niečo čudné? Nerozprával veľa? Netriasli sa mu ruky? Nemal veľa energie?
No ak má svoje dni je kľudný flegmatik snaží sa stále robiť niečo i keď nezmyselné nikdy nič nedokončí len sa motá a vtedy neje .Ak prejdú tie dni spí a je hnusný podráždený
. Výzorovo išiel dole , schudol aj 20kil je ozaj kosť a koža , úplne nevníma svoj výzor
Stale odíde na 3 dni ??? Alebo teda sú to väčšinou 3 dni??? To je veľmi podstatná informácia … podľa toho, čo pises, môj pocit je, ze nebude to o inej žene - bohužiaľ …
@lucyl13 niekedy jedna noc ale poslednu dobu väčšinou sú 2-3noci
Alkohol by si cítila ešte keď ste žili spolu , automaty to nie sú…
@lucyl13 alkohol nie pivo miloval a teraz nevypije ani polku plechovky
Pervitín....Dam ruku do ohňa že ho začal brať..z neho sa veru ťažko dostáva..
Tak to z “mojich skúsenosti” vyzera na drogy…keď ti robí týždenne a 2 dni ho niet…myslím, že detektíva platiť je zbytočne, ak mu chceš pomôcť, najprv sa Ti musí priznať a potom Ty sa pripraviť na to, že to bude s najväčšou pravdepodobnosťou dlhy a ťažký boj…
@macko_usko222 tak namiesto diskusneho fóra si skús radšej kúpiť časopis macko pú, tam sú hlavne obrázky 🤦♀️
@cefka29 uplne od veci mi pises a zbytočne , ja nie som zakladateľ témy a to ze adresuješ MNE uplne zbytočnú "radu", autorke nepomôže . Beriem to len a len tak, ze si ma chcela uraziť. Ale odkazujem, ze 😂si ma pobavila svojim sposobom, tak jednoduchším.. Teda dobru noc 🐻
@macko_usko222 je pravda že ja mam take jednoduchšie zmýšľanie, kebyže ma otravovalo s niekym diskutovať tak na diskusne forum neleziem a už vôbec neprispievam. Ale tak to som ja, všetci sme nejaki. Niekto jednoduchy a niekto dôležitý ako guma v trenkách 😄
@cefka29 nerieš, aj v iných témach má problém prijať iný názor
skús ho postaviť pred hotovú vec, že vieš kde po nociach chodí a čo tam robí, že si ho dala sledovať. Že ho máš rada a ak sa rozhodne zmeniť svoj život, vieš, že nebude ľahké, ale ty ho budeš všemožne podporovať a stáť pri ňom. Ak ale mieni v takomto spôsobe života pokračovať, budú sa vaše cesty musieť rozísť. Mimochodom, nezačal míňať viac peňazí?
Nie je chorý? Nemusia to byť drogy.
Ak má pevnú vôľu dostane sa z toho (ak to je teda piko) musí mať ale oporu a dobrú motiváciu. Každopádne, myslím že sám sa nechodí sfúkať trikrát do týždňa, možno má nejakú partiu a od tej by bolo prvoradé ho odstrihnúť
Nasadni do auta štartuj, zvedavosť by mi nedala spávať,,,
Zbytočne e na detektíva, to sú veľké pálky. Stačí kamarát.kolega,sused.
Možno cez IT zistiť ako aktivovať gps v mobile, lokáciu. Aj ja by som chcela vedieť prečo zmizne, nekomunikuje, ignoruje. Navrhla by som pomoc, oporu ale potom už iba tomu kto o to stojí
Neviem, či je táto otázka pre teba ešte aktuálna, ale ak ťa (alebo niekoho iného) zaujímajú ceny za služby súkromného vyšetrovateľa, tak je to 12 € - 55 € za každú začatú hodinu (priemer je 25 €) + platí sa cestovné, cca 0,40 € za každý odjazdený kilometer + 20 € na 1 deň za použitie špeciálnej techniky. 90 € je štandardná cena práce za 1 deň. Preverenie osoby môže stáť od 70 € - 200 €. Zistenie konkrétnej informácie 100 €. Zistenie ťažko prístupnej informácie 300 €. Podľa niektorých diskusných fór "vysolili" ľudia za 1 pátraciu akciu v trvaní od 10 do 14 dní od 550 € - 1000 €.

A čo povedal na toho psychológa. Možno lepšie ako psychológ by bola manželská poradňa. Čiže rozprávali ste sa, ale dôvod tohto všetkého si sa nedozvedela. Nepríde mi to, že by to bolo o inej žene, skôr alkohol alebo drogy alebo nejaký hazard.