Virtuálna asistentka - reálne skúsenosti
Ahojte, je tu niekto kto naozaj takto pracovať skúšal? Je to na Slovensku reálne? S tým, že nie som žiadny ITckar, ale mam skúsenosti s administratívou, jednoduchým účtovníctvom, komunikácia so zákazníkmi atď.
Akože na ten kurz mi vyhadzuje stále reklamu len to ma zaujíma či sa tým aj niekto reálne živí... A či si našiel takú prácu
Ahoj pracujem ako Va co by ta zaujimalo?
@ancika27 ako si si našla klientov a čo všetko konkrétne robíš pre klientov?
@sasitimi17 robim pre 1neho, dostala som sa cez fb 🫣 najmenej predpokladanym sposobom, spravujem soc.siete,administrativa online
@ancika27 co je to administrativa online? Staras sa mu len o ucet na soc. Sietach?
@sasitimi17 vyplnam zmluvy, nahadzujem inzeraty na www,bazos...a podla zadania a potreby co treba
Dobrý deň. Ak máte akékoľvek otázky ku kurzom virtuálnej asistentky od pinkasistent, napíšte mi. 🙂 Mám ich všetky absolvované.
@uniquegirl das mi blizsie info, prosim. Hlavne ma zaujima ci sa do toho oplatilo investovat a ci aj robis VA
@uniquegirl ahoj, mna by zaujimalo ako prebiehal kurz, ako si s nim bola spokojna, ake ine kurzy si si este dorabala, v com ta posunul dalej. Dakujem velmi pekne 🙂
@uniquegirl ahoj aké všetky kurzy VA si absolvovala?
ako je tato praca platena?
Ak máš takúto skúsenosť tak to určite skús, možno ti to pôjde.. pripadne si možeš kuknuť nejake kurzy k tomu, tu si nejake dobré - https://www.vita.sk/blog/vzdelavanie/virtualna-...

Tiež by ma to zaujímalo