icon

Učiteľka alebo asistentka

modrakona
10. jún 2023

Ahojte, potrebujem naozaj vasu pomoc a nazor! Mam prihlasku na RS primarna do BA a nedokazem sa jednoznacne rozhodnut ci mam ist.. pred dvoma rokmi som ucila jeden rok na 1.st ako nekvalifikovana. Nesmierne ma to bavilo a dala som si, vtedy nadsena, prihlasku. Riaditel si nasiel inu, mne stale sluboval, ze je to trvale miesto, ale musim si dokoncit skolu, tak ma prepustil.. v tom obdobi sme kupili dom. Bez prace a s velkou hypo na krku som do skoly nenastupila. Teraz druhy rok robim asistentku. Aj ked sa to nema, ucievam pravidelne (2 hod denne a viac niekedy). Nemam ruzove okuliare, viem aka je v skolstve realita.
Nech akokolvek rozmyslam, vyhody a nevyhody, skola alebo neskola, je 1:1. Alebo studium mierne prevysuje. Mesiace nad tym dumam, obraciam vsetky moznosti z kazdej strany a neviem sa jednoznacne rozhodnut😔
Mam 36, dve deti (7, 10). Ked som v praci, tak chcem ist urcite studovat, ale ked pridem domov,
tak presne naopak

Strana
z2
modrakona
autor
14. jún 2023

Dievcata, uz som zaplatila zalohu😊 dakujem Vam z celeho srdca za ochotu prispiet do diskusie a pomoct mi v rozhodovani❤️

Strana
z2