Tiež nenávidíte, keď 10 minút pred záverečnou prídu ľudia?
Tiež nenávidíte, keď sa k Vám 10minut pred záverečnou dodrbkaju ľudia 😀 lebo sa tým pádom môžte rozlúčiť s tým,že zatvorite vtedy,keď máte 😩
Ešte šťastie,že už som vo výpovednej lehote, presne kvôli takýmto ľuďom.
Fakt nedokážem pochopiť, ako niekto dokáže ísť 10minut pred záverečnou do nejakého podniku, a ešte na drzovku odmietať odísť po záverečnej 🤦
Cela tato debata je o tom, ze zakladatelka je nastvana na zakaznikov, ze chodia 10 minut pred zaverecnou, ale problem je niekde inde a ten zakaznik je v tom uplne nevinne-len dodrzi to, co maju na dverach napisane.
@martina2ve a takisto som ja do prace prisla o 9:30 najneskor, hoci parfumerka otvarala 10:00. Uplne jasne a logicky. Raz kolegyna meskala, dosla 9:45, dostala normalne sfuka, ze meska, o 15 min sa otvara.
Ak je to restika tak tam uz neleziem na 10min pred zaverecnou ale ak obchod,s tym nemam problem,nakupim a vypadnem
@zuzuliennka1 Prave to by mohol byt dobry dovod nato, aby tam este predavacka nemusela ostavat viac ako treba. Kazda predajna sa otvara skor - a zatvara neskor.
Autorke: Takze myslim ze nakupovat na tesno pred koncom otv.hodin leze kazdemu akurat tak na nervy. Mne teda urcite, o to viac ked si robia ludia posmesky o otvaracich hodinach..
@mooonika1975 Nebuď taká povýšenecká....aj tá predavačka je len človek a keď pri tej "tvojej posratej" šunke stojí 13 hodín a obsluhuje také individuá ako si ty, tak sa ani nečudujem, že tú prácu nikto nechce robiť.....večer jej tam príde minútu pred záverečnou nejaká premotivovaná panička a ešte sa tam na nej vybúri, len aby si dokázala, že kto je tam pánom....dpc 👎
@mooonika1975 ty si dnes nejaká naštartovaná, inak vôbec sa tu nesťažujú predavačky, to len ty si ma pasovala do tejto pozície, aj keď som ju nikdy nerobila, tému založila žena, ktorá pracuje v nejakom bare. Mimochodom, odkiaľ vieš, že som v škôlke nikdy nepracovala? O tejto práci viem oveľa viac, ako si myslíš. Keď obeduješ postojačky a na tri krát, tak to máte v práci zle zorganizované. Toto je možné na začiatku školského roka, alebo ak chýba kolegyňa, inak je to skutočne len o dohode učiteliek, ako si to zorganizujú. Splietaš tu viac vecí dohromady. Ja viem, koľko trvá priama práca s deťmi, aj to, že by si nemala s deťmi pracovať nad rámec, aj to, že sa to bežne deje, keď zastupuješ kolegyňu, aj to, že časť práce môžeš vykonávať doma. Takže tvoje výpady sú úplne zbytočné. Každé zamestnanie má svoje výhody aj nevýhody, záleží na každom, čo uprednostní.
@zuzanockamt v škôlke učiteľka nemá stanovené, kedy má ísť von, ak je priaznivé počasie a deti majú vhodné oblečenie, môže byť vonku takmer celý deň, len čas jedla musí dodržať. Čím viac je s deťmi vonku, tým lepšie.
Bežné sa stáva,že sme v praci dlhšie,hlavne v lete a cez víkend.Lebo niekto nevie čítať otváracie hodiny a pride 5 minút pred koncom a prechádza sa akoby mu patril cely svet...A vôbec si neuvedomuje,ze aj my po celom dni konečne chceme ísť konečne domov.ale sebeckost nema hraníc...
Keď mi pride zákazník aj minútu pred záverečnou,ale vie co chce a vybavení je do 5 minút ,nevadí mi to.
A teda co sa toho celého týka...aj keď som ore deti chodila...aj keby som neviem co mala urobiť...nikdy by som si nedovolila,aby učiteľka koli mne zostávala v praci dlhšie....
Takže je to všetko o ľuďoch...proste je niekde čas stanovený a dodržujem a netvarim sa ako spasiteľ,xe môžem všetko
aj mne sa raz stalo ze zakaznik prisiel 3 minuty pred zaverecnou jakoby nic ze sak zatvarate az o 21:00:see_no_evil: skoro ma jeblo akoze clovej je tam viac nez 12 hodin ma toho plne zuby a tvari sa ako nic kks ale nakoniec som sa s nim dohodla kedze som mala kasu uz spocitanu ( reku nech nie je problem ) doblokovala som na dalsi den : D ale takychto arogantnych a nechapavych dementov ja zas nechapem nemaju trosku íq a pochopenia ze ty tam stojis 12 hodin maju na to cely den a oni sa dojebu 3 minuy pred zaverecnu
Takže takto: trochu tolerancie by nikomu nezaškodilo. Aj vychovávateľky, učiteľky v MŠ alebo predavačky sú len ľudia. Sú to ľudia, ktorí tiež majú svoje životy, svoje rodiny, svoje starosti. Ja pracujem v ŠKD a mám deti, ktorých rodičia prídu pre ne päť minút po záverečnej. Pokiaľ sa to stane raz za čas a viem, že ten rodič uteká rovno z práce pre dieťa, tak mi to nevadí. Ale čo nezvládam sú matky na materskej, ktoré sa pre dieťa dotrepú po záverečnej a tvária sa, že no a čo. No lebo ja nemám svoju rodinu a svoje deti, ktoré čakajú, kedy príde mama domov. A takisto v obchode, ak príde človek pre jednu vec, na ktorú zabudol, tak o.k., stane sa. Ale aby sa tam dotrepala nejaká milosť pani a robila dôležitú o 17,55, že však je stále ešte otvorené, tak to mi príde vrcholne neohľaduplné. trochu ohľaduplnosti voči druhým. Nie som na svete len ja a moje potreby
@mooonika1975 brala, ale nepovazovala som to za pracu. Mna bavila ta kreativita, ktoru toto povolanie umoznuje.
Teraz mam pracu, co povazujem za pracu. Lebo kreativitu mozem prejavit akurat v tom, ako si poukladam sanony. 🙂
@moonlight1210 nechápem co si v tom zabavnom parku i neostala. 😅
@mooonika1975
Myslis, ze sarkazmom to vylepsis? Ci preco sa posmievas?
Long story short: Sla som na MD.
Mm si medzitym zalozil svoju firmu, ja som sla zrovna vtedy retazovo na dalsiu MD a zacala som mu teda popritom pomahat vo firme (kazda ruka zadarmo bola v zaciatkoch pozehnanim).
Nez sa to dostatocne rozbehlo a zarabalo tak, zeby som sa mohla vratit do skolstva (a MD mi medzitym akurat skoncili), uz som u neho rovno ostala a zamestnala sa v jeho firme. Uz som bola zabehnuta, poznala firmu, ludi, zakaznikov. Zaucat zas kohosi noveho, … Malo to svoju logiku.
Takze som sa do skolstva uz nevratila. I ked mi to kolkokrat odvtedy chybalo. Istu dobu pred covidom som potom este doucovala po veceroch sukromne, ked boli najmladsie deti uz dost velke.

@martina2ve S tymto by mala pocitat pracovna doba a teda by to mala mat na papieri, ze jej pracovna doba konci napr. o 30 minut neskor ako otvaracia doba. Takze toto si treba vyriesit a nie cakat, ze zakaznik bude chodit najneskor 30 minut pred zatvorenim obchodu, aby nahodou nenastval predavacku.