Triedenie a obálkovanie - práca
Ahojte, pridávam foto - info k práci. Máte s týmto niekto skúsenosť? Neviem či tomu veriť alebo nie 😀 ak máte niekto k tomu info, budem vďačná za odpovede. Ďakujem a pekný dník ☺️

za 5h prace je to privelka mzda za ukol , na ktory nepotrebujes ziadne vzdelanie.. neviem kde si tento inzerat nasla... ale neviem kto by komu platil taketo peniaze za obalkovanie letakov... skus napisat viac
Pozerala som,ze oni ponukaju to iste na roznych miestach v SR a v BA dostanes za 5h denne z domu vraj 1600e, tak urciteee😂
Je to podvod.
Vylákajú od teba občiansky a kartičku poistenca.
Ani na to nereaguj
Podvod fajnový, za také kraviny toľko peňazí to sa každému zastaví rozum snad
Je to podvod.
Túto prácu robia vo veľkom stroje netreba človeka.
V menšom množstve ak to robí niekto poloručne s nejakými inými lacnejšími strojmi tak predsa nebudú kupovať viacnásobne stroje aby na nich niekto robil doma len 5 hodín, ale robí sa s tým na pracovisku a viac hodín a tu už sa im oplatia veľké stroje ktoré to urobia takmer všetko automaticky.
Okrem zneužitia dokladov ešte od teba vylákajú na vymyslené poplatky, aby si im poslala vopred peniaze o ktoré prídeš.
Klasicky scam plnenie obalok- musis najprv investovat svoje prachy - na material atd, potom ti povedia ze to uz nechcu a ty mas teda moznost "naverbovat" kamosku ktora si od nich zas musi kupit "startovaci balicek"
Ahoj, je to urcite podvod.
Maju rozne finty - napriklad si budesmusiet najprv kupit katalog pracovnych pozicii. Ten katalig budu prefotene papierove A4 prelozene a zosite zosivackou. Vyberies si poziciu, zaplatis poplatok.
Pride dalsi katalog, rozumej znova prefotene A4 s podrobnejsim vyberom pozicie. Znova vyberies, zaplatis atd, nikdy sa k skutocnej pracovnej ponuke nedostanes
No super, hneď mi to bolo divné .. túto ponuku som našla na jooble .. ak niekto poznáte .. ale z jooble som už mala normálnu prácu, akože normálny inzerát na normálny obchod, tak neviem prečo toto tam pridali 😀
A ďakujem vám všetkým
Keď vidím ako ludia na FB reagujú na tieto inzeráty, tak sa mi rozum zastavuje, jak môže byť niekto tak neskutočne tupý 🤦🏼♀️

za mna to bude nejaka blbost... za tolko penazi a tolko hodin idealna praca... neverim ze je to realne, urcite tam bude zadrhel...