Upratovali by ste domácnosti za 5 € na hodinu?
Dobrý deň, upratovali by ste domácnosti za 5€ na hodinu ? 🙂 ja som ponúkala upratovanie za 7€, ale mala som malo zákazníkov, väčšina mi ponúkne 5€ na hodinu.
Ja robím vo fabrike - pásová výroba - spätné zrkadlá do auta z a 5 EUR na hodinu. Tam sa namakám, upratovanie je oproti tomu nič...
@natiblaskova presne kvôli tomuto pýtam na hodinu .. lebo sa môže zdať, že niečo je upratané za 2-3 hodinky a človek tam môže stráviť potom aj 8 hodín, keď je niečo totálne zanedbané a nejakú zaschnutu špinu môže drhnúť aj hodinu..
@alguno určite verim, že je to náročná práca.. ale ono umývanie okien a drhnutie špiny tiež zrovna jednoduchá práca nie je..
pre mňa umývanie okien a drhnutie špiny je omnoho jednoduchšia práca a kosenie trávy krovinorezom veľký pozemok okolo rodinného domu, ako stáť a rýchlo sa hýbať na linke.
Lenže ak sa dohodneš na 3 hodiny a je to zaondiate na viac a aj viac námahy máš sa ozvať ze dnes urobím toto do výšky platby a viac nabudúce. Je to zanedbané a rýchlo sa to nedá upratať a bodka. Však.si pozri za koľko na fb upratuju zaondiate domácnosti. To sú desaťtisíce českých korún. Ak je niekto prasiatko nech to uprace alebo zaplatí. Ak niekto len nestiha a potrebuje bezne upratanie na udrzbu domácnosti tak taky potom môže mat pauselnu sumu aj nižšiu dohodnutú
Lepšie je určiť si ceny za konkrétny výkon a prácu
autorka - fuh, to sa zle cita, tak za toto ked niekto chce od trba, by som pytala aj 500 eur, chapem, ze nevies dopredu aky masaker ta tam caka, nevdacna robota
Ak v čistom, ano
.

Za 5e nech si to upracu sami. Aj tych 7e je malo. Nech si zavolaju upratovaciu firmu,ta im da urcite zlavu👌