Ťažké rozhodnutie ohľadom zmeny zamestnania
Robím v jednej medzinárodnej firme. Nie je to zlá firma, ale predsa som bola nespokojná s niektorými vecami vo firme. Dostala som jednu pracovnú ponuku. Na začiatku som pochybovala či si ju zobrať, ale nakoniec som sa rozhodla, že ju zoberiem. Vo firme som môj odchod oznámila, zobrali to ťažko, ale nakoniec ano . Prijali nového kolegu ktorého teraz zaúčam. Lenže nastali nejaké zmeny.... bola som v mojom budúcom zamestnaní na školení a dozvedela som sa, že by som mala pracovať pod vedením jednej veľmi zlej a konfliktnej osoby, kvôli ktorej odtiaľ za posledný rok a pol odišli 2 zamestnanci. Priznám sa dostala som strach či tam mám vôbec nastúpiť.... neviem sa teraz rozhodnúť. Rozmýšľam, že keby sa to dalo či radšej nezostať v súčasnom zamestnaní, aj keď už tam mám pracovnú zmluvu podpísanú.... Čo by ste spravili vy? Veľmi váham......
@mircalla no moja nová práca sa už skončila. Bola pravda, že tá osoba pod ktorou som mala pracovať bola veľmi ale veľmi zlá. Tak som odtiaľ odišla,ale ako sa tam voči mne zachovali to bola čistá šikana bola som z toho na nervy. No a ohlásila som sa do starej práce a prijali ma, ale pod podmienkou, že nemôžem odísť. A neprijali ma na pôvodnú pozíciu ale na inú pozíciu.

@iveta7677 rozhodne. ak mas, je to vyhoda, ja som sa nemala ani koho pytat, vsetci tam okrem nas 3 novych boli cudzinci, takze velka neznama. inak uz uvazujem aj preto, ze mam decka a pracu potrebujem, uz si nemozem chybu dovolit