icon

Účinky PN počas výpovednej doby

sayonara15
13. apr 2024

Dobry den, rada by som sa spytala na jednu vec ohladom PN pocas vypovednej doby. Dostala som vypoved od zamestnavatela z dovodu zrusenia mojho pracovneho miesta-nadbytocnost, a pracovny pomer mi skoncil k 31.3.24. Od 21.3.24 som zostala PN. Predlzuje sa mi koniec PP o tie dni na PN alebo uz zanikol? Potrebovala som si dat doporiadku zdravotne zalezitosti a 1.5. nastupujem do novej prace. Dakujem

taynee
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
13. apr 2024

@sayonara15 pp skoncil k 31.3.24.
Laik

taynee
Odpoveď bola odstránená
sayonara15
autor
13. apr 2024

takto je to napisane

sayonara15
autor
13. apr 2024

@taynee
PN ukoncujem k 30.4. , takze mi PP konci k tomuto datumu?

taynee
Odpoveď bola odstránená
taynee
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
sayonara15
autor
13. apr 2024

nie, mam uz novu pracu k 1.5., takze nic nemusim uz oznamovat v tejto praci? Aky teda postup mam zvolit? 26.4. idem este na kontrolu k dr

taynee
Odpoveď bola odstránená
sayonara15
autor
13. apr 2024

@taynee nie

taynee
Odpoveď bola odstránená
sayonara15
autor
13. apr 2024

@taynee velmi pekne dakujem, este som za 25 r nedostala takuto vypoved, nevedela som ako to chodi. Idem este vramci vychadzok na PN odovzdat nejake veci a tym to teda konci

mamina7070
13. apr 2024

@sayonara15 ale prever si tu vstupnu zdravotnu prehliadku u noveho zamestnavatela
je divne ze ju neziadali

zmrzlinka2021
13. apr 2024

@taynee o žiadnu PN sa nič nepredlzuje

taynee
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
13. apr 2024

@zmrzlinka2021 poznám osobne pripad, ze dostal zamestnanec vypoved z organizac.dovodov, miesto sa zrusilo. Ochorel 2 dni pred skoncenim pp, ked mu uz takmer uplynula celá vypovedna doba, pricom sa mu pp nepredlzoval o tieto dni.
Pp skoncil, on pokracoval v pnke az do operacie, ale zamestnancom už nebol.
@taynee pracujes na mzdovom a personalnom?

taynee
Odpoveď bola odstránená
taynee
Odpoveď bola odstránená
opica_skorica
13. apr 2024

@taynee dakujem za objasnenie.
Mna zmiatol ten pripad mojho znameho, ktory som uz popisala vyssie ako prebehol.

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
katka1981
25. jún 2024

@taynee, ahoj, pisala som ti spravu. Toto plati aj v pripade podpisania dohody o ukonceni pracovneho pomeru ked vypoved dal zamestnavatel z dovodu organizacnych zmien??? Dakujem ti.