icon

Vaše osobné skúsenosti s OVB - pozitívne i negatívne

sunny8
24. jan 2017

Dobrý večer želám 😉 prišla som sa informovať ohľadom práce v OVB. Takže čo-to som si načítala v googli a veru nebola som s tými informáciami spokojná. Keďže mám tam ísť na pohovor a črtá sa mi to ako lepšia práca než akú mám teraz tak preto by som chcela vedieť pohľady ľudí ktorí tam pracujú/li. Čítala som že budem vlastne "otravovať" ľudí s financiami že si budem musieť platiť nie práve lacné školenia na čo žiaľ nemám. Sľubujú rýchly kariérny rast a pod. Necitím či by to bolo pre mňa a či by to nebolo aj časovo náročné. Keď vtáčka lapajú pekne mu spievajú neviem či aj toto je nejaký podobný prípad. Fakt nič dobré som o tom nečítala 😥 ďakujem za každú skúsenosť

Strana
z2
onderisin
2. feb 2019

Prácu resp. spoluprácu s OVB isto odporúčam, pretože je to jediná firma ktorá je na trhu už od samotného začiatku a to už viac ako 25 rokov. Za tú dobu ušetrila a zarobila kopec peňazí pre klientov ktorým znížila splátky úverov , stará sa o dôchodkové piliere a taktiež vie velmi dobre nastaviť poistenia aby klient vždy od poisťovne peniaze. Nie je to však práca na TPP, ale zarobiť si isto seriózne viete.

martin008
9. feb 2021

Ja OVB môžem jedine odporučiť, pracujem tam a práca je to super. Záleží od toho, v akej štruktúre sa nachádzate, akých ľudí máte okolo seba a nad sebou. Ja som to vychytal parádne, za čo som vďačný. Odporúčam tam ísť cez človeka ktorého poznáte osobne.

romana233
22. júl 2024

Podľa mňa to záleží všetko od kancelárie, ktorá s OVB pracuje. Ja som bola v Bratislave a systém práce katastrofa čo sa toho tyka. Potom som sa premiestnila do Nitri a môžem povedať že je to jedna z najlepších vecí aká sa mi stala. Systém práce bol zrazu použiteľný, ľudia TOP, manažéri a podobne. Momentálne pracujem ako manažérka so spoluprácou v OVB a dostala som sa na túto pozíciu za 3 mesiace čo si myslím že je dosť super. Čo sa týka kariérneho plánu, je stanovený tak, že kto sa reálne snaží a chce niečo budovať tak je na ďalšej pozícii za pár mesiacov. Ide len o človeka ako je šikovný a v akom tíme je. Je to práca, ktorá je zameraná na podnikanie takže áno klientov treba tak ako všade inde čože napríklad reštaurácia pošta a podobne. Svedomie mám čisté pretože pomáham ostatným ľuďom s vecami, ktoré sa bežne v školách neučia a nepýtam si za to nič, pretože ma financuje Finančný trh. Školenia super, keď to človek nerobí tak sa aspoň niečo nové dozvie čo mu dá do života veľa. Takže aby som to zakončila...ako všetko iné, všetko je len a len o ľuďoch a prostredí. S Nitrou som spokojná na 100%

miriamcolombia
4. máj 2025

Pracovať pod spoločnosťou OVB je skvelá príležitosť. Je ale veľmi dôležité kto vám robí pohovor alebo pod akú skupiny pôjdete pracovať, pretože každá skupina si určuje svoje vlastné pravidlá. Ja osobne som v OVB vyše 5 rokov a pracujem väčšinou zo zahraničia, aktuálne som na Arube na opačnom konci planéty. Ja som nikdy neplatila za školenie a ani nebudem, máme flexibilný čas a naučili nás pracovať odkiaľ-koľvek, z čoho si viem ako 25 ročná uhradiť cestovanie po svete a stále mať pasívny príjem okolo 500/800 eur bez práce a ak pracujem tak okolo 3000 eur za okolo 40 hodín do týždňa keď som doma na SK. Jasné že som sa to musela naučiť, ale pre mladého človeka, mať informácie o tom ako fungujú financie vo svete a hlavne byť s tými správnymi ľuďmi, ktorý vám len nesľubujú alebo reálne vás to naučia bezplatne. Moja vedúca mi vždy hovorila že jej úlohou je spraviť mňa úspešnou aby aj ona bola úspešná. Takže moja osoba skúsenosť je veľmi dobrá, a ako dodatok vždy keď som sa vrátila zo zahraničia ma povýšili na vyššiu pozíciu a mala som hneď vyšší plat, takže ten kariérny plán je naozaj rýchli ale je veľký rozdiel do akej skupiny sa človek dostane. OVB ako také nie je vôbec zlé, ale ľudia čo si robia vlastné pravidlá alebo spôsoby, tak niekedy môžu pôsobiť. Verím že budete úspešná 🙂 Držím palce.

zuzanakut
8. jún 2025
@miriamcolombia

Pracovať pod spoločnosťou OVB je skvelá príležitosť. Je ale veľmi dôležité kto vám robí pohovor alebo pod akú skupiny pôjdete pracovať, pretože každá skupina si určuje svoje vlastné pravidlá. Ja osobne som v OVB vyše 5 rokov a pracujem väčšinou zo zahraničia, aktuálne som na Arube na opačnom konci planéty. Ja som nikdy neplatila za školenie a ani nebudem, máme flexibilný čas a naučili nás pracovať odkiaľ-koľvek, z čoho si viem ako 25 ročná uhradiť cestovanie po svete a stále mať pasívny príjem okolo 500/800 eur bez práce a ak pracujem tak okolo 3000 eur za okolo 40 hodín do týždňa keď som doma na SK. Jasné že som sa to musela naučiť, ale pre mladého človeka, mať informácie o tom ako fungujú financie vo svete a hlavne byť s tými správnymi ľuďmi, ktorý vám len nesľubujú alebo reálne vás to naučia bezplatne. Moja vedúca mi vždy hovorila že jej úlohou je spraviť mňa úspešnou aby aj ona bola úspešná. Takže moja osoba skúsenosť je veľmi dobrá, a ako dodatok vždy keď som sa vrátila zo zahraničia ma povýšili na vyššiu pozíciu a mala som hneď vyšší plat, takže ten kariérny plán je naozaj rýchli ale je veľký rozdiel do akej skupiny sa človek dostane. OVB ako také nie je vôbec zlé, ale ľudia čo si robia vlastné pravidlá alebo spôsoby, tak niekedy môžu pôsobiť. Verím že budete úspešná 🙂 Držím palce.

@miriamcolombia ahoj môžeš mi napísať ?

ibasapytam
9. nov 2025

Dobrý deň, chcela by som sa iba opýtať či máte niekto nejaké nové skúsenosti.. bola som tam na prvom pohovore, čo-to mi povedali a vraj sa hodím na pozíciu manažéra kvôli komunikácií.. budem mať pod sebou 3 ľudí ktorý budú viac-menej pracovať za mňa a ja budem dostávať peniaze, neviem či mám prísť na ten druhý pohovor, niečo sa mi tam nezdá jednoducho.. :D možno je to tým že stále študujem a študujem niečo úplne iné ako je táto oblasť a dosadili ma na takú pozíciu alebo je to možno tým že mám iba 18 rokov a neviem čo presne z toho očakávať :D ak máte niekto niečo nové o nich, ak mi to môžte odporúčiť tam ísť znova bola by som rada 🙂)

Strana
z2