icon

Učiteľstvo pre materské školy od septembra 2016

dana1000
27. jan 2016

Rozhodla som sa ist studovat do BA na sukromnu skolu na 2 rocne nadstavbove studium - ucitelstvo pre materske skoly a SKD od septembra 2016. Som z okresu Banovce nad Bebravou. Ma niekto zaujem? Mozme spolu cestovat 🙂

nicoleee
14. nov 2020

Ahojte, prosím môžte mi napísať niečo viac o štúdiu? Aký je rozvrh? Z čoho sa robia skúšky? Ďakujem

poopsie
14. nov 2020

@nicoleee radím ti nehlasit sa, k danej svetovej situácii vyhodíš peniaze do vzduchu.. Počkaj ako sa všetko vykryštalizuje..

marlau
16. nov 2020

@nicoleee ahoj,napíš mi správu

jajanka25
6. máj 2021

Ahojte dievčatá, je tu niekto kto sa hlási na školu od septembra? Už Vám niečo prišlo?

renka2810
6. máj 2021

@jajanka25 ja mam poslanu prihlasku no myslim si ze oni posielaju vyrozumenie az niekedy v lete myslim si.

jajanka25
6. máj 2021

@renka2810 a môžem vedieť odkiaľ si?

nicoleee
6. máj 2021

@jajanka25 ahoj, ja mám poslanú 🙂 ešte nič neprišlo

jajanka25
6. máj 2021

@nicoleee baby písali, že to prišlo až niekedy v auguste. Skúšam či nenájdem niekoho z okolia Trenčína.

cokololadka
7. máj 2021

@jajanka25 Ahoj , ja teraz končím túto školu . Informácie ohľadom nástupu posielali až koncom augusta .

renka2810
Autor odpoveď zmazal
renka2810
7. máj 2021

@jajanka25 z Bratislavy

renka2810
7. máj 2021

@cokololadka ahoj chcem sa Ta opytat sa ci je skola velmi narocna,ci sa to da popri praci zvladnut,velmi pekne dakujem s gratulujem k ukonceniu pekny den

cokololadka
7. máj 2021

@renka2810 V pohode , ja som ju zvládla popri práci aj s dvoma deťmi . Ak už si zamestnaná v MŠ , tak školu zvládneš v pohode . Náročnejšie to je keď ŠVP nepoznáš , tým pádom nevieš o čom to učitelia rozprávajú . Zo skúšok zatiaľ nikoho nevyhodili .Prísnejšia škola je Bullová , tam už vyletela nie jedna kolegyňa zo skúšok .

renka2810
7. máj 2021

@cokololadka dakujem velmi pekne a zelam vsetko dobre🙂

nicoleee
7. máj 2021

@cokololadka prosím ťa a skúšky sa robia z čoho? Ďakujem

cokololadka
7. máj 2021

@nicoleee myslíš maturitné skúšky?

jajanka25
7. máj 2021

@cokololadka blahoželám k ukončeniu...

nicoleee
7. máj 2021

@cokololadka áno, maturitné skúšky 🙂 a prosím ťa, aké sú tam predmety, na stránke je písané, že rozvrhy sú posielané emailom... Ja vôbec neviem čo ma čaká 😕

cokololadka
8. máj 2021

@nicoleee Začiatkom septembra si vás zavolajú , musíš sa zapísať záväzne ktorý deň budeš chodiť štvrtok/piatok/sobota . Podľa toho dostaneš rozvrh . Ja som chodila v piatok ,vyučovanie bolo od 13 h do cca 19 h . Pripájam rozvrh pre prvý polrok . Maturita sa potom robí zo psychológie , metodika hudobnej výchovy , biológia , pedagogika ,špeciálna pedagogika , metodika literatúry , metodika výtvarnej výchovy . Ak chceš , maturitné otázky mám vypracované 😉

cokololadka
8. máj 2021

@nicoleee SOP-seminár odbornej praxe , sa zoznámite s švp , vypracujete si písomnú časť maturitnej skúšky . V 1.r bude treba mať prax v MŠ 3 týždne , v 2 r. treba prax v ŠKD 3 týždne .

nicoleee
8. máj 2021

@cokololadka Wau, ďakujem 🙂 toto mi strašne pomohlo 🙂 a tie maturitné otázky, budem rada keď mi ich pošleš 🙂

nicoleee
8. máj 2021

@cokololadka a ešte prosím ťa telocvik, je náročný, mám dosť problém s kolenom - nedokážem na tú nohu preniesť váhu, nedokážem behať ☹️ telocviku sa bojím najviac

cokololadka
8. máj 2021

@nicoleee Telocvik je len teória . Veľmi milá pani učiteľka . Píšu sa len seminárne práce na rôzne témy napr. Pohybové hry v MŠ . Maturitné otázky môžem poslať IP.

sunyrose
8. máj 2021

@cokololadka Ahoj! Ak by sa tu našla dobrá duša, ktorá by mi bola nápomocná, budem veľmi vďačná. Ja by som mala nastúpiť tiež v sept., zatiaľ mi nič neprišlo. Mám trochu obavy, pretože som maturovala prvýkrát pred 36-timi rokmi. Ale, školu si chcem urobiť...Tie maturitné otázky by mi veľmi pomohli. Predpokladám, že sa budem musieť učiť priebežne. Nárazovo, ako mladý človek to zrejme už nezvládnem...., pracujem v mš. Ďakujem pekne.

marlau
8. máj 2021

@cokololadka ahoj,môžem ťa poprosiť i tie maturitné otázky?bola by som veľmi vďačná,ďakujem

cokololadka
9. máj 2021

@marlau ahoj poprosím mailovú adresu nakoľko sem neviem vložiť prílohu.

marlau
9. máj 2021

@sunyrose ti to príde až v auguste

jajanka25
9. máj 2021

@cokololadka ak by si bola taká dobrá, mohla by si aj mne poslať tie vypracované otázky? Tiež by mi to veľmi pomohlo sa potom pomaličky učiť pri 3 deťoch. Bola by si zlatá....medailová adresa vincenza@centrum.sk Ďakujem. A ešte sa chcem opýtať či hudobná výchova je náročná ? Mám z nej najväčšiu obavu, nakoľko neviem hrať na nijaký hudobný nástroj 😫

cokololadka
9. máj 2021

@jajanka25 pošlem . Z hudobnej je tiež veľa teórie . My sme sa učili hrať na gitaru a flautu . Nie je to náročné , všetko sa učíte od základov .