icon

Upratovačka v základnéj škole

6. jan 2023

Pekny vecer prajem.Pracujem na polovicny uväzok od 6 - 10hod.Plus chcem zobrat este pracu upratovacky v skole.Pracuje sa tam od 12 do 20hod.Prosim tie ktore upratuju v skole je to narocna praca? Hlavne co ma zaujima ako je to cez jarne,letne a zimne prazdniny.Ste doma alebo upratujete v skole nieco co sa pocas bezneho roka nestiha? Velmi pekne dakujem.

Strana
z4
autor
Autor odpoveď zmazal
slavka1988
5. jan 2025

Nebudeš rozlietana? Nebolo by lepšie hľadať radšej prácu na jednu zmenu a rannú proste odrobis ides domov nie ides do prace domov potom zase do prace a domov

8611
21. aug 2025
@ewka1980

Ahojte prispejem ja trochu ak to.niekomu pomôže...
Robim upratovačku vo škôlke druhy rok...poviem vám,kto si to neskúsil na vlastnej koži nikdy nepochopi aká to je drina....a hlavne nezaplatená....je to smutné ale nikto to neriesi....
Ja ked som nastupila tiez som nasla len obycajne vedro s handrou ktora ani nesaje vodu...slo ma uz doslova vykotit z toho systému tak som si nejak vybojovala mop Vileda....no mam.ten XL...a idem.prist o ruky lebo je extremne tazky ....to zohiňanie sa kazdy den ku všetkému dava riadne zabrat ,necítim si chrbát uz vlastne som sa tam aj dorobila 2 mesiace som marodila mam.2 vyskocene platnicky 1 vysunuta...mala som uz termín na operaciu ale bolesti presli tak.sme to odlozili...Neviem dokedy zvladnem tuto robotu je to fakt o držku...je toho proste veľa....robím akk upratovačka sama a dakedy idem.domov s vyplazenym jazykom....robim na 6.5 hodin...
Prace upratovačky si vacsina ľudí necenni a je braná ako samozrejmosť...žiaľ....
Mna tam.drzi len to ze to mam v mieste svojho bydliska a do roboty mam.ani nie 3 minuty cesty...
Budem rada ak sa podelia aj dalsie pani upratovačky😉

@ewka1980 Ahoj Evka.aj ty robis upratovacku stale? V skolke? Rada by som s tebou popisala..a popytala sa nieco...aj ja robim tuto otrocinu.

ewka1980
25. aug 2025
@8611

@ewka1980 Ahoj Evka.aj ty robis upratovacku stale? V skolke? Rada by som s tebou popisala..a popytala sa nieco...aj ja robim tuto otrocinu.

@8611 napis spravu

Strana
z4