icon

Tipy na darčeky pre zamestnancov na vianočný večierok

nixa
16. okt 2020

Ahojte baby,
rada by som sa opýtala na nejaké typy na vianočné darčeky pre zamestnancov. Už mi nič nenapadá 🙂
Robíme v práci také balíčky, v ktorom sú drobnosti a nejaká vianočná sranda.. Mali sme už čiapky, čelenky, okuliare. Tento rok som navrhla kravaty pre pánov ale pre nás ženy mi nič nenapadlo..
Prosím o nejaké typy 🙂
Ďakujem
Nika

Strana
z2
24mima
16. okt 2020

@nixa sme výrobcami vina. Vyrábame aj vínka s vianočnými etiketami s logom firmy.

emma_932
16. okt 2020

oblubene su aj vina, cokoladove balicky, ci napr. talianske /cestoviny + pasta/ jeden klient teraz ide davat marhulovicu.

emma_932
16. okt 2020

dalsie tipy:

emma_932
16. okt 2020

no, moznosti je vela 😉

engynka
16. okt 2020

My sme teraz od zamestnavatela dostali balicek plny vitaminov (cesko, magnezium, becko, decko fakt toho bolo mrte) ze aby sme zdravi boli. Inak na vianoce vzdy dostavame nieco z chranenej dielne a to ma naozaj tesi, vzdy nam nieco pekne vyrobia, upecu. Okrem toho asi najviac ma potesil maly reprak JBL go a to teda najprv som kukala ze aka volovina.

ibrunova
16. okt 2020

Mňa by potešilo čokoľvek z tohto, nádherné veci aj nápady. U nás nula bodov.

martinuska
16. okt 2020

My sme mali secret santu. A v jednom balicku boli veci na kapustnicu, kysla kapusta, sacok hub, sliviek, klobaska. Potesilo

silvia2307
Odpoveď bola odstránená
giraffe73
30. nov 2020

Potešia aj takéto čokoládové pohľadnice z belgickej čokolády:

giraffe73
30. nov 2020
giraffe73
15. mar 2021

Alebo pár sladkých tipov aj tu: https://cokoloko.sk/168-firemne-darceky-na-vianoce
Vianočná čokoládová pohľadnica z belgickej čokolády je super.

Strana
z2