icon

Upratovali by ste domácnosti za 5 € na hodinu?

3. apr 2025

Dobrý deň, upratovali by ste domácnosti za 5€ na hodinu ? 🙂 ja som ponúkala upratovanie za 7€, ale mala som malo zákazníkov, väčšina mi ponúkne 5€ na hodinu.

Strana
z2
iwesska
5. apr 2025

Za 5e nech si to upracu sami. Aj tych 7e je malo. Nech si zavolaju upratovaciu firmu,ta im da urcite zlavu👌

alguno
5. apr 2025

Ja robím vo fabrike - pásová výroba - spätné zrkadlá do auta z a 5 EUR na hodinu. Tam sa namakám, upratovanie je oproti tomu nič...

autor
5. apr 2025

@natiblaskova presne kvôli tomuto pýtam na hodinu .. lebo sa môže zdať, že niečo je upratané za 2-3 hodinky a človek tam môže stráviť potom aj 8 hodín, keď je niečo totálne zanedbané a nejakú zaschnutu špinu môže drhnúť aj hodinu..

autor
5. apr 2025

@alguno určite verim, že je to náročná práca.. ale ono umývanie okien a drhnutie špiny tiež zrovna jednoduchá práca nie je..

alguno
5. apr 2025

pre mňa umývanie okien a drhnutie špiny je omnoho jednoduchšia práca a kosenie trávy krovinorezom veľký pozemok okolo rodinného domu, ako stáť a rýchlo sa hýbať na linke.

simca06022011
5. apr 2025

Lenže ak sa dohodneš na 3 hodiny a je to zaondiate na viac a aj viac námahy máš sa ozvať ze dnes urobím toto do výšky platby a viac nabudúce. Je to zanedbané a rýchlo sa to nedá upratať a bodka. Však.si pozri za koľko na fb upratuju zaondiate domácnosti. To sú desaťtisíce českých korún. Ak je niekto prasiatko nech to uprace alebo zaplatí. Ak niekto len nestiha a potrebuje bezne upratanie na udrzbu domácnosti tak taky potom môže mat pauselnu sumu aj nižšiu dohodnutú

maya_hi
5. apr 2025

Lepšie je určiť si ceny za konkrétny výkon a prácu

zobaka
5. apr 2025

autorka - fuh, to sa zle cita, tak za toto ked niekto chce od trba, by som pytala aj 500 eur, chapem, ze nevies dopredu aky masaker ta tam caka, nevdacna robota

huginko
5. apr 2025

Ak v čistom, ano

sunny3
6. apr 2025

.

Strana
z2