icon

Vianočný darček pre kolegyne

1. nov 2021

Viete mi prosim poradit nejaky vianocny darcek co by som dala v praci na vianocnom vecierku . Pre 10 osob.( žien)

Nieco mile, samozrejme nie extra drahe .

Za kazdu radu dakujem
🙂

Strana
z2
weronika171717
1. nov 2021

@stanulienkat co teba nepoteší, niekoho áno..... Každý má iný vkus. Mňa poteší všetko napríklad, aj ten podľa teba gycovy anjelik.

viestta
Odpoveď bola odstránená
ukulela
1. nov 2021

@viestta jezisku na krizku.... mydlove kytice!zakazala by som ich. A hned po nich plienkove torty.
Autoeke, 11 je dost, nechcete robit darcekovu loteriu? Kazda sitajne vylosuje meno, koho obdaruje. My tak mame v praci. A aj limit na darcek. Neviem, ci 5 ci 10€ sme davali ... aj to potesi a kreativnejsie darceky aj rozosmeju.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sssss123
1. nov 2021

aj u nás v práci bola lotéria, a pri vybalovaní darčekov to bolo velmi vtipné

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaja20
1. nov 2021

Ja napríklad neznášam jedlé darčeky, z ktorých nezostane nič na pamiatku... To pre mňa nie je originálne,ani špeciálne,lebo veď niečo také hocikto kúpi v potravinách za stravné lístky,a ani si nedá žiadnu námahu s rozmýšľaním.
To už radšej dostanem nejaký sprchový gél alebo inú kozmetiku, ktorú využijem lepšie,aj keď to tiež nie je moc originálne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaja20
1. nov 2021

@elizabet173 Tak kupovať parfémy pre 10 kolegýň by bolo dosť finančne náročné 😅

Mojím príspevkom som chcela povedať, že každý človek je iný,teda aj prístup k darčekom by mal byť individuálny. Niekoho poteší káva,niekoho hrnček na kávu 😉
A darček sa dá aj ďalej darovať,ja to občas tiež praktizujem.

h2
1. nov 2021

My dostávame každý rok na Vianoce od majiteľa firmy najlepší darček: deň voľna, na ktorý si nemíňame dovolenku. Poteší ma 1000x viac, než vonná sviečka.

ollynka
1. nov 2021

Od srdca poriadne potrasenie rukou a pekné vianočné prianie a nie sa trápne usmievať a prijímať alebo rozdávať mydlá, osušky a vianočné gule,alebo sa prekonávať kto viac... A keď sa niekomu niečo nebude páčiť tak ťa bude ohovárať a posudzovať a pod.,...tiež mám kolegyne aj kolegov a dohodli sme sa takto. Takéto býkoviny si vieme kúpiť aj sami a to čo využijeme.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tykat
2. nov 2021

@viestta add magnetky... my do prace kupujeme 1 magnetku a davame na taku stenu natretu magnetickou farbou.. za tie roky sa ich nazbieralo a vyzera to velmi zaujimavo. A na inej stene tiez magnetickej mame pohladnice co dosli z dovoleniek, pekne to vyzera.

ibrunova
2. nov 2021

Mini šampamské pre každú?

jaja20
2. nov 2021

@elizabet173 Toto by sa u nás nikdy nedalo zrealizovať, takéto "zážitkové" darčeky,ako to ty nazývaš. Sme kolektív 12 žien od 27 do 60 rokov a neviem si predstaviť,ako by som ich všetky naraz dostala napr.na tie vianočné trhy. To by som musela objednať mikrobus,a aj tak by všetky neprišli. A večera by tiež neprešla,lebo niektoré sú matky samoživiteľky a radšej sa ponáhľajú domov k deťom,ako niekde vysedávať, obzvlášť v predvianočnom období,kedy je kopa roboty v domácnosti. My robíme aj medzi sviatkami,takže žiadne váľanie šuniek ani vtedy nehrozí...
Tým som chcela povedať, že autorka najlepšie vie, aký sú kolektív,a keď im vyhovuje systém reálnej vzájomnej výmeny darčekov na firemnom večierku,kde už posedenie a pohostenie bude,preto sa pýtala na konkrétne veci.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaja20
2. nov 2021

@elizabet173 Súhlasím, že poukážky sú najlepšia možnosť,lebo si každý môže za ne kúpiť ,čo sám chce 🙂

Strana
z2