icon

Ukončenie pracovného pomeru v skúšobnej lehote

13. okt 2025

Ahojte dievcata,

Dostala som ukoncenie pracovneho pomeru po 1,5 mesiaci v novej praci, v skusobnej lehote

Stalo sa vam to uz niekomu?

Mala som prijemny pocit z kolehoc, od zaciatku som hned vhupla do pracovnych aktivit, praca ma bavila. Po par dnoxh som nala dojem ze kolegynu prekaza moja samostatnost a sikovnost a zacala ma buzerovat za vsetko. Dokonca jej zacalo vadit ze obedujem, lebo ona nejedava.

Zrazu mi pristala to ukoncenie a som z tohi preplesknjra a aj uprimne citim krivdu.

Nadriadena so mnou vobec nekomunikocala …

Strana
z2
autor
14. okt 2025
@anonym_0c359c

Male firmicky maju svoj mikromanagement a nepisane pravidla, ktore clovek zvonka nikdy uplne neprekusne … o takych krivdach by sa dali pisat stories. 1. Bola si asi ka danu poziciu prekvalifikovana a entuziazmom premotivovana … nikto ti neprepaci, ze si lepsia …v malych firmickach je lepsie hrat sa na blbca a suchat nohami a cakat, cinknutie na konci mesiaca, kym neprejde skusobna alebo nenajdes nieco ine, kde naozaj niekto sikovnost a samostatnost odceni. Co sa tyka preklepov … chapem … stava sa… nemam bryle - poriadne nevidim…. Ked potrebujem napisat nieco ofiko, tak ich pohladam …

@anonym_0c359c máš pravdu..no snažila som sa nebyť príliš aktívna, ale bolo mi komunikované, že sa tam cení samostatnosť a proaktivita a nakoniec to bolo to, čo im vadilo... alebo len zámienka

simona20201309
14. okt 2025
@anonym_autor

@melanta mas pravdu. Ja som rozhovor s nadriadenou najprv cakala, potom som ho sama iniciovala a podaril sa mi jeden a kratky. Snazila som sa aj kolegyni resp jej spojekyni povedat slusne, ze ak nieco maju, nech sa to riesi s nadriadenym, kedze oni su moje kolegyne. Sa unievali. Zial, nadriadena nemala zaujem pocut druhu stranu (asi). Mne ona obcas zadala ulohu, spravila som a nedostala som ziadnu odpoved, ked som sa pri tom 1 stretnuti opytala a vyslovene dopytovala, bola ticho.

Co aa tyka pohovoru, tam bola velmi zvlastna. Hovorila som to aj doma, aj som dumala, ci je to vhodne prostredie, ale chlap ma zrusil, ze ved to ma len skusala. Citila som, ze je tam nieco toxicke

@anonym_autor u takého nadriadeného ani nechci pracovať. Nezvláda jednu zo svojich základných úloh, nemá prehľad co sa deje na pracovisku. Bud rada ze rám už nie si. A povedala by som si na plné ústa co si o nich myslim

simona20201309
14. okt 2025
@buberova

@simona20201309 ja ti nevím Karle, ja skôr by som v kolektíve chcela niekoho kto je šikovný a plný entuziazmu ako niekoho otravného, lenivého a neschopného. A vôbec by mi nevadilo, že je šikovnejší ako ja. Aj kopec mojich kolegov je schopnejších ako ja a práve ich beriem ako vzor, nie ako dôvod prečo sa ich zbaviť.

Autorka čo ty a tvoja dochádzka? Nevymeškavala si priveľa?

@buberova lebo si zrejme inteligentná. Takých ludi ako ty je bohužiaľ menej

Strana
z2