icon

V akej práce ste sa našli?

17. apr 2020

Baby, poradte nejaku prijemnu pracu, v com ste sa nasli, co Vas bavi? V mojom odbore som nenasla uplatnenie a neviem co nove si vybrat. Dakujem

Strana
z3
zuzankajankajova
20. apr 2020

Ahoj, podelím sa aj ja s mojimi skúsenosťami. Možno tam niekto nájde isté usmernenie..

Ja mám vyštudovanú ekonomickú univerzitu, budovala som si kariéru v rôznych zamestnaniach - všetko okolo financiách, manažérstva, finančných analýz a pod..

U mňa to bolo tak, že ma vždy čísla bavili, dlhé roky som bola silno analyticko-logický typ.. Mala som vo väčšine príjemné vzťahy s ľuďmi a síce som menila celkom často zamestnania, no vždy som išla smerom k lepšiemu a brala som to ako aj cestu hore a učenie.

Od skorej mladosti som inklinovala k motivačným knihám, k práci na sebe a vždy som mala v sebe túžby inšpirovať ľudí, aby sa mali lepšie a nemuseli prejsť tak tvrdou cestou ako ja..

Vďaka môjmu postoju, vnímať veci, že prichádzajú pre moje dobro, to znie tera príjemne. No bolo tam dosť výziev 🙂

Popri práci som si vyskúšala aj 2 MLM spoločnosti, kde ma bavila práca s ľuďmi, no nejako finančne ma to stále držalo na prežívaní z mesiaca na mesiac..

Nechápala som trochu, prečo ku mne chodí toľko prekážok a neviem sa pohnúť viac dopredu. Aj napriek tak veľkej práci na sebe..

A prišiel deň, kedy som si povedala, že si zaslúžim viac, že som si vedomá svojej hodnoty a rozhodla som sa dať výpoveď v mojej práci, že pôjdem tam, kde ma zaplatia.

Zrejme som potrebovala čas, aby som sa vedela oceniť. Po pri tom som sa stretla sem tam s ľuďmi, ktorí pomáhali iným ľuďom a mňa tiež inšpirovali v danom období, ísť tým správnym smerom..

A keď som mala "na stole" vysnívanú prácu, s 5 násobne vyšším príjmom - bola som na seba hrdá, no v tom momente som cítila v sebe, že či to je naozaj moja cesta - pracovať ako manažérka, budovať a tvoriť nové veci pre firmu a toľko času stráviť v kancelárii a v práci.

A začala som sa zamýšľať nad tým, či je toto moje poslanie a nakoniec som sa rozhodla odmietnuť túto úžasnú ponuku vo Viedni.

A mala som vo výhľade podnikanie, ktoré mi dávalo zmysel, mala som s tým už skúsenosti popri práci, vybavila som si vysoký post cez externú spoluprácu. Bola som nadšená zo seba.

A toto rozhodnutie mi pomohol spraviť známy - ktorý mi povedal. Nerieš financie, to kde si. Pozri sa na to, čo naozaj chceš robiť. Kde to cítiš srdcom.

A mala som v tom jasno. To podnikanie z môjho pohľadu bolo práve o tom, že budem pomáhať ľuďom cez investovanie do fyzického zlata. Nakoľko som si prešla rôznymi životnými situáciami, dáva mi to zmysel a vidím v tom hodnotu. A viem, že to v istých životných obdobiach - môže pomôcť ľuďom finančne hlavne v ťažších a nečakaných situáciách.

A tak začal rok, kde som čakala iné výsledky. Ako mala som čo úprimne robiť. Ľuďom sa to páčilo, ale k zmluvám došlo len málo kedy..

Po istom čase som začala so sebou pracovať, s mojimi emóciami, pocitmi, strachmi a dokonca traumami vytvorenými z detstva a ono sa to konečne pohlo. Prišli väčší klienti, rozbehlo sa mi to.

Krátko na to prišlo rozhodnutie s partnerom, s ktorým som bola vtedy 4 mesiace ísť žiť do tepla, veď zlato môžem robiť aj online..

A tam to krásne rozkvitalo do 1 dňa, kedy sa mi všetko stoplo.

A bola som donútená ísť hlboko do seba, čo sa deje.. bolo to zaujímavé obdobie a som rada, že sme to s partnerom zvládli.

Vždy som verila, že všetko čo sa nám deje v živote má vyšší zmysel. A keď sa pozriem dozadu tak áno.

Celá táto cesta ma priviedla k životu v karibiku a dané podnikanie som nakoniec ukončila, prišla mi do cesty aj iná ešte lepšia príležitosť, kde ten začiatok bol ohromujúci a aj to sa mi nakoniec stoplo..

A tak dnes viem, aké je moje poslanie. Pustila som všetky finančné a ekonomické smery a dnes pomáham ľuďom.

Na Dominikánskej republike sa mi otvoril dar a teraz pracujem s ľuďmi. To ma vnútorne napĺňa. A vidím cestu ako to môže ísť ľahko, hladko, keď nájdeme svoju cestu a začneme si všímať aj naše vnútorné pocity a to, čo sa deje okolo nás.

Takže moje odporučenie je - nájsť si kľud a čas pre seba a spýtajte sa kde je Vaša cesta. Kde Vás to vnútorne ťahá..

Srdce Vám dá tú správnu odpoveď.

Vždy existuje riešenie na všetko, ak sa na to správne pozrieme a uvidíme možno za tým aj lekciu, čo nám život chce povedať.

Niekedy to môže byť o vnútorných blokoch, našich podvedomých vzorcoch, s ktorými sa dá pracovať.. a potom to ide, a inokedy ako u mňa, veľmi dlho mi trvalo, uvedomiť si, čo je moja cesta.

No aj to je v poriadku. Bol to môj proces k tomu, aby som bola kto som.

Prajem Vám krásny deň 🙂

Zuzana

zuzankajankajova
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
20. apr 2020

@mamkababkajanka to je super...ja by som tiez najradsej sla robit predavacku rastlin alebo potrieb pre zvierata...ale momentalne robim na vysokej pozicii v korporate a strasne ma to nebavi..ale plat mam min.trojnasobny a tak to jedine ma tam drzi....manzel nie je nadseny, ze by som sla s platom tak nizko dole, ale zasa by som bola asi spokojnejsia..nemam rada taku zodpovednost aku mam...snad raz objavim svoje "gule" a vykaslem sa na plat a to co si myslia ostatni....

dasenka26
20. apr 2020

@mirka_92 ja som pracovala v servise turbodúchadiel do motorov, aj nové sme predávali, bavilo ma to, len po roku prišla kríza a už mi nepredĺžili🙁 bolo to dávnejšie, momentálne hľadám ale na podobnú prácu má nevezmú uprednostnia mužov a ľudí s lepšou praxou..a v tejto situácii budem rada ak ma zoberú za predavačku 🙄

isabellaa
20. apr 2020

@zuzankajankajova a ako pracuješ s ľuďmi, čo teda robíš?

tinulinda
20. apr 2020

ja mam vyštudovanú ekonomiku, konretne manažment a marketing, čomu sa nevenujem.... počas vysokej školy som otehotnela, tak dnes mam 27 a pomály 6 ročnú dceru. Čo sa týka nej, nemenila by som, lebo mám úžasnú rodinu, ale mrzí ma, že nemožem prejaviť, čo je vo mne, pretože ja sa fakt považujem za človeka, že čo mu dáte, to spraví, vybaví, nebojím sa ničoho, chcem sa učiť nové veci, som akčná... a naopak pracujem v škole ako účtovníčka (práca nie je až taka ťažka, stačili mi poznatky zo školy a ostatné sa človek naučí, pretože je to rutinná robota) práca by bola fajn, ale kebyže mám pred dochodkom, ale inak ma strašne s prepačením serie, že moja povaha, čo by vybavila aj almáziu tu čuší a nerozvíja sa..... využívam tu benefity, čo ponúka štátna správa.... či už mzda, ktorá nám porástla (v podstate sa vážne nemám na čo sťažovať), paragrafy, náhodou sa mi ráno nedá prísť, zavolám bez problémov vedúcej, barskedy vybehnem súkromne do mesta, mám tu slobodu, robotu mi nikto neurobí, takže ma počká, takže hocikedy len tak od veci ťukám ťukám do PC a hladam, čo , kde, kde sa nakopnem? a važne to neprichádza..... presne to je to, že sa bojím odísť z mojho komfortu, o 15hod mi padne a čau pa.... aj keď chcem behať,lietať, vybavovať.... hahaha, aká nerozhodnosť, čo? proste sa bojím ísť do inej práce, lebo čo ak mi to nevyjde a toto mi bude chýbať 🙂 áno, bude mi chýbať, viem to, ale jedine ten kľud..... zas veľa ľudí mi povie, že preboha, perfektná robota, ako si položíš pero na stôl, ráno ťa tak nájde, žiadny nátlak, odošleš jeden výkaz na konci mesiaca,ktorý ked je zlý, vráti sa ti mailom, že oprav..... kebyže prídem na to, čo chcem robiť, určite by som začala s tým, že toto si nepustím, kebyže mi to nevyjde, tak sa modlím, nech mi to aspon z časti vyjde a nech som šťastná a nech robím ľudí štastnými mojou prácou 🙂

tinulinda
20. apr 2020

ale inak ... viem, že keby som chlap, tak by som strašne chcela robiť v stavebníctve.... proste ked vidim ako to ide, všade sa stavia, je relatívne aj pekná konkurencieshchopnosť.... ja normalne pozeravam videa, ako sa stavia.... ako sa zalievaju podlahy, robia stierky, nasadzujú okna...baaarsčo... proste toto by ma mega bavilo, ale čo , kde sa naučím realne staviať dom? 😀 alebo kto by mi dal len tak fušku klásť dlažbu :D pozeram videa a potom si poviem, kokos strata času :-/ a od nervov to vypnem...... ovládam to, je to síce pekné, ale načo? ☹ ☹

zuzankajankajova
20. apr 2020

@isabellaa Ahoj. Venujem sa pomoci ľuďom v oblasti uzdravovania a harmonizovania vzťahov, ako rodinných, tak aj partnerských, pracujem a udravujem aj emócie, pocity, strachy, traumy a iné vnútorné bloky.

A často sa stáva, že keď sa vyčisita, uvoľnia a pochopia emócie a životné situácie, tak sa ľuďom zlepší aj ich zdravie, či zmiznú kožné alebo ženské problémy a pod..

Pracujem s podvedomími vzorcami, prekážkami a presvedčeniami. Cez rozhovor s človekom a vďaka silnej vnútornej intuícii - vycítim, kde je problém a čo treba vyčistiť.

Naše podvedomie priťahuje ľudí do nášho života, to ako sa cítime, ako sa k nám ľudia správajú, a aké máme v živote prekážky a komplikácie.

Používam pár techník na spracovanie a pochopenie našich emócií, aby sme ich vedeli pochopiť, spracovať a následne na to transformujeme staré vzorce na tie, ktoré tam chceme mať, aby sme mali príjemnejší život, lepšie vzťahy, viac financiíí, či pohli sa aj kariérne alebo v našom biznise.

Aj mne osobne to veľmi pomohlo v mojom živote.

Zuzka 🙂

mirka_92
20. apr 2020

@dasenka26 Nestavalo sa ti niekedy chce ľudia boli prekvapený že vidia ženu? 😂 mne raz jeden chlap povedal, že ženy sú veľmi hlúpe na tuto prácu a nerozumejú autám 🤦🏻‍♀️😂

dasenka26
21. apr 2020

@mirka_92 bolo to v r.2008 detaily si celkom nepamätám, chodili k nám automechanici z autoservisov, ja som robila faktúry, neriešila som všetko, reklamácie a technické problémy riešil majiteľ, ale zákazníci si zvykli, takí čo chodili pravidelne a v pohode 🙂

bublinkai
21. apr 2020

@qetka Perfektné 🙂 ...tak veľa šťastia a nech sa darí aj naďalej

simuskaaa123
23. apr 2020

Vinárstvo 🙂

mircalla
25. apr 2020

Ja som roky v korporatoch a posledne asi 3 roky to fakticky nenavidim. Nenavidim tam snad vsetko. A to som tam odpracovala 25 rokov a pohoda, posledne 3 roky to neviem vystat. Bavi ma psychologia, keby som sa mohla znova narodit,venujem sa tomu

mircalla
25. apr 2020

@krisbar pekne - obdivujem. Ja mam taku pracovnu frustraciu posledne 3 roky a veruze nad vselicim uz rozmyslam

krisbar
26. apr 2020

@hederamonstera hm. To je presne ten financny komfort, ktory castokrat brani ludom robit veci, ktore chcu a vlastne preziju neuspokojeny zivot. Nastastie my sme sa v tomto s muzom nasli. Ze sme si povedali "no co, tak uz nebudeme chodit na zahranicne lyzovacky, budeme mat stare (ale funkcne auto), nebudeme si brat ziadne uvery na veci, ktore nam len zvysuju standard. A vyplatilo sa. Obom nam vesmir priniesol prace, ktore mame radi.

krisbar
26. apr 2020

@mircalla skoda. Mrzi ma to. Len dalsia vec je, ze ci vies, co chces robit ine.

krisbar
26. apr 2020

@kopytko03 my sme tak nezili. Aj preto sme mohli spravit ten krok, lebo namiesto minania sme zili skromne (a zijeme stale) a aj preto sme vedeli, ze kym najdeme to, co nas bavi, alebo rozbehneme novy zivot, tak mame na chvilu nieco v zalohe. A verili sme ze vesmir nam pomoze.. ...a stalo sa.a potom uz plati ta znama veta: "ak robis co ta bavi, davas do toho vsetko a je to tvoja vasen - nemozes byt neuspesny".

zuzinabila
26. apr 2020

@mircalla ja som psychologicka a niekedy si vravim,ze ci som si nemala vybrat inak,ale oklukou sa vratim k tomu ,ze asi nie..a ze by som si vybrala rovnako
Ozaj je to krasna veda🙂

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
zuzankajankajova
26. apr 2020

@zuzinabila Týmto smerom určite nie.

Pracujem s podvedomými vzorcami a presvedčeniami, ktoré máme a ktoré ovplyvňujú to, čo si do života priťahujeme.

Sú na to rôzne metódy na prácu s ľuďmi - skôr niečo v zmysle NLP (neurolingvistické programovanie), EFT metóda (ktorá pracuje s emóciami, pocitmi cez meridiánové body na tele), potom tu máme silvovu metódu a ešte intuitive energy healing.

Je veľa metód, ktoré využívajú aj naše alfa-theta a delta stavy, kde vieme pracovať s človek na hlbšej úrovni.

Pracujeme priamo s príčinou a preto aj výsledky prichádzajú veľmi rýchlo.

Ja tieto metódy kombinujem intuitívne. Je to používané a uznávané celosvetovo.

zuzinabila
26. apr 2020

@zuzankajankajova alebo koncia ludia na psychiatrii v dosledku pouzivania Silvovej metody...prepacte za uprimnost,to je pseudoveda...

matricia
26. apr 2020

@yasminne_ Aj ja som introvert, mna zas bavia preklady do cudzich jazykov a tlmocenie.

zuzankajankajova
Autor odpoveď zmazal
zuzankajankajova
26. apr 2020

@zuzinabila Tak záleží od toho, či s tým človek vie pracovať.

Preto používam viaceré techniky a metódy, podľa toho, kde to je ako vhodné a podľa klienta s ktorým pracujem, nakoľko všetci sme jedineční a každý máme vlastné špecifické skúsenosti a zážitky v rámci nášho života.

Ja mám s týmto iba pozitívnu skúsenosť.

Čo sa týka uzdravenia mnohých oblastí, emócií , zdravotných komplikácií a životných situácií v našich životoch..

Mám veľmi dobré výsledky a ohlasy u klientov už po prvom sedení.

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená
emmawolkerova
5. aug 2022

@mamkababkajanka a môžem sa spýtať aký obchod? ❤️

mamula20
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
6. aug 2022

Som učiteľka, vždy som ňou chcela byť. A plán B, keď vyhoriem, chcem ísť robiť do knižnice. Keď syn porastie, chcem si na to doplniť vzdelanie.

mata1278
21. okt 2022

@zuzankajankajova dobry deň pani Zuzka napíšte mi prosím ss koľko to stojí ozaj to pomáha?

miamie
21. okt 2022
Strana
z3