Techničky BOZP a PO
Baby ste tu niektore technicky bozp a po? Urobila som si bozp kurz, mam osvedcenie a za sebou kurz tpo, ale neviem sa dokopat ku skuskam. Nestiham sa pri dvoch malych detoch ucit. Pamatate si este na skusky? Bolo to narocne, alebo skor taka formalita?
@elizita prvú skúšku som mala pred vyše 10r. To bolo v pohode. V máji som absolvovala dvojdňovú prípravu na skúšky abt cez inštitút bezpečnosti. Dali nám vypracované otázky písomne aj ústne. Teraz čakám na termín skúšky. Je toho kvantum,ale chcem robiť skúšky po starom, po novom to má byť brutal.
@drobec336 prečo brutal, ako to má byť po novom?
@justice2008 zložitejšie a náročné, asi aj otázky sa budú meniť. Ja idem teraz 3.11.
Nemá prosím Vás niekto vypracované odpovede na ústne otazky ku skúške BT a vedel by mi ich poskytnúť? Ďakujem
@lpetlakova ahoj, ozval sa ti prosim niekto? aj ja sa chystam na skusku na NIP. Prosim, vedel by mi niekto poskytnut materialy v sprave? Dakujem.
@lpetlakova
@a_nn_a baby, napíšte mi správu. Pošlem.
Ahojte , ja som práve začala kurz BOZP a zaujíma ma , či bývajú skúšky na NIP aj niekedy v apríli alebo kto sa vyzná ako často (bratislavský kraj ) bývajú ?
Ďakujem 🙂
@viki_17 prečo bola neúspešná? Mala si zlé materiály?Absolvujem teraz kurz BOZP, je to pre mňa náročné, a ani neviem, či mi to pomôže sa zamestnať bez praxe...
@erikacernecka pracujem v tejto oblasti uz od r. 2011, osvedčenie mám z VŠ a mala som problém sa zamestnať. Čiže šanca zamestnať sa len s kurzom bez praxe je malá. Viete si vôbec predstaviť, čo všetko táto práca obnáša?
Je ťažké robiť teraz skúšky na NIP, pretože tam idú ľudia hneď po kurze, nemajú predstavu a ani prax. Preto to bolo lepšie predtým, ked BT robil iba ľahšie prevádzky, zaucal sa, bol pod dohľadom a po 2 rokoch praxe sa mohol prihlásiť na skúšky a byť ABT. Teraz sa ide do jedného vreca hádzať absolvent kurzu s človekom, čo to robí 20 rokov. Celé zle
Ahojte. Kde ste si prosim robili aktualizacnu odbornu pripravu k ABT online? Je ked som pred piatimi rokmi robila v Besoft BT, tak sa mi nepacilo, ze neboli v prezentacii zaktualizovane platne predpisy, na co som ich upozornila. Rozmyslam teraz skusit IBP. Nikto prave nema v okoli prezencnu formu v datume, ako potrebujem. Dakujem za skusenosti 😊

@drobec336 otázka znie, načo je to dobré? Dať toľko peňazí na kurzy? Nedáva mi to zmysel. Ale áno, takto to robiť môže