Vidí zamestnávateľ všetky kontroly počas PN?
PN bola zaslaná elektronicky zamestnávateľovi .
Vidí zamestnavatel postupne každú povinnú kontrolu u môjho lekára?
Vidí tam tiež adresu pobytu počas PN, bo práve mi došli i s konateľom na kontrolu - trápne. PS: vidí tam i diagnózu alebo nie?! Zamestnávateľ prosto nechce platiť ... dokonca mi oznámil i neplatnosť výpovede, LOL xD. Pritom ak je mzda omeškaná, mám nárok i na úroky z omeškania (samozrejme že mal zamestnávateľ v deň splatnosti peňažné prostriedky na výplatu a nevyplatil ich, v postate sa jedná o trestný čin - ale na to má tiež 60 dní aby sa s toho vyvliekol, zákony prosto chránia darebákov a neplatičov)
Vidím v epn len kedy je naplanovaná kontrola, či každá to neviem..
@bellaa3007 no dali mi o dva týždne , takze ju vidi?
Vidí tam tiež adresu pobytu počas PN, bo práve mi došli i s konateľom na kontrolu - trápne. PS: vidí tam i diagnózu alebo nie?! Zamestnávateľ prosto nechce platiť ... dokonca mi oznámil i neplatnosť výpovede, LOL xD. Pritom ak je mzda omeškaná, mám nárok i na úroky z omeškania (samozrejme že mal zamestnávateľ v deň splatnosti peňažné prostriedky na výplatu a nevyplatil ich, v postate sa jedná o trestný čin - ale na to má tiež 60 dní aby sa s toho vyvliekol, zákony prosto chránia darebákov a neplatičov)
@konik777 DG nevidi
Áno termín ďalšej kontroly vidí
Ano, vidi
Čo presne zamestnávateľ vidí v ePN:
- Začiatok PN (dátum)
- Predpokladané trvanie/termín kontroly
- Ukončenie PN

Vidím v epn len kedy je naplanovaná kontrola, či každá to neviem..