icon

Ukončenie zamestnania v skúšobnej dobe

7. aug 2022

Ahojte, prepáčte že zakladám novú podobnú skupinku či čo to je..no ale ked to zrekapitulujem. V stredu som voalla do lidlu, že už končím podotýkam že som v skúšobnej dobe…no a známa tiez davala a nepotrebovala nic pisomne este jej to povedali ze nie nič len pride podpisat niečo na to ukončenie…no tak som im to oznámila a velice ma prehovárala že veď este pridi zajtra a toto a tamto..jednoducho nie neprisla som…a to som volala so zástupkyňou pretoze mala vedúca dovolenku a zajtra tam uz ma byt..teraz som tam znovu volala že teda čo ako keď sa nikto neozval co som sa uz 4 krat tam musela dovolať a pytat sa ako postupovať a stale to odkladali na piatok sobotu nedelu tak dnes naposledy že mam zajtra zavolat…no ale zanama neboal v robote aj tyzden a nepotrebovali od nejak ziadne papiere od doktorka prpste potvrdenie o neprítomnosti…a u mna hej tak mi to nejde do hlavy jednoducho…čo si o tom myslite

Strana
z2
veronikaszabova
8. aug 2022

Vypoved sa VZDY ukoncuje pisomne - aby si sa nedosmiala a nedali ti oni podpisat vypoved z Ackami, nakolko si nebola v praci.

zuzanka.zuzu
8. aug 2022

však to čo podpíšeš je písomné skončenie 😀

ckocka
8. aug 2022

Opakujem sa po x raz, ale v škole sa má preberať pracovné právo. Predstava že si decká niečo zistia sami je evidentné naivná, čo im kto nenaservíruje hotové ich nezaujíma.

autor
8. aug 2022

Lidl to ma ocividne inak lebo sa to podpisovalo az dnes 🙂 jedno je u mna a druhe je u noch takze asi tak

ckocka
8. aug 2022

A ešte sa aj pochváli.

mikadooo
8. aug 2022

Napíš list a pošli doporučene. Nikomu nemusíš volať a vysvetľovať, ani potvrdenia nosiť. Daj výpoveď k dátumu, kedy si tam bola naposledy a vybavené. Ak by chceli, môžu sa s tebou naťahovať o tých pár dní hore dolu, ale na 99,99% nebudú chcieť 🙂. Prípadne do výpovede dopíš, že si to v ten deň oznámila telefonicky. Lebo výpoveď sa môže do rúk dostať nejakej personalistke, ktorá vôbec netuší kto si čo si, takto aspoň pochopí, prečo výpoveď bola poslaná oneskorene. Nájdi si číslo centrály, personálne oddelenie a prípadne sa popýtaj tam, alebo ich informuj, že im posielaš písomnú výpoveď, nakoľko priamo v obchode to stále naťahujú a preto tam bude dátum aký bude...

autor
8. aug 2022

@mikadooo áno písala sa výpoveď ku dnu ked som volal coze mi nestihnú nic za neodpracovane ani ze nemam odrobene 😊mily kolektív aj vedúca len to jednoducho nebola praca pre mna, ale uz vybavene

autor
8. aug 2022

@ckocka nechapem co mate za problem 😂

ckocka
8. aug 2022

Pokial sa mi darí vyhýbať sa podobným prípadom ako si ty tak iba marginálny.

Strana
z2