Ťažká práca versus práca snov
Ahojte. Neviem aký názov tomu dajú, ale zaujíma ma, čo je podľa vás ťažká/hrozná práca, ktorú by ste nerobili a naopak, čo je pre vás úžasná práca ktorú milujete a nikdy sa jej nevzdáte?
Za mňa práca ktorú by som nerobila - upratovačka, je to náročné (keď to robíš poriadne, robíš dookola to isté a ešte aj zle zaplatené )
a práca ktorá ma baví je opatrovateľka v zar. pre seniorov.
ps: mam 28.
Ja by som nemohla byt casnicka v krcme. Neznasam opitych ludi. A tazka praca pre mna je zdravotnictvo. Nemam na to povahu a myslim si, ze je to fyzicky aj psychicky narocna praca.
A vysnivana? Kultura, knihy.
Uprimne poviem ze nikdy by som sa neodvazila na pracu ako zdravotna sestra / opatrovatelka seniorov
@hopatko tak je to zodpovednosť, ale aj obrovská dávka lásky. Nikdy som sa necítila tak ľúbená ako teraz.
Herectvo 😃 učiť sa kvantá textov, prednes, mimika, plakať, smiať sa na povel, dotýkať sa kolegov, strata súkromia.. to by ma zabilo. Baví ma práca, ktorú mám.
ja čím som staršia tým viac som rada že mám sedavé zamestnanie, teda že nerobím ani fyzicky náročnú prácu ani nestojím na nohách…
@anonym_autor nechcela by som robit mäsiarku. Pracujem v škôlke, to ma baví 😀
ja čím som staršia tým viac som rada že mám sedavé zamestnanie, teda že nerobím ani fyzicky náročnú prácu ani nestojím na nohách…
@biba_18 haha,ja som dnes na nocnej dostala darcek,okrem toho,ze som si isla pospat,tak som dostala konecne nieco na sedenie,takze budem 8 a 12 hod sediet a sem tam sa postavim,opet sediet,opet postavit.Takze nebude trpiet chrbtica,lebo vsetko bude vyvazene.
Neni dobre ani statie,ani sedenie 8hod.pri kazdom si to odnesie chrbtica.
@biba_18 haha,ja som dnes na nocnej dostala darcek,okrem toho,ze som si isla pospat,tak som dostala konecne nieco na sedenie,takze budem 8 a 12 hod sediet a sem tam sa postavim,opet sediet,opet postavit.Takze nebude trpiet chrbtica,lebo vsetko bude vyvazene.
Neni dobre ani statie,ani sedenie 8hod.pri kazdom si to odnesie chrbtica.
@anonym_27456a a to kde mozes pocas nocnej spat?
@anonym_45f30b kebyze sa mi dalo spat,ale kurnik nedalo,v kuchynke na lavicke nic,v satni v tme nic.No nedalo,mozno o 5tej som zdriemla na pol hodku v kuchynke ruky o stol.No nemala som co robit,vsetko som si poskusala,a isla spat,teda chcela som.
17 r pracujem ako opatrovateľka seniorov ale ako terénna. S tým v tomto roku skončím a prechádzam na opatrovanie detí.
Práca ktorú by som nerobila? Upratovačku.
Mojím snom kedysi bola asistentka pri pitve 😃
17 r pracujem ako opatrovateľka seniorov ale ako terénna. S tým v tomto roku skončím a prechádzam na opatrovanie detí.
Práca ktorú by som nerobila? Upratovačku.
Mojím snom kedysi bola asistentka pri pitve 😃
@stellarstar ja som začala robiť v jasliach minulý rok, nedavala som to. Vrátila som sa do domova dôchodcov. Viac mi to pasuje.
@stellarstar ja som začala robiť v jasliach minulý rok, nedavala som to. Vrátila som sa do domova dôchodcov. Viac mi to pasuje.
@anonym_autor ja chcem v rodine ako rodinná opatrovateľka
Nikdy by som nechcela pracovat ako ucitelka
v kravíne alebo ošípárni určite nie, radšej event manager v hotelovom rezorte
Ja by som nerobila čašníčku.Obsluhovat ľudí ktorí sa veľakrát chovajú k človeku ako ku .....a predavačku.Nepohrdam tými zamestnaniami ale nemala by som na to nervy
To je super že ťa to baví. Ja to mám opačne ja som robila opatrovateľka a teraz robím s deťmi a viac ma baví robiť s deťmi. Bolo pre mňa náročné pozerať ako ľudia umierajú, takže hlavne kvôli tomu som zmenila zameranie.
Je pre mňa krásne pracovať s ľuďmi, ak viem že im moja práca pomáha.
Asi čašníčku by som nechcela robiť.
@anonym_autor nemozem povedat,zeby som nejaku pracu nikdy nerobila,lebo neviem kam ma zivot zaveje/co sa prihodi,ale neznasam robit prace kde treba robit bez nejakej zmeny stale to iste dookola ako robot. V mladosti som robila za kasou kde bolo stale vela zakaznikov a bolo to psychicky ubijajuce- hodiny a hodiny to iste dookola. Naopak ma bavi sa nad vecami zamyslat,riesit rozne druhy zadani/problemov,stale sa nieco nove ucit a proste sa rozvijat.
@anonym_45f30b hotelova recepcna mimo sezony ked je hotel prazdny.

Uprimne poviem ze nikdy by som sa neodvazila na pracu ako zdravotna sestra / opatrovatelka seniorov