icon

Upratovanie rodinného domu

5. júl 2022

Ahojte, prosím o odpovede len tie, ktoré majú skúsenosti ci z jednej alebo druhej strany. Babule, chodím upratovať popri práci jeden rodinný dom, poschodový, hore 3 izby, šatník, WC a kúpeľňa (vaňa, sprchac a 2 umývadlá), dole obrovská obývačka, kuchyňa,jedalen, izba, WC a kúpeľňa. Robím klasické veci, prach, vysávanie, mopovanie, sanita, linka... Proste tak, aby bol pocit čistoty a poriadku. Pred troma rokmi som u nich začala s tým, že navrhli 20 eur, nevedela som v tom chodiť, každá koruna dobra, tak som to vzala. Ale... Mne to príde strašne málo v dnešnej dobe. Vlastne aj na tu dobu, keď som to vzala. Koľko babule dostávate za takúto prácu, poprípade, koľko platíte kočkám za takúto prácu? Poprípade, ako vysvetliť majiteľke, že toto je už vážne málo? Ďakujem za normálne odpovede. A nie, nie som na to odkázaná, skôr to beriem ako také zadné vrátka, keby náhodou, tak aspoň dáky peniaz bude v ruke..

Strana
z5
danca27.
26. mar 2025

za 2,5 hod tak velky dom? wau, my máme rovnaký dom, ale mne to celé trva celý víkend, tak nechapem ako sa dá tak velky dom za 2,5 hod utret vsade prach, kúpeľne, kuchyňu umyť, povysavat, podlahy umyť, v čom je to tajomstvo? 😊 moja kamoška chodieva za 10 eur na hodinu, takže asi to bola v pohode cena keďže to netrvalo celý deň

Strana
z5