Už 3 mesiace hľadám prácu
Ahojte som po MD a hladam pracu uz 3 mesiace ...Problem je v tom ze som pracovala v dvoch firmach ako operator vyroby a inde respektive na inu poziciu ma vsade odmietaju a ja to uz nechcem robit pretoze nevladzem tuto pracu vykonavat a tie smeny ,hladala som pracu aj ako upratovacka povedali mi ze nemam prax ,, Uz som tak klesla na dno ze uz hladam hoci co a praca nikde.Zivotopisy posielam kade tade a sa mi neozyvaju som tak zufala ze budem musiet asi znova robit tuto pracu kde doma nebudem vediet fungovat nocne a 12tky ...Potrebovala som sa iba vyrozpravat ale dakujem za precitanie ...
Mozno skus na FB skupine vasho mesta dat inzerat, ze co hladas a kedy mozes. Nikdy nevies, kto si to precita a mozno zaujme ho to. A za vytvorenie profilu na linkedin tiez nic nedas. Mozno aspon nejaká agentúra sa ozve
Nie ste sama autorka ja tiež si hladam prácu ci v školstve ci ako píšete aj upratovanie 🙈mam dve matury ale zistila som cez bez znamosti ziadna sanca ... a to som sama.nq dieta kedze manzel robi od 6 do 17 kazdy den nema kto nosit vybrat.dieta z MŠ fakt maju matky narocne anuz manzel dudre ze nehladam si pracu co je blbost 😔aj posielam životopisy atd a nic..uz rozmýšľam ze do obchodnych centier pôjdem len otazne kto bude nosiť dieťa do MŠ 😔
@doriiis
https://europske.noviny.sk/2021/12/17/rodova-ro...
- povedzme si pravdu politici na nás ako na národ babrú a to je pravda,
spravodlivosť nikdy nebude ja pracujem , zarábam, platím, dodržujem pravidlá, starám sa ..... a niekto sedí doma, nestará sa, nič neplatí, nedodržuje pravidlá ... a ešte mu za to štát platí ... lebo musí, aby neporušil EU nejaké práva.
Je lepšie ak sa z cudziny priváža, ako keby sa zabezpečilo naše SR vlastné ....
@elenka.k ....neviem,čo má toto s trhom práce,ale Budiš.Mam 33 rokov,som žena,matka dvoch detí,mam odpracovaných 10 rokov.Drvivu väčšinu v automobilovom priemysle,kde je 80%muzov.Za celé tie roky sa mi nestalo,žeby som zarobila menej ako muži,iba preto,lebo som žena.Ani mi nikdy nijak nebolo nič krátenie len preto,že som žena a matka.Nikdy by som nepracovala u zamestnávateľa,ktorý by platil podľa pohlavia a nie podľa odvedenej prace.Toto nie je o pohlaví.To je o tom,že kým ženy budú držať usta a akceptovať to,že zarábajú menej ako muži za tú istú prácu tak to tak bude a zarábať menej budu
@doriiis to už tiež dávno otrepaná fráza na koni... ukážu Tidvere,nech sa páči môžeš ísť,tvoje miesto rád záujme niekto druhý... keď si dovolíš hubu otvoriť,alebo oponovať.. zarábala si,ako chlapi,..to môžeme brať z iného uhla pohľadu aj tak, že chlapi potom zarábali málo
@miskakyska ....no keď myslíš,že malo🤷.Podľa toho,čo je málo pre teba.Ja pod 1000 € v čistom nejdem
Mozno ešte zvážiť opatrovateľský kurz a pracovať ako opatrovateľka cez mesto..
@tramtada31 a načo nám je 300 absolventov lekárskej fakulty, keď nám najviac odchádzajú a chýbajú atestovaní lekári? Spravia školu, tých pár rokov po škole si spravia atestáciu lebo musia, inak by platili pokutu a potom aj tak odídu. Good idea Slovakia
@missvisna preto stat musí prist s motivačnou stratégiou, ak na to nemá, musí začať s represiami
Nuž, treba sa nejako vynájsť, na pohovoroch treba hovorit co chcú počuť a keď sa tam dostanete meniť podmienky...Ja som nastúpila do roboty po rodiča ku manžel bol PN robila som všetky možné smeny, potom som tam dostala aj muža. On chodil na 3 ráno dob13.00 a ja som 2 roky robila len poobedne a také medzismeny od 7-16.00 niekedy 18.00 alebo od 12.00 do 22.00
..sa tu čudujete všetkému.. vysokoškolák po vyštudovaní, otvorený všetkým možnostiam
,ekonomika,účtovníctvo,aj jazyk,strojopis v malíčku sa nezamestná,lebo....prax..a kde má tu prax, akože nadobudnúť, keď všade vyžadujú prax,ale nikde nedajú šancu človeku bez praxe,...to vám už nikto neporadí,nepovie kde a ako ju získať.. nemáš prax si nula.. môžeš byť šikovný neviem ako
@miskakyska mas pravdu

..sa tu čudujete všetkému.. vysokoškolák po vyštudovaní, otvorený všetkým možnostiam
,ekonomika,účtovníctvo,aj jazyk,strojopis v malíčku sa nezamestná,lebo....prax..a kde má tu prax, akože nadobudnúť, keď všade vyžadujú prax,ale nikde nedajú šancu človeku bez praxe,...to vám už nikto neporadí,nepovie kde a ako ju získať.. nemáš prax si nula.. môžeš byť šikovný neviem ako